Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony facet

Żona miała romans za granicą

Polecane posty

Gość gość
A to feler co za zonk

Gość gość
Pisałam już wcześniej że ona wróci do niego i miałam rację !widzisz jaka perfidna, wyznała mu miłość -czyli po rozwodzie wyprowadzi się do niego i dobrze się stało .Trudno.

Gość gość
Następna idiota co łyka , no to smacznego

Gość gość
gość dziś Racja. Fajnie się czyta. Na 100% pisze to kobieta , sama bym tak napisała ;) Czekam na kolejne odcinki, szkoda że nie ma fotek :P A zapomniałam są na facebooku te niewiernej żonki, dziwnym trafem nieoznaczone :O

Gość gość
Booooże, jaka ściema :D :D A Wy w to wierzycie i się emocjonujecie :D Wystarczy popatrzeć sobie na godziny postów tego mitomana :D O 12 pisze, że ""dziś będę widział się z żoną" a o 14 już jest w domu po widzeniu :D

Gość gość
Ściema na maxa !!! :-S Historia jak z romansu, zwroty akcji ... ŻADEN kochanek nie rozpisywalby się o ich relacji, żaden, BZDURY, NIE WIERZCIE W TO.

Ale poza dwoma szczegółami jest to nie rzadki scenariusz, więc wpisywać swoje przemyślenia można ;p

Gość gość
Tak żw24, czytałem to co pisales "wczoraj 15:57." Mamy bardzo zbieżne poglądy

Gość gość
18:58 ucielo moja wypowiedz z 18.58 Pomijajac czy to prow czy nie to gorąco zalecałem sprawdzenie ojcostwa odnosnie córki. Lepiej się nie bić o nie swoje dziecko. Drugi temat to wypowiedź kilku pseudofacetów dla których ta lafirynda została mało przerżnięta i z chęcią przyjeli by ją z powrotem. Powiedzcie skąd bierze się takie upośledzone lewactwo? No i też są tu normalne kobiety jak ta pani co trafnie przewidziała że ona wróci do Irlandczyka. Rownież o tym pisałem mając na myśli pewną okoliczność, ciekawe czy tą samą okoliczność mieliśmy na uwadze?

Gość gość
Przewidziała kompletnie nietrafnie, bo to nie był Irlandczyk tylko Islandczyk.

Gość gość
W błędzie jesteś, to ja z islandczyka zrobiłełem irlandczyka ☺

Gość gość
Oj... Raz blondynka zapytała mnie: - Jak powinno się pawidłowo wymawiać, Iran, czy Irak?

Gość gość
A ty powiedziałeś Islandia...

Gość gość
PROWO!!! A oto dowód. Twierdzisz, że brała tabletki i nie uprawiała seksu w dni płodne? :D W trakcie brania tabletek NIE MA DNI PŁODNYCH. Lekarka by o tym wiedziała, zatem się wpyeeeerdoliłeś. :D 🖐️

Gość gość
A tutaj dowód, bo widze, że autorka prowokacji spała na lekcjach z biologii - https://portal.abczdrowie.pl/pytania/witamod-5-lat-mam-stwierdzone-pco-biore-yasminelle-23-kwietn Zatem branie tabletek blokuje owulacje, a okres okołoowulacyjny to tzw. dni płodne, których w trakcie przyjmowania tabletek nie ma. Także wymyśl nową prowokacje, bo tę spaliłaś 🖐️

Gość gość
Haha, ale wtopa :D

Gość gość
No i gdzie jesteś autorze? :D Twoja żona to choooyowa lekarka, skoro nie wie takich rzeczy, które są na każdej ulotce tabletek anty. :classic_cool:

Gość gość
Prosokacja zakończona

Gość gość
Frohe Weihnachten wünsche ich Ihnen und ein glückliches neues Jahr. Grüße, Babcia 66 jahre alt.

Gość Jaro

Olej głupie babsko