Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnKatowice

Czy można jeszcze spotkać ładną i inteligentną?

Polecane posty

Gość OnKatowice

Mam do Was pytanie... Ja już tracę nadzieję ;O Mam 23 lata, 198 cm wzrostu, 2 ręce, 2 nogi. Nie piję, jestem uczciwy, wrażliwy, szanuję kobiety. Jestem po 5letnim związku, który zakończył się dla mnie w przykry sposób. Zostałem oszukany, wykorzystany i usłyszałem wiele przykrych słów... Zastanawiam się, czy istnieją jeszcze dziewczyny ładne i inteligentne, a nie tylko cwane i sprytne? Rozglądam się i przeraża mnie to co widzę... Same pustaki, silikony. W głowach tylko siłownia, selfie i kluby... Aktualnie nie znam ani jednej dziewczyny, która byłaby wrażliwa, ułożona i nie patrzy tylko na $$$ . A mnie akurat fanki BMW i wygolonych dresów nie interesują ...

Gość gość
Widocznie w takim towarzystwie się szlajasz i szukasz dziewczyn w klubach. To ty masz ze sobą problem bo szukasz normalnej ale w miejscach gdzie takiej nie masz szans znaleźć. I jeszcze masz o to pretensje do kobiet.

Gość gość
Buhahaha jaka reklama ... Tak ja jestem taka jakiejs szukasz i mam 22lata ale nie masz szans. Trzeba było myśleć wcześniej a skoro masz z tym problem to jesteś skreślony u fajnych i inteligentnych kobiet

Gość gość
Jakiej*

Gość gość
Nie,Polki to szmaty lecace na hajs,wyrachowane pustaki a do tego wiekszosc to albo tluste wieloryby albo solary tapeciary specjalistki od rozkladania nóg

Gość gość
Miałeś hajs i bmw więc prowadzałeś się z blacharą. Ta oskubała cię z kasy i teraz szukasz takiej która będzie chciała biedaka bo blachary już ciebie nie chcą :D.

Gość gość
Jeżeli poprzednia miala wiecej to i obecna bedzie chciala bo niby dlaczego nie, i zadna wrazliwosc czy "ulozenie"nie maja nic do rzeczy.

Gość gość
W tym wieku 5 letni związek... 🖐️

Gość gość
Dokładnie,autor szuka kretynki

Gość OnKatowice
Chyba nikt mnie nie zrozumiał... Nie szukam kierunki. Nie bujam się w ogóle po klubach. Nie mam i nigdy nie miałem BMW. I moja była nie była pustakiem, blacharą... Nie zdradzała mnie, zrobiła inaczej... to skomplikowane.

Podsumujmy: bardzo wysoki 23-latek, którego głównymi zaletami są 2 ręce, dwie nogi, uczciwość i brak alkoholizmu, szuka ładnej, inteligentnej, wrażliwej panny, nie zwracającej uwagi na majętność partnera.

Gość gość
sa wrazliwe, madre kobiety, ale poszukaj moze wsrod takich o "sredniej urodzie" jak sie szuka tylko wsrod tych o figurze modelki, to sie nie dziw, ze taka laska tez ma swoje wymagania

Gość OnKatowice
* nie szukam kretynki

Gość gość
Autor przez ładną kobietę rozumie Jolę Rutowicz więc nie dziwota że nie umie znaleźć normalnej.

Gość gość
Autorze a Ty jesteś przystojny i inteligentny?

Gość gość
jesteś za wysoki

Gość gość
No co zrobla ta Twoja byla, rozwalila cala Twoja kase?

Gość OnKatowice
Nie szukam idealnej z wymiarami modelki. Wygląd nie jest najważniejszy ;) Nie myślę rozporkiem ... Choć pewnie i tak nikt w to nie uwierzy ;]

Gość gość
Ty autorze nie szukasz normalnej bo gdybyś takiej szukał to nie pisałbyś o tym na kafeterii :D.

Gość gość
Jak nie wygląd jest najważniejszy to po co piszesz ze szukasz ładnej? Bierz co sie nawinie ,i tak bedziesz zdradzal a w najlepszym przypadku fantazjowal o innych niezaleznie od urody wiec bierz co popadnie

Gość gość
Autor ukończył tylko zawodówkę a szuka doktorantki :D.

Gość gość
A te badają teren i szukają szansy dla siebue..buhahH

Gość OnKatowice
Fajna tu ekipa na poziomie... ;] super ;) Może trafiłem w złe miejsce... Wybaczcie. Aaa... I nie szukam doktorantki, a sam jestem po studiach- nie po zawodówce... Nie wiem dlaczego myślicie o mnie w ten sposób

Gość gość
pewnie masz małego

Gość gość
Licencjat to nie studia. Zrób magisterkę i wtedy pisz że jesteś po studiach.

Gość gość
Tutaj będą się doszukiwać wszystkiego, a jak nie będzie do czego sie przyczepic to zaczna Ci wmawiac. Poznales poziom kafeteri. Wiesz kto tutaj siedzi?ludzie chorzy fizycznie/umysłowo, prawiczki które będą Ci zazdrościć, stare panny,ludzie po przejściach - same odrzuty. Uciekaj stąd :D ja tu wchodzę zeby się z nich pośmiać. Nigdy radzić czy wdawać w dyskusje :D

Gość OnKatowice
Nie będę chwalił się przyrodzeniem... ;) mówią Jaki but, taki .... Ja mam rozmiar 49. Tak Ci odpowiem ;)

Gość gość
Autorze spotkajmy się dziś o 22 pod Spodkiem. Będę trzymać różę w zębach.

Gość OnKatowice
Jasne ;)