Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mnie tylko zaliczyl?

Polecane posty

Gość gość

Napisze w skrócie. Poznałam rok temu faceta przez internet na stronie z ogłoszeniami o pracę. Pisaliśmy ze sobą rok, wymieniliśmy się zdjęciami. Spodobalismy się sobie ale spotkaliśmy się dopiero po roku. On jest z innego miasta. Przyjechał 2 dni temu, była kolacja ,, spacer , tańce i wspólna noc razem i powtórka na drugi dzień rano. Później pojechał pociągiem do domu. Napisał do mnie pierwszy z pociągu , później jeszcze dwa razy pisał że mu się bardzo podobało i ze jestem wyjątkowa . Dzisiaj cały dzień milczał . Napisałam mu późno w nocy dobranoc , odpisał od razu jakby czekał na wiadomość Dobranoc śliczna , buziaki . Czy myślicie że coś będzie z tej znajomości czy raczej nie ?

Gość gość
Powininnaś zaczekać i sprawdzić czy on napisze pierwszy. Jesli by nie napisał nic przez jakis czas to byłoby wiadome. Odpisanie na dobranoc nic nie znaczy. Nie chciał byc niemiły. Czekaj na rozwój wydarzeń, jak on będzie sie zachowywał. Pozdrawiam

Gość gość
no ale kiedy cię zaliczył? 2x w nocy i z rana? to chyba analfabetko powwinaś napisać zaliczał, tj w liczbie mnoggiej, nie skrywając rozwiązłości za jednym niewinnym razem

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak zaliczyć jesli tu tez tego chciałaś i sprawiło ci to przyjemność.

Gość gość
Właśnie wczoraj po spotkaniu pisał trzy razy dlatego dzisiaj ja napisałam żeby wiedział że mi zależy na podtrzymaniu znajomości .

Gość gość
Tak chciałam tego, nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło iść tak szybko do łóżka z facetem . Pisałam z nim rok i rozmawiałam przez telefon i to dało mi wrażenie jakbyśmy znali się od dawna

Gość gość
nie pitol, łatwa jesteś i już, 1 rok bla bla bla ... a ilu nie pamiętasz ? pewnie sporo :/

Gość gość
Za wcześnie

Gość gość
Autorko napisz dzisczy się odezwał?

Gość gość
Na pewno napisze czy się odezwał chociaż wątpię , czy się odezwie po tym co niektórzy tu piszą .

Gość gość
Nie odzywa się mimo , że widziałam go online. Czyli już sprawa jasna :-(

Gość gość
seks po roku zdecydowanie za wcześnie ja zawsze czekam minimum 15 lat dlatego mam już 45 na karku i dopiero miałam 2 seksy w życiu

Gość gość
Kiedyś gdzieś czytałam ze facet nigdy nie będzie zw poważnym związku z kobietą jeśli na pierwszej randce będzie sex. A ile w tym prawdy nie wiem

Gość gość
No u mnie to chyba juz nic wiecej nie bedzie z tego. Nie odzywa sie, a zazwyczaj juz do tej godziny sie odzywal. Także pora pozbyć się złudzeń.

Gość gość
Poczekam do końca dzisiejszego dnia, jeżeli się nie odezwie to na pewno już koniec. Mimo wszystko jest mi przykro, bo to naprawdę fajny facet :(

Gość gość
WonderLover.com....? ....Zajrzyj, Sprawdź.

Gość gość
Odezwał się ?

Gość gość
Nie odezwał się . Mam strasznego dola . W dodatku piszą do mnie tacy którymi ja nie jestem zainteresowana. A ja czekam na wiadomość od tamtego . Czuje się źle :(

Gość gość
15 lat minimum :) jesteś zwykłą latawicą

Gość gość
sama napisz jeśli tak bardzo Ci zależy, rozmowa to podstawa. Jeśli nie jest zainteresowany niech napiszę to wprost, po problemie. Piszesz z nim rok i go nie znasz?

Nie pojmuję zachowania niektórych ludzi. Może faktycznie poproś go o szczerą odpowiedź i będziesz miała jasność.

Gość gość
Ale w jaki sposób najlepiej zapytać ? Wczoraj mu napisałam ,,dobranoc " odpisał od razu i jeszcze dodał ze jestem śliczna ..... To teraz znowu mam pisać ?

Gość gość
Wczoraj był po seksie a dziś emocje opadły i wziął to na chłodno. Głupi chat wykorzystał i porzucił. Standard.olej

Gość gość
Autorko i jak? Odezwał się? Napisz, jesteśmy ciekawi! Swoją drogą ludzie NIE DZIWCIE SIĘ! Dziewczyna pisze z nim PRZEZ ROK ( on może z przeciwnego krańca Polski ), nagle spotkanie i świadomość, że może znów nieprędko się zobaczą, a wy piszecie, że ona "łatwa". Nie dziwcie się! Jestem kobietą i rozumiem Autorkę. Mnie się wydaje, że on jest jednak zainteresowany. Autorko napisz do niego szczerz CO CZUJESZ ( że było wspaniale i tęsknisz za nim- ale NIE NACISKAJ NA NIEGO I NIE DOMAGAJ SIĘ OD RAZU DEKLARACJI! ) i zapytaj czy to wasze spotkanie było dla niego ważne. Napisz nam tutaj jak to się dalej potoczyło. Pozdrawiam Cię Autorko!

Gość gość
I co? Odezwał się do Ciebie?

Gość gość
Jestes szmata to potraktowal cie jak szmate proste.

Gość gość
dziś - Nie zgadzam się! Proszę nie obrażać Autorki. Nie przejmuj się tym wpisem z 8.34 Dziewczyno. Napisz, czy ten facet się odezwał!

Gość gość
nioe zgodzie się. Ja miałam seks na 1 randce i juz 2 lata jestem z moim facetem. Dziewczyno jedna rada-nie pisz pierwsza nigdy w życiu choćby nie wiem co. I nie słuchaj siebtych co mówią zeby się odezwac pierwsza oni nie znają męskiej natury. Może tez być tak ze fajnie mu się pisało ale na żywo się rozczarował :( a przyjechał z daleka wiec dobry seksik taki niż żaden. Oczywiście nie musi taj być. Trzymam kciuki za ciebie autorki i wiem co czujesz bo sana byłam w takiej syt. Jedyne co cie teraz uratuje to cierpliwe czekanie na jego krok. .Jeśli mu się spodobalas to sie odezwie,jeśli nie to chociaż mialabys 100 smso napisać to i tak nic z tego nie będzie.NIE PISZ PIERWSZA

Gość gość
Odezwał się dzisiaj :-)