Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mnie tylko zaliczyl?

Polecane posty

Gość gość
dziś - SUPER! Cieszymy się razem z Tobą i daj znać jak ta znajomość się dalej potoczyła! Daj nam znać! Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia!

Gość gość
dla mnie to jest dziwne. skoro utworzyłaś ten wątek, to odjeżdżając zostawił cię z wątpliwościami. chyba najpierw powinien się jakoś zadeklarować. zresztą, zanim ludzie pójda do łóżka to chyba powinni określic status swojego związku. przynajmniej ja tak to widzę. a nie - najpierw dymanko, a potem rozkminki "co będzie dalej" i wielka radość, że w końcu smsa napisał...mentalne przedszkole.

Gość gość
dziś - dzisiaj tak jest, ale cóż JAKIE CZASY- TAKA MIŁOŚĆ niestety!

Gość gość
Zadzwonił i przeprosił, że się nie odzywał. Powiedział, że był bardzo zajęty i jak już miał chwilkę luzu, to było bardzo późno i nie chciał mnie budzić. Mówił, że to co między nami zaszło wiele dla niego znaczy. I że nie chce już walić konia tylko moją cytrynkę. Jestem w 7 niebie:)

Gość gość
Na serio cieszą Cię te ostatnie słowa z tą cytrynką? :O Świat spada na dno :O

Gość gość
dziś - "Mówił, że to co między nami zaszło wiele dla niego znaczy. I że nie chce już walić konia tylko moją cytrynkę. Jestem w 7 niebie " XXX No to Ci KONKRETNIE POWIEDZIAŁ O CO TAK NAPRAWDĘ MU CHODZI! I obyś pewnego dnia z tego "7 nieba" nie spadla i nie potłukła sobie tyłka! Dziewczyny- miejćie trochę oleju w głowie i nie bądźcie zbyt łatwe dla facetów, bo potem "redukują wasz obraz" TYLKO DO "CYTRYNKI". Pozdrowienia dla wszystkich kobiet! ( pisała starsza kobieta ).

Gość gość
Dzisiejsze baby sa puszczalskie i nie trzeba byc w zwiazju by im wsadzac penisa w otwory! Wypas dla takich co ja a porzadni mezczyzni zostaja za to prawiczkami.

Gość gość
Jakie to romantyczne ;-) Chyba się starzeje.

Gość gość
Ale co ja mam pradzić, że tak on na mnie działa? Dzisiaj zabrał mnie do kina i przez cały film mnie przytulał, głaskał po włosach i wsuwał swą dłoń między moje uda. Ja się przy nim zwyczajnie rozpływam. Po kinie pojechaliśmy jego samochodem na przejażdżkę i wjechał w taką leśną drogę. Pierwszy raz kochałam się w samochodzie. On jest taki słodki, że nie mogłam się powstrzymać i wypieściłam jego męskość ustami do samego końca. On powiedział, że mu bardzo na mnie zależy i że jeszcze żadna dziewczyna go tak nie pociągała jak ja. Później odwiózł mnie na przystanek, bo musiał wracać do pracy, ale umówiliśmy się na środę i powiedział, że będzie miał dla mnie jakąś niespodziankę:) Ja go normalnie kocham!