Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gośćut
pat... sytuacja bez wyjścia... koniec gry... bo wiadomo już , że rozstrzygnięcie nie nastąpi... nigdy... te niedomówienia... niewypowiedziane nigdy słowa... gdzieś tam, w naszych głowach... pozostaną już na zawsze... tajemnicą... to już jest koniec... nie ma już nic... tak to będzie wyglądało... teraz... i potem... raczej też... SKARBIE... 👄 twój ut

Gość gość
Ut, a czy chciałbyś, aby rozstrzygnięcie nastąpiło? By te niedomówienia, niewypowiedziane nigdy słowa, gdzieś tam, w głowach ukryte nie pozostały już tajemnicą? Już wiemy, że twój skarb to szatynka. Jej decyzja wpłynęła na ciebie bardzo...

Gość gość
Ludzie to wirtual tu zaden facet nie jest w porzadku wobec kobiety przypadkowa czytaczka pozdrawiam

Gość milczący gość
gość dziś Ludzie to wirtual tu zaden facet nie jest w porzadku wobec kobiety przypadkowa czytaczka pozdrawiam Wirtual czy real nie ma żadnej różnicy.Tu czy tam żaden facet nie jest w porządku wobec kobiety. Im w głowach tylko jedno SEKS. Za ten seks zaprzedadzą duszę nawet samemu diabłu. Nikt nie zrozumie kobiety tak jak druga kobieta.

Gość gość
O, a milczący gość to ordynarna baba, która nienawidzi szatynki, to ta paranoiczka, co zamieszanie robiła, jej nowe wcielenie

Gość milczący gość
Czy Ut wchodził by tutaj gdyby nie chciał zdobyć kobiety na seks? Przecież ma żonę ale Ona mu nie wystarcza spowszedniała jak chleb. Dlatego też próbuje zamienić od czasu do czasu chleb na bułki;) To normalne, że chcąc być zdrowym mężczyzną trzeba dbać o ciało. To nie choroba to męska potrzeba.

Gość gość
G. wiesz o jego miłości ordynusko!

Gość milczący gość
gość dziś O, a milczący gość to ordynarna baba, która nienawidzi szatynki, to ta paranoiczka, co zamieszanie robiła, jej nowe wcielenie Kim jestem to mało ważne . Dla Ciebie mogę być Nikim. Znowu szukasz zwady pod płaszczykiem gościa? Gości traktuję jak tchórzy a z tchórzami nie rozmawiam. I małe sprostowanie nie znam szatynki i znać nie chcę.

Gość gość
ona tez pewnie drży żeby nie poznać takiego prostaka - prostaczki

Gość milczący gość
gość dziś G. wiesz o jego miłości ordynusko! Ty nią na pewno nie jesteś. Gdyby tak było i miał potrzebę wyznania Ci jej to by to uczynił.

Gość milczący gość
Na tym wątku nie ma miłości. To jej imitacja i same trupy.

Gość gość
18:35 A ja omijam twoje gorzej niż mierne wypociny.:-P Dla mnie też jesteś nikim.:-P Nie odpowiadasz mi jako człowiek. Jesteś ordynuuuues nr 0, który nie liczy się praktycznie z żadnym gościem:-P ....i co że gość. Musi się ktoś podpisywać, a może nie ma ochoty się podpisywać:-P żeby te wypociny były mierne, bierne ale chociaż wierne - to jeszcze by coś było a tak jest żenada bracholu/ówo:-P Gdybyś przeczytał/ła co ten Ut pisał o tej miłości to byś wiedział, że tam praktycznie nie idzie o seks, że to coś poważnego ułomaniaczko-ułomniaku:-P I tak nie czytam tego, co ty piszesz.

Gość gość
ty milczący po co tu jesteś? wdepnąłeś tu obrażać ludzi? tak było fajnie, romantycznie bez ciebie, ut coś powiedział, piękne piosenki były... Powiem ci jedno, zamknij mordę!

Gość ggggooośśśććć
Ut, Skarbie, skoro to koniec, zmień temat. Strony się wieszają i niemiła, opłakana atmosfera tu panuje.

Gość gość
Milczacy gosciu jestes kobietka?przypadkowa czytaczka:)

Gość Fak Juuu
UT goń się pajacu kimkolwiek jestes

Gość gość
Patowa sytuacja 🌻 koniec gry a jednak nie koniec...:( rozstrzygnięcie nastąpiło a jednak nie nastąpiło...:( tajemnica wobec odkrytej tajemnicy...słowa pieczęcie...a gdy słów braknie - nic nie ma, nic nie będzie...bo jest patowa potrzeba słowa:(

Gość gość
19:14 wypie!rdalaj z mojego tematu... kimkolwiek jesteś... Ut

Gość milczący gość
Brawo Ty Ut :) trzaśnij małpę aż iskry polecą:)

Gość gość
i jeszcze do kompletu damski bokser! Czekam na nowy temat.

Gość szatynka nr2
Brawo Ja :)

Gość szatynka nr2
Milczący gościu gdzie Ty się wychowałeś, same najgorsze cechy charakteru posiadasz. I widzę, że nienawidzisz szatynek możesz wytłumaczyć dlaczego?

Gość milczący gość
S...dalaj sukom nie zamierzam się tłumaczyć! I nic Wam do mnie.

Gość gość
Do Waszej wiadomości podam, że ja nie Ut po którym jeździłyście jak po łysej kobyle. Odemnie wara suki.

Gość milczący gość
t.w. to JA milczący gość

Gość szatynka nr2
Dobrze już dobrze o nic nie pytam.

Gość gość
Utek...dzień a może dwa lub trzy będą tu pisać a w końcu przestaną.Wytrwaj w swoim postanowieniu i nie pisz.Nie będziesz pisał to i myślał będziesz mniej a z czasem wcale.

Gość gośćszatynka
"Absurdem jest żądać pięciu rzeczy od pięciu osób: szacunku od głupiego, podarunku od biednego, dobra od wroga, dobrej rady od zawistnego i wierności od kobiety." przysłowie arabskie Co do 4 powyższych rzeczy (pierwszych) - moja 100% zgoda

Gość gość
pozdrawiam wszystkich zwaśnionych na tym topiku niech Aniołowie go chronią ....a kysz ..a kysz ..biała mysz...Miłości przychodz i trwaaaaj na wieki wieków..Amen przypadkowa czytaczka