Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej wstydliwe wypadki

Polecane posty

Gość gość
- W wc wywaliłam z koleżanką oderwane oparcie od kibla i szczotke do podłogi przez okno - Obsmarowałam wychowawczynie w internecie - Z kuzynem przewracałam kontenery ze śmieciami - Wydzwaniałam z przyjaciółka do wychowawczyni z tekstem "wygrała pani kondona" - Z koleżanką wyl;ałyśmy sok 0,5 l na śpiącego żula . ;p i to tyleee xd

Gość gość
Opowiem wam moją wpadke :P To było już dawno temu, z byłym . Postanowilismy sie kochać, a że miałam okres to majtki pod łóżko i dawaj. W pokoju z nami był moj pies. Kiedy skończyliśmy Łukasz zaświecił światło, zdąrzyłam tlyko krzyknąć- "zgaś to światło!!". Wyobraźcie sobie że mój ukochany piesek dorwał moją podpaske i rozgryzł ją i porozrzucał po całym pokoju. Hehe śmieszne to i zarazem odrażające

Gość gość
Pierwsza noc w domu rodzinnym u mojego bylego partnera. Wróciliśmy późno z imprezy. Rano po śniadaniu jego ojciec zapytał mnie czy mam ochotę na kawę, a ja mu na to "Bardzo chętnie- po takiej nocy". Chodziło mi o to że za krótko spałam - jego mina dobitnie świadczyła jak dwuznaczna była moja odpowiedź.

Gość gość
Ukradłam księdzuu portfel ibu