Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny po 20stce wola spedzac czas z rowiesnikami czy mezczyznami po 30stce?

Polecane posty

Gość gość
I po co to zaklinanie czy zaklamywanie rzeczywistosci? Licza sie fakty, nie fantazje podstarzalych prawikow kafeteryjnych. Fakty sa takie, ze mam konto na badoo i sympatii, tam jest mnostwo starych facetow po 30 desperacko probujacych poderwac jakakolwiek dziewczyne, stara mloda, ladna brzydka kazda jaka tylko sie trafi byleby byla. Oczywiscie ci podstarzali faceci zadnego brania nie maja, siedza niektorzy na portalach po 10 lat i nic, chyba ze jest wyjatkowo przystojny, bogaty i budzi zainteresowanie kobiet.

Gość gość
Oni nie chcą poderwać tylko zaliczyć. A ty jesteś tą desperatką co liczy, że na związek i na takich naiwnych jak ty im się udaje. Skoro wiesz, że niektórzy są tam po 10 lat to sama tam siedzisz 10 lat i ty jesteś desperatką. Takie są fakty.

Gość gość
Zbieraj na przeszczep włosów.

Gość gość
Mam 25 lat, mój mężczyzna 35 i powiem Wam, że rówieśnicy się chowają jeśli chodzi o podejście do związków i seks także wspaniały.

Gość gość
wiemy autorze 36 letni ze szukasz 25 latek ale moglbys juz przestac klamac :D ciagle tworzysz sobie nowe tozsamosci i cos wymyslasz!

Gość gość
dla takiego lepiej 28/29 latki :D

Gość gość
Wszyscy jesteście po jednych pieniądzach. On podaje się za kobiety, a desperatki po 30 podają się za 20. Możecie sobie rękę podać.

Gość gość
ciekawa dyskusja

Gość gość
mam 20 lat wole mezczyzn w wieku 20-24l :) mezczyzn 30+ traktuje jak wujka a 40+ jak ojca :P

Gość gość
To za dużo czasu nie masz na to wolenie bo żeby potrzymać patologiczną tendecję którą się kierujesz, gdzie wujek ma 30 lat, a ojciec 40 to już musisz w tym roku zajść w ciążę :)

Gość gość
ma meza i nie chce dzieci :)

Gość gość
gość dziś To niezbyt mile dla dynamicznego mezczyzny i wrazliwego ok 35 roku zycia slyszec iz dla takiej 24 latki bylby jak starszy wujek. Taki mezczyzna pragnie nie tylko r00chania ale tez zwiazku i prawdziwej milosci. x Jeśli tak jest naprawdę, może go mieć z rówieśnicą lub niewiele młodszą/starszą kobietą. Dwudziestolatkom niestety musi już płacić.

Gość gość
gość dziś Temat w kółko ten sam zakładany przez prawiczka lat 36, z zakolami, nadwagą, pensją managera za niesamowite 6 tys., problemami z erekcją i wielkimi marzeniami o ładnej, młodej kobiecie, podczas gdy w rzeczywistości młode dziewuchy olewają takich obleśnych staruchów. X Dokładnie. Czas przejrzeć na oczy i dostosować wymagania do tego, co samemu się oferuje.

Gość gość
gość dziś a jak mu odrosna wlosy na zakolach? 14 wrzesnia mam termin u dermatologa x nic nie odrośnie, cuda się nie zdarzają inwestując można najwyżej spowolnić dalsze łysienie

Gość gość
Mam paru znajomych po 30, ale nigdy nie związałabym się z dużo starszym facetem

Gość gość
Ja także nie, maksimum to 2-3 lata starszy.