Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

• Poseł PiS Marek Suski stwierdził, że "Rosja anektowała polskie terytorium" • Takim mianem określił wrak rozbitego 10 kwietnia 2010 r. tupolewa • "Rosja powinna to natychmiast zwrócić i przeprosić" - stwierdził Suski x x Pis ten zwrot miał załatwić bez problemu w przeciwieństwie do PO. I co? :D

Jednym z punktów planu Morawieckiego jest rozwój branży kosmicznej w Polsce. Czy to możliwe, że za kilka lub kilkanaście lat wyślemy na orbitę własnego satelitę z prawdziwego zdarzenia? x x Rzeczywiście tylko tego nam brakuje do szcześcia bo juz wszystko inne mamy...:O

Gość gość
Shatyn kiedy jest kolejny marsz kodu?

Gość gość
Shatyn cieciu kiedy jest marsz kodu?

Gość gość
gość dziś w sumie otulona bardziej pasuje do shatyna niz do myra. kretyn i pijaczka. piekna z nich bylaby paraoczko.gif X No teraz. to kogoś poniosło. ;-) Myro fajny gość był, ale raczej tak dla pośmiania się, zabawy. On głownie o browarach nawalał. Edek, to jednak nie ta półka, poziom wiedzy diametralnie różny. Pijaczka pasuje do myra jak ulał.

Szmatławiec rydzykowy... x Dr Magdalena Ogórek zaznaczyła, że kwestia Trybunału Konstytucyjnego nie powinna być dla żadnej z partii paliwem do walki o władzę. – Jak wskazują badania i zapotrzebowanie Polaków, temat Trybunału jest poza pierwszą „10”, jeżeli chodzi o potrzeby obywateli. Szczególnie dla opozycji jest to temat zastępczy i to opozycja rozdmuchuje go najbardziej. Proszę zwrócić uwagę na marazm i miałkość ze strony opozycji, jaki tam obecnie panuje. Proszę znaleźć jakieś merytoryczne argumenty, jakiś kontrargument np. dla „Planu Morawieckiego”. Przez prawie rok opozycja nie była w stanie w zasadzie niczego sformułować – powiedziała była kandydatka na prezydenta i dodała, że spór o Trybunał Konstytucyjny zakończy się po kadencji – jak to określiła – polityka Rzeplińskiego. x x Kiedyś uważałem, że to głupia baba. Teraz sama to potwierdza.

W rozmowie swoje 353 tysiące głosów (a nie "prawie 400 tysięcy" jak powiedziała) traktuje jako prawo do krytykowania wszystkiego i wszystkich. A przecież to zaledwie 2,4 proc. wszystkich oddanych wtedy głosów. Do tego kampania Ogórek była po prostu tragiczna. x Jeśli była kandydatka mówi o "miałkości", to sama jest najlepszym jej przykładem. Wszak trudno przywołać jakiś jej postulat, który na dłużej został w dyskusji publicznej. No, chyba, że "napiszmy prawo od nowa", ale to tylko dlatego, że ludzie mają z tego bekę, a nie traktują jako pomysł wart poważnej dyskusji. To tak, jak z postulatami Korwina – może i o nich głośno, ale nikt nie traktuje tego poważnie. x Całość: http://tnij.org/hqofqvl

Zaplątani w kredyty we frankach Polacy rozpoczynają akcję "Nie płacę haraczu". To ich odpowiedź na fakt, że Andrzej Duda, mimo zapowiedzi, nie zapewni im pomocy. "Szlag mnie trafił" – pisze o proteście frankowiczów Karolina Korwin-Piotrowska. x "Okazało się, że ci, którzy wzięli kredyt we frankach uznali, że przestaną spłacać kredyty. Bo zasłona opadła im z oczu i okazało się, że ich oszukano w kampanii wyborczej, obiecując bajki" – czytamy w felietonie dziennikarki dla o2.pl. – Bo kredyty zaciągnięte trzeba jednak spłacać. A bank zawsze wygra. No, smuteczek" – komentuje. x Całość: http://tnij.org/rzotaxy

Gość gość
IMHO... ulubiony "zwrot" przymulonej i pijaczka. :-)

Gość gość
Otulona, chcesz browara?

Gość gość
myr gadal o nie tylko o browarach. myr jest inteligentny i nie musial posilkowac sie cytatami, czego nie mozna powiedziec o shatynie, ktory gdyby nie cytaty, nie napisalby ani be ani kukuryku. shatyn to kretyn przy myrze

konkluzja ktora pojawia sie niedlugo po katastrofie,ciagle IMHO obowiazuje,wkolo lotu najwazniejszych osob panstwie,panowal cyrk i potworny balagan,pulk lotniczy byl w stanie rozkladu,mozna by bardziej dosadnie okreslic,ze byl trupem w zbroi x x Za to odpowiada Błasik, generał.

Gość gość
Otulona, powiedz jak Ty znajdujesz czas na pracę, dom i bywanie tutaj non stop????

urzednicy nie dopelniali obowiazkow,nie przestrzegano w ogole instrukcji bezpieczenstwa x x To kancelaria prezydenta.

to twoja rzeczywistosc nie moja,tylko ty nie pojmujesz tego,ze ja jestem w stanie zrobic jakis margines na zrozumienie,ty natomiast jestes zmumifikowany lepiej niz niejedna mumia nad nilem x x Moja bo ja tu mieszkam. W kraju rządzonym przez oszołomów pisowskich. Tekstu o zmumifikowaniu nie rozumiem...

Gość gość
Edek ekspert od wszystkiego:D

otulona_snem dziś jak mniemam nie ten o ktorym pisze,trudno nie da sie po prostu z toba pisac,bo ty masz swoja wersje i zadna inna nawet nikowska nie wchodzi w gre,coz poradzic ja sie nie bede kopac z koniem x x Opieram się tylko i wyłącznie na faktach. To nie moja wersja. To wersja oparta na faktach.

Jak wiecie z uwagą staram się obserwować poczynania wszystkich bez wyjątku członków przełomowej dla Polski ekipy rządowej. Po prostu są tego warci, bo bez wątpienia chłopcy i dziewczyny zapierdalają tak, jak nikt jeszcze nigdy nie zapierdalał. I szefowa wszystkich tych kamerdynerów pani Szydło, i pan Macierewicz z panią Kempą, no i Ziobro (też pan, choć są tacy co wątpliwości mają), a także pan Radziwiłł, który – z żalem to przyznaję – rzadko dość na tych gościnnych łamach gości. x Śpieszę przeto braki nadrobić i statystyki obecności pana księcia poprawić. Chodzi jednak głównie o to, by go, pana księcia, mentalnie częściowo przynajmniej rozkułaczyć. x Całość: https://tabloidonline.wordpress.com/2016/08/12/bezplodny-emocjonalnie-ksiaze-radziwill/

raport nik. x organizacja wyjazdów i zapewnienie bezpieczeństwa osobom zajmującym kierownicze stanowiska w państwie, korzystającym z lotnictwa transportowego sił zbrojnych rp w latach 2005-2010 nr ewid. 29/2012/i/10/001/kpb

Gość gość
Otulona nie gadaj z kretynem

Gość gość
Debil shatyn juz sie nakreca. Jego prawda jest najmojsza:Dj

Gość gość
Teraz ma haka na otulona. Napisac 2011 zamiast 2012 to skandal:D

Gość gość
shatyn zagnij ja wkleja:D