Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z przyszłym mężem

Polecane posty

Gość gość

W październiku bierzemy ślub, zawsze byłam szczupła, ale to bardziej geny niż moje starania, od maja chodzę na siłownię, żeby polepszyć sylwetkę, można powiedzieć, że w końcu robię coś dla mojego ciała, ale mój narzeczony marudzi, zachowuje się jak rodzic i ciągle mówi, że wyglądam dobrze i powinnam skończyć z tymi glupotami, wszystko argumentuje troską, a moje tłumaczenie , że nie tracę wagi,tylko buduje mięśnie (oczywiście delikatne) nie trafia do niego. Próbuję mu wytłumaczyć, że chce w tym najważniejszym dniu wyglądać jak najlepiej mogę, a dodatkowo spodobał mi się taki aktywny tryb życia i czuję się po prostu lepiej. Nie wiem już jak do niego trafić, ostatnio ten temat ciągle wywołuje spięcia, nie tak wyobrażałam sobie przygotowania do tego wyjątkowego dnia...

Gość gość
WonderLover.com...? Zajrzyj....

Gość gośćasdsdf
oj zebym ja takie problemy maial - po ile macie lat 18 ? 20? - jak z taka p*****la sie nie potraficie dogadac to nie wiem czy jest sens brac slub - W zyciu beda gorsze rzeczy niz silownia i co wtedy zrobicie ?

Gość gość
Wiem, że są gorsze problemy,ale może ktoś też miał podobne sytuację , takie głupoty, które wywołują spięcia, nie miałam na celu nikogo zdenerwować:)

Gość gość
Nie uważam, że powinnam rezygnować z tego co lubię, ale z drugiej strony wtedy byłby spokój

Gość gość
nie wspominajac o mailach ludzi ze zbiornika, byli potem szantazowani wzorcowo cielaku

Gość gość
On ma kompleksy, będzie ciebie wyhamowywał , podcinał skrzydła. Lepiej sie zastanów jak go wciągnąć w twoja nowa pasje bo ten cymbał jest ograniczony i jest to odmiana zazdrości

Gość gość
Taką sylwetkę chciałabym osiągnąć, ale też lepszą kondycję, wiadomo, że nie siłownia w życiu jest najważniejsza, ale nie rozumiem czemu miałabym rezygnować z mojej nowej pasji, zastanawiam się czy jak ustąpie, to nie będzie później tak, że już zawsze będę musiała dawać za wygraną

Gość cibf
a jak sam wygląda? może jest zazdrosny ze bedziesz wygladała lepiej od niego. jeśli taka błahostka "ciągle wywołuje spięcia" to żle to wróży. Jeżeli wczesniej miedzy wami bylo dobrze i nie czepiał sie byle czego to może to być zwyczajna drażliwość przedślubna i tyle.

Gość gość
Oczywiście, że pierwszym pomysłem było wyciągnięcie go i o ile na początku (jeszcze przed tymi spięciami) i nawet reagował uśmiechem i miałam wrażenie, że może się zgodzi, później o tym zapomniałam, a teraz nawet nie proponuje, bo odpowiedź znam...

Gość gość
Ma normalną budowę nie jest wuchudzony, ani zbyt 'duży', taka normalna sylwetka, nie wiem jak mogłabym to zobrazować

Gość gość
ja tez zamierzam osiagnac taka sylwetke, od wrzesnia-do konca listopada :)

Gość gość
Oby się udało :)

Gość gość
jesli chodzi o diety i sylwetke to zawsze mi sie udaje to czego chce. niewiele mi brakuje. silka co 2 dzien.

Gość gość
Ja na siłownię chodzę 2 max 3 razy w tygodniu nie zabiera mi to jakoś bardzo dużo czasu, tym bardziej nie rozumiem problemu :/