Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny po 20stce wola spedzac czas z rowiesnikami czy mezczyznami po 30stce?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
ja mam 31 lat i nigdy nie pracowałem

Gość gość
Nie mowimy o facetach nie nadających się do związku.

Gość gość
Temat w kółko ten sam zakładany przez prawiczka lat 36, z zakolami, nadwagą, pensją mamagera za niesamowite 6 tys., problemami z erekcją i wielkimi marzeniami o ładnej, młodej kobiecie, podczas gdy w rzeczywistości młode dziewuchy olewają takich obleśnych staruchów.

Gość gość
Ja mam 30 lat i interesuje mnie dziewczynki w wieku od 16 do maks 19 lat.

Gość gość
pedofil

Gość gość
Nie przez prawiczka tylko przez starego pryka po 30 który myśli ze wygląda na 20 i chce 20 wyrwać żeby wszystkim pokazać jaki to on ogier jest.

Gość gość
Tu piszą same stare baby po 30stce bo głupie myślą, że jak ci tak napiszą to przekonają rówieśników, że tylko u nich mają szanse. Facet po 30stce woli już nawet za kase iść na młode dziewczyny niż umawiać się z stara babą po 30sce. A prawda jest taka, że zaradny i nie brzydki facet po 30stce bez problemu umawia się z 20sto paro latkami, a jego rówieśnice siedzą na sympatii latami. Nawet pies z kulawą nogą w ich profil nie zajrzy bo 99% facetów ustawia sobie filtr wieku do 28 lat na takich portalach bo laski zaczynają się w większości już starzeć i tracić ostro urodę od 28 roku życia.

Gość gość
13:30 dokladnie! Mysla, ze jak nas postrasza to olejemy mlode i wezmiemy takie stare rury jak one... ja tez mam filtr od 16 do 22, a i tak najczesciej pisze do tych 18/19/20.

Gość gość
Na forum raczej jest mała szansa na przekonanie trzydziestoletnich, normalnych mężczyzn do rówieśniczek, bo tacy tutaj nie siedzą. Dodam, że zaręczam na wszystkie świętości, iż lat mam 21 i mój chłop jest dwa lata starszy. Piszę to po to, by uświadomić marzycielom, że w większości przypadków ludzie wolą towarzystwo rówieśników. Nie umówiłabym się ze starszym mężczyzną, bo wiem, że nie miałabym z nim o czym rozmawiać. I nie podoba mi się starsze ciało. :)

Gość gość
13:38 nie podoba ci sie starsze cialo? wybacz, ale to brzmi troche pusto

Gość gość
I wiecie na czym problemik polega? Że dajecie do zrozumienia na każdym kroku, że w młodej kobiecie liczy się tylko ciało i uroda. I to dla nas jest obleśne i to bardzo, dlatego na ogół jesteście olewani przez dziewczyny. :)

Gość gość
dziś Zobaczymy za 7 lat jak twój cię rzuci jak rówieśnicy będą się za tobą rzucać. Wiecznie młoda nie będziesz.

Gość gość
13:40 Brzmi pusto i to bardzo. Tak samo pusto komentarze o starszych ciałach trzydziestek, a jednak faceci takich komentarzy nie unikają. I nie boję się powiedzieć: wolę młode, jędrne i wysportowane ciało młodego chłopaka. Nie czułam nigdy pożądania wobec mężczyzny po 30, pewnie będę się umawiać z młodszymi mężczyznami jak będę starsza, będę sexy MILF. :classic_cool:

Gość gość
Ależ ja wiem, że będę się starzeć. Tym bardziej wydaje mi się niesmaczne pierd/olamento o tych niedobrych trzydziestkach, bo wiem, że w tym momencie mam łatwo, a za te 10 lat, okaże się, że część moich rówieśników to niedojrzali idioci. Smutne.

