Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JahlthBer

Dowod na to ze jestem gejem foto

Polecane posty

Gość gość
Próbowałeś się leczyć czy to bagatelizujesz?

Ty kvrwo homoseksualizm nie jest choroba tylko wyborem, w zasadzie to jestem bisexualista gdyz sa dni kiedy czuje sie jak facet i potrzebuje kobiety, a sa dni kiedy czuje sie jak kobieta i potrzebuje faceta, sa tez dni kiedy czuje sie facetem i potrzebuje faceta, i z kolei tez sa takie kiedy jestem kobieta i potrzebuje kobiety, skomplikowane ale jednak xD

hejka, to ja malpka, wredny malpiszon vel Paulinka, ten co sie wypina to ja, zmienilam płeć xD

Gość gośćtttt
Jak zrobić taka przeróbkę? Powiesz?

Gość gość
Ja mogę powiedzieć, bo to moje dzieło, dokuczam temu schizolowi :D🖐️

Gość gośćttt
Haa to powiedz

Gość gość
Ty poje ()bany pedale filizofujacy ciągle i bez sensu wypier ()dalaj stąd.

Paulinko, dla mnie takie foty to sama przyjemność, fejm jak leci :classic_cool:. To żadne dokuczanie. Chcesz mi dokuczyć, to się bardziej postaraj, elo :D❤️

gość dziś Ty poje ()bany pedale filizofujacy ciągle i bez sensu wypier ()dalaj stąd. x Chętnie wypiertole stąd do sosnowca do Paulinki :D🖐️

Gość gość
Zamknij już tego ryja, skończ o mnie pierdzielić to ja skończę wrzucać tu fotomontaże z Twoją gębą. Co do fotomontażu to używam programu Photofiltre Studio X, wystarczy wyciąć twarz, potem wygładzić kontury i gitara :D🖐️

Te fotomontaże mnie podniecają, bo jestem gejem, a dla gejucha takie zdjęcia to jak rarytas ❤️:D

Gość gość
Nie ma żadnego życia innego tylko forum żadnych przyjaciół znajomych tylko tu zamecza innych psychol upośledzony i do tego jeszcze raz pedal raz nie w zależności on nacisku choroby umysłowej. Pluja mu tu na ryj a ten nic bezmozg ***** ny. Ale swir.

Paulinka ma talent do robienia gały, stąd te przeróbki. Jej marzeniem jest black cock z afrika

Gość gość
Pluja mu w pysk a ten myśli ze to deszcz pada :D

Gość babyachtebaby
J****y homocwel pewnie co wieczór chodzisz na dworzec obciągac bezdomnym i dawać d**y pederastom

Gość gość
z tego co wyczytalem w profilu malpiszona, to jej nie kreca black big cock tylko small asian cock kretynie, a to roznica, naucz sie k***a frajerze czytac :D

Paulinka to marzy o dwoch, jeden asian gwiazda kpop pakujacy jej w pysk a z drugiej strony czarnuch jak mike tyson rozpierdalajacy jej czoko.

Gość gość
mowisz o sobie? :D to ty sie obracasz wsrod ukejowskiej mieszaniny narodowosciowej, wiec to ciebie obracaly wszystkie rasy tej ziemi ty kurwa zjebie :D

Ja jak już to obracam się w towarzystwie białych mężczyzn, przyjaciół, o ile tak można to powiedzieć. Ty w polsce też byś dawała czarnym dilerom, ale z prostego powodu tego nie robisz, bo nie znasz żadnego czarnego dilera, a ja znam :D🖐️

Gość gość
I sie nadstawiasz za sztunie zielonego, albo kręcisz ozorem po czarnych jajcach za kwacha cwelu walony :D Ja zawszę robię zrzuty ze znajomymi, mamy kase to bierzemy, nie mamy kasy to mamy detoks, zawsze tak było, jest i będzie, nie chodzimy po chodnikach zbierając kiepy :D:D A teraz elo melo frajerze, nie mam czasu na pisanie z Tobą, odpalam sobie dobry koreański kawałek i zwijam, siemaneczko Fifi :D🖐️

Mi to moja droga małpciu stawiają wszystkie narkotyczki jak i zioło, mam wszystkiego w brud za friko, kiepy z ziemi zbieram, gdy jestem w akcie desperacji za nikotyną, a tutaj łatwiej o zioło niż papierosy. Kocham Cie małpko, pozdrawiam 😘

Gość gość
Narkotyki pogłębiają schizofrenię i pogarszają twój stan więc ćpaj dalej, powodzenia🖐️

moja schizofrenia nie może być bardziej poglebiona, a poza tym schizofrenia to stan jak po odurzeniu narkotykowym, ale co taki zdrowy psychicznie, korporacyjny szczur może o tym wiedzieć :D🖐️