Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Gość gość
Swoją drogą... myro jak się czujesz, mając u boku takiego wycirusa???

Gość gość
W Niemczech,maja jak paczki w masle.Poczytaj sobie jakie sie tam pieniadze zarabia,a jakie od panstwa dostaje majac male dziecko.Nikt jej utrzymywac nie musi.Ty to mozesz o takiej kasie zapomniec.

Gość gość
Jak się czuje? Pewnie dzięki niej wygrał życie. Tutaj wiecznie o jednym piwku, bezrobotny, a tam... Gość. A jaki znaFca teraz stosunków niemiaszych, ojojo.

Gość gość
tez bym nie pogardzil.zeby w euro zarabiac.

Gość gość
ile oni sa ze soba?

Gość gość
Oni nie zarabiają, na zasiłku są. No ale w euro, fakt.

Gość gość
Otulona raz ma dziecko, raz nie ma. Zalezy ile wypije

Gość gość
Tez bym chcial,spotkac kobiete,dzieki ktorej poprawie sobie byt.Co w tym zlego?Kazdy chce lepiej zyc.Dobrze im ze soba,to ich sprawa co robia w czterech scianach.

Gość gość
Zasilek w ojro w Bialymstoku? Na glowe chyba upadles.

Gość gość
myr nie zaprzeczyl.ze maja dziecko.ona sobie moze gadac.on jest raczej wiarygodny.

Gość gość
Porabalo was. Myr moze jest u germancow, ale nie jest to zasluga otulonej. Otulona caly czas nadaje z Bialego, a jej opowiastki o partnerze i dzieciach muedzy bajki trzeba wlozyc

Gość gość
myr nie zaprzeczyl i nie potwierdzil. zwyczajnie nie chcial zrobic jej przykrosci

Gość gość
Ceni sobie swoja prywatnosc.Wy zajmijcie sie swoja.

Gość gość
tez bym tu. swojego zycia nie streszczal.

Gość gość
Otulona powinna mniej pic.oze wtedy napisze prawde. Bo tak.....to same mrzonki sfrustrowanej kobity na nieustajacym fleku

Gość gość
Hehe, może i tak. Pijaczka nawala jakieś bajki.

Gość gość
Ty natomiast,zajmij sie soba,a nie otulona,jej dziecmi,facetem,piciem i uj wie czym jeszcze kretynie.

Gość gość
Ake brakuje mi tamtej otulonej. Chamskiej takiej, ubaw był na kafe.

Gość gość
Wszyscy po niej jechali, jak po burekj suce. Fajnie mieć taką kobietę.

Gość gość
xxxx.tobie psie.widac jej brakuje.bo nic.innego zazdrosny.zalosniaku.nie robisz.od kilku.godzin.tylko o niej.piszesz.nie dla.psa.kielbasa.nie.twoja.kobieta.

otulona_snem dziś no tak,jak traktowac powaznie kogos,kto udajac merytoryczna wypowiedz( przynajmniej na swoim nicku tym razem),deprecjonuje inna osobe? x x Skoro na to zasługuje?

ja mam Shatyn zasade,ze mierze sie z dostepnym sobie swiatem,lub rzeczywistoscia jak kto woli,za pomoca humoru,podwazam smiechem,piedestal na ktorym stoi wladza,rzad,ten caly twoj znienawidzony Kaczynski ze swoim dworem,ja nie traktuje tego co sie dzieje w Polsce powaznie,bo tego powaznie nie da sie traktowac,a ty zyjesz tym calym bajzlem,kosciolem i reszta tego calego cyrku i tym sie roznimy x x x Dla mnie dostępny świat to moja ojczyzna, Polska a Jarosław K. nie jest dla mnie nikim znienawidzonym. Poważnie należy to traktowac bo to nasza rzeczywistość którą mamy za oknem, na ulicy... A ja żyje tu i teraz. W całym tym bajzlu robionym przez Jarosława K.

Gość gość
Pijaczka. :)

MON negocjuje umowę na budowę kopii samolotu TU-154M i przeprowadzenie badań w tunelu aerodynamicznym - poinformował resort w odpowiedzi na interpelację posła PO Krzysztofa Brejzy. MON nie odpowiedziało, w jakiej skali zostanie zbudowana kopia. Eksperci z podkomisji smoleńskiej, którzy zapowiedzieli zbudowanie kopii samolotu, informowali wcześniej, że w czasie testów chcą sprawdzić, jak zachowuje się maszyna. (http://www.tvn24.pl) x x Żałosne. Tylko dlaczego za nasze pieniądze?

O 3,1 proc. urosła w drugim kwartale bieżącego roku polska gospodarka - podał GUS. Piątkowe dane pod coraz większym znakiem zapytania stawiają zrealizowanie zaplanowanego w budżecie wzrostu, który zdaniem ministra finansów ma w 2016 r. wynieść aż 3,8 proc. Słabsza dynamika PKB to niższe wpływy z podatków. Co zatem z realizacją obietnic wyborczych? Eksperci wskazują, że ekipa Beaty Szydło zabezpieczyła się na ten rok, ale wciąż powtarzają, że w przyszłym może zabraknąć nawet kilkunastu miliardów. x x Co było do przewidzenia...:O

Gość gość
ooo bruno shatyn wrocil od mamusi i znow nadaje jak rudy 102

Gość gość
w sumie otulona bardziej pasuje do shatyna niz do myra. kretyn i pijaczka. piekna z nich bylaby para;)

Gość gość
Shatyn,ile czasu Otulona i Myrevin sa ze soba?

"Konstytucja tylko na papierze. Wszystkie chwyty, które stosuje PiS ws. TK są znane - tak samo było w Austrii w 1933 r." x - Paraliż TK ma na celu zawieszenie działania konstytucji. Bo jeśli się znosi działanie niezależnego sądu konstytucyjnego, to - de facto - nie ma konstytucji. To właśnie dość szybko i sprawnie osiągnął PiS - mówił w TOK FM Jerzy Stępień. Dzięki paraliżowaniu działania TK, PiS może robić, co chce. - Hulaj dusza. Możemy uchwalać dowolne ustawy. A przy okazji zastraszać społeczeństwo, polityków - ocenił.

Gość gość
No nie wiem. Shatyn pic nie moze po 4 zawalach. To co razem mogli by robic : O