Gość gość
13:44 ojej, ales ty hedonistka chyba nie jestes typowa kobieta, bo wolisz walory fizyczne jak jedrne wysportowane cialo - wybacz, ale malo ktora dziewczyna o tym tak otwarcie mowi nawet jak bylem na studiach to wartosciowe dziewczyny braly przecietnych z wygladu chlopakow

Gość gość
dla przypomnienia, zawsze sie mowilo, iz facet ma byc tylko troche ladniejszy od diabla facet dbal o byt materialny rodziny, kobieca o cieplo domowego ogniska i wychowanie dzieci to kobiety sie stroily dla mezczyzn, mezczyzni nie dbali o siebie a i tak mieli ladne kobiety

Gość gość
Nie wiem czy jestem typową kobietą, ale wiem, że doceniam to, że mój chłop ma fajną twarz, regularnie chodzi na siłownię i jest wysoki. I dla niego zapewne prezentuję jakąś tam wartość i to jest w tym momencie najważniejsze. Co będzie w przyszłości... Zobaczymy. A wy, stare pryki, możecie sobie preferować młódki. Ale czy one preferują was? Jak są pieniądze... Ale czy warto przyciągać te, które chcą pieniędzy? :)

Gość gość
gdy miala 21-23 lata spotykalam sie z facetem ok. 35 lat, ale trakotwalam go raczej jako "dobrego wujka" wolalam rowiesnikow , lub sarszych tak max 5 lat...

Gość gość
dziś Cristiano Ronaldo ma 31 lat i ma takie sflaczałe ciało, że hej i napewno nie ma co się równać z twoim młodym chłopakiem :) Jak będziesz starsza to podzielisz los wszystkich kobiet z działu Po 30 zakladających tematy typu "mam 30+ lat i nikt się nie chce ze mną umówić. MILF w Polsce zdarzają się rzadziej niż snieg w Kalifornii także pomarzyć sobie możesz.

Gość gość
Ale mnie nie obchodzą ludowe powiedzenia w obliczu MOICH własnych preferencji. :) Ja wolę młodych mężczyzn i większość rówieśniczek też. Zabawa, imprezy, wyjazdy, wycieczki, wspólne budowanie przyszłości, wspólne problemy, ta sama perspektywa, te same tematy, to samo dzieciństwo...

Gość gość
Każda kobieta chce pieniędzy i nie mówcie mi ,że nie . Kobiety w obecnych czasach są tak wyidealizowanie ,że robi mi się niedobrze.

Gość gość
Czy podzielę los trzydziestek? Jakbym była zdesperowana, żeby wyjść za mąż i mieć dzieci, to zapewne tak. Ale jakbym zadbała o siebie i zamiast jojczyć na forum, to spędzała aktywnie czas... To może będzie dobrze. W przeciwieństwie do kafeteryjnych prawików.

Gość gość
O pier/dolę, po co mi Ronaldo zapodajesz? Jest kompletnie aseksualny i gejowaty.

Gość gość
Gdyby taki zaniedbany 36 latek wygral nagle 5 milionow w lotto to masa ladnych kobiet by sie nagle nim zainteresowala i chciala urodzic mu dzieci

Gość gość
TAki po 20 tylko by r/u/ch/a/ł, ale nie umie, po 30 też by r/u/ch/a/ł, ale już umie, a ten po 40 umie i r/u/ch/a/ć i rozmawiać i na dobry obiad można z nim iść, a nie tylko do mc donalda ;)

Gość gość
spedzac czas po 20stce mozna z rowniesnikami, ale i z +30 (do 40tki) - oni sa dobrzy do seksiku, tak pół roku sie pospotykac, a co - co ma picza stac odłogiem. x x gość dziś a jak mu odrosna wlosy na zakolach? 14 wrzesnia mam termin u dermatologa x kotku odrosna i wypadna. wydalam juz ok 1500zl na specyfiki i co odrosnie to wypada. nie wierz w te prady d'arsonvala itd. :D

Gość gość
To niezbyt mile dla dynamicznego mezczyzny i wrazliwego ok 35 roku zycia slyszec iz dla takiej 24 latki bylby jak starszy wujek. Taki mezczyzna pragnie nie tylko r00chania ale tez zwiazku i prawdziwej milosci.

Gość gość
Ale tym własnie starszy facet jest dla małolaty. Takim wujkiem.

Gość gość
A rówieśnica po 28 roku życia dla faceta jest aseksualną ciotką.