Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
po co tez zwady Wam tu potrzebne ?

Gość gośćszatynka
Czekam na uzasadnienie!

Gość gośćszatynka
Uteczku mijacie się prawdopodobnie z twojej winy. Jeśli komuś zależy na relacjach, kiedy jedno przygasa, drugie aktywnieje - tak jest w miłości. Ludzie walczą o siebie nawzajem. Coś ta twoja miłość jest pod znakiem zapytania... Nie znasz kobiet w ogóle, mądra kobieta nie będzie za tobą latała.

Gość gość
szatynko kobieta ktora nie lata jest godna milosci:)

Gość gośćszatynka
Autorze powyższego postu przypomniałeś mi taką sentencję: xxx Ut ameris, amabilis esto – Jeśli chcesz być kochanym, bądź godny miłości. xxx No właśnie, by być kochanym, trzeba wpierw stać się godnym miłości. Tak, moi zaprzyjaźnieni i niezaprzyjaźnieni forumowicze.:) Ut, słowo "Skarb".... wiesz co znaczy?

Gość gość
Utku, mijacie się jeszcze? Czy może jest już lepiej?

Gość gość
Szatynko, ty chyba nie masz co robić

Gość gość
Mam co robić, pracuję umysłowo cały czas a to forum to odskocznia.:) Pozdrawiam

Gość gość
Autorem tego postu Szatynko tak dla scisłosci jest Kobieta przypadkowa czytaczka tego topiku :):)

Gość milczący gość
Idź lepiej po pracy umysłowej na basen lub siłownię będziesz szatynko miała o wiele przyjemniejszą odskocznię. Tutaj i tak nikt się do Twoich miernych rad nie zastosuje. Uczuciowego i tak Twoje posty z norki nie wyciągną. Próżne Twoje wypociny.

Gość gośćszatynka
Na twoje nieszczęście akurat tu weszłam. Mierni ludzie zawsze posługują się miernymi słowami. Żegnam stąd i proszę o mnie nie zaczepiać! jasne milczku! mruku! a po co tutaj w ogóle z butami włazisz? Kto cię prosił o twoje sugestie?

Gość gośćskarbek
Oświecę was SŁOWO SKARB pochodzi od tytułu piosenki i od zespołu Verba oraz od pewnego imienia czyli jak to utek ujął "esemesowego skarba."On wie o czym piszę.

Gość gośćskarbek
I..milczący ma prawo zawsze tutaj wchodzić bo to jego temat.

Gość gośćszatynka
Mnie nie musisz oświecać. Ja wiem co to słowo znaczy. Zadałam pytanie temu Utowi, ponieważ on flirtuje z kobietami na forum a więc nie zna znaczenia tego słowa. Posługuje się pięknymi słowami - afrodyzjakami i nie rozumie, że słowa te mają wielką moc. Do każdej klepie "skarbie, kochanie, słoneczko" i co ten człowiek sobie wyobraża?

Gość gośćut
SKARB może tak... ale na pewno nie SKARBIE... :-)

Gość milczący gość
gośćszatynka dziś Na twoje nieszczęście akurat tu weszłam. Mierni ludzie zawsze posługują się miernymi słowami. Żegnam stąd i proszę o mnie nie zaczepiać! jasne milczku! mruku! a po co tutaj w ogóle z butami włazisz? Kto cię prosił o twoje sugestie? Chyba Cię pogięło pasztecie, gorączki dostałaś od postu a Twoje przewartościowane Ego pękło. Po co i jakim prawem ubliżasz innym i wyzywasz ich od erotomanów. Kto dał miernoto Ci takie prawo pouczania. Spadaj pókim dobry.

Gość gość
Ut Jesteś.?

Gość gość
Warujesz suko tutaj cały dzień i piszesz sama do siebie. Myślisz, że nikt nie rozpozna Twoich durnych postów.

Gość milczący gość
Dziękuję skarbku , nie musisz się za mną wstawiać wiem co robię.

Gość gośćskarbek
Nie przeczę że wiesz ale nie umiem przejsc obok udając że tego nie widzę.

Gość gośćszatynka
"Pasztecie" "Miernoto" "Suko" przewartościowane ego - pierwszorzędny z ciebie cham jakich naprawdę na świecie mało! to właśnie ja ruszyłam twoje ego eromtomanie obrzydliwy!!! Myślisz, że co, że cię posłucham? Chyba żartujesz! łapy ode mnie von bo wyczuwam erotomańskie zwierzęctwo, bydło!

Gość gość
a w ogóle nie to ona tylko ona to pisze, ta erotomanka!!!

Gość gość
to ta paranoiczka, co zwyzywała wszystkich... Dlaczego nie funkcjonuje policja internetowa?

Gość gość
:(:(:( ale tu smutek gosci...spooooknie dacie se na luz to wirtual odejdz szatynko jak ten facet jest blllleee nie szalej przypadkowa czytaczka

Gość gośćszatynka
22:14 Sądzisz, że będę słuchała pierwszego lepszego erotomana-chama? Za dużo ich przeżyłam... Widocznie wciąż sukami i miernotami się zajmuje i takie obślizgłe słownictwo ma na języku.

Gość milczący gość
Chyba Cię ktoś musiał bardzo dobrze p/ru/chać skoro we wszystkich widzisz erotomanów. Hahahaha masz skrzywioną psychikę .

Gość milczący gość
gośćszatynka dziś 22:14 Sądzisz, że będę słuchała pierwszego lepszego erotomana-chama? Za dużo ich przeżyłam... Hahahaha suczka sama się przyznała napisz ilu miałaś w swoim życiu, może potrzebny Ci jeszcze jakiś dobry bolec?

Gość gość
Ut i skarbka to dwa debile a pomiędzy nimi jakiś recywista:D Doprawdy wspaniały trójkącik. :D Szatynko, niech oni se w dupe włażą a ty stąd odejdź, szkoda ciebie na takie ciaciarajstwo!!

Gość gość
właśnie!!! cały ten temacik to recydywa a ty wychodzisz stąd z twarzą szatynko!!!

Gość gość
milczacy gosciu Ty tez sie uspokuj ....no już cicho ..raz!!!przypadkowa czytaczka