Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolano zastrzyk z kwasu hialuronowego

Polecane posty

Gość gość

Mama ma bardzo zniszczony staw kolanowy,praktycznie do operacji,a moze i do endoprotezy w przyszłości. na operacje czeka się ok. roku(mama zapisała się) czy taki zastrzyk z kwasu hialuronowego(3 zastrzyki w odstępie tygodnia) moze jej pomoc chociaz na trochę? moze ktos ma jakies doswiadczenia z tym kwasem?

Gość gość
też biorę te zastrzyki... wzięlam już trzeci, ale poprawy brak...

Gość gość
a jakie masz schorzenie? i jaki konkretnie lek bralas mojej mamie lekarz ani szczegolnie nie zaleca ani nie odradza. recepte wypisal(OST) i powiedzial,ze moze pomoc na troche ale nie musi. gdyby zastrzki były tansze to nikt by sie tak dlugo nie wahal tylko probowal.

Gość gość
Mam stwierdzone zwyrodnienia stawow kolanowych... Dwa lata temu brałam zastrzyki o nazwie HIALUX i trochę pomogły to też były z kwasem hialuronowym, a obecnie wzięlam podobne ale silniejsze , o nazwie BIOLEWOX HA - cena 170 zl za ampułkę... ale tym razem nie widzę poprawy pomimo, że są silniejsze...

Jak przebieg kuracja kwasem? Ile zastrzykow is eprzyjmuje i w jakich odstepach czasu? Jakie sa skutki uboczne? Czy po zastrzyku kolano jest unieruchomione i obolale? Rozumiem, ze to moze byc reacja indywiualna, np. po sterydach doslownie wylam z bolu i nie moglam ruszyc noga nawet na centymetr przez kilka godzin.