Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

W zyciu nie tknalbym nie dziewicy! Puszczalskie nie dziewice to najwiekszy syf i

Polecane posty

jaka obsesja? To jest normalna reakcja... Jak się poparzysz, bo wkładasz rękę w ognisko to drugi raz tego nie zrobisz. On w przeciwieństwie do ciebie jest inteligentny, bo uczy się na cudzych błędach a nie na swoich powtarzając błędny schemat. Ja jestem z pełnej rodziny. Moi rodzice są nadal razem i co? Mam takie same poglądy co autor.

Gość gość
Spoko, ty jesteś yebnięty sam z siebie.

Gość gość
Pana hahaha chyba barana hahaha

Gość gość
Inteligenci piszą.

Gość gość
A ten mały książę to skąd, bo chyba nie z książki, czyżbyś opisał to co masz między nogami poetycko hahaha to teraz już rozumiem wszystkie frustracje z powodu kobiet hahaha

niejestem sfrustrowany ani niemam żadnych kompleksów. MałyKsiąże to nawiązanie do głównego bohatera tej książki, który nie mógł zrozumieć obłudy i hipokryzji ludzi, którzy dodają kolory tam gdzie powinien być czarny i biały.

Gość gość
No tak, ale autorytet sobie znalazłeś, zboka hahaha

Moim autorytetem jest prawo Mojżeszowe [jeśli można tak powiedzieć], w którym jest napisane że panna musi być dziewicą do zaślubin.

Gość gość
A wiesz co jeszcze jest w Biblii napisane, np. że jak pojawią się goście, trzeba ich przyjąć i gdyby doszło do sytuacji, że kobiety goszczące w twoim domu ktoś chciałby zgwałcić, ty masz, jako dobry gospodarz, podarować najeźdźcom do zgwałcenia swoją żonę i córki (które przestaną być dziewicami!!!). Poczytaj sobie, poczytaj, bo widzę, że głupi nie jesteś, to może zrozumiesz, że nie da się tamtych realiów przekładać na dzisiejsze.

Gość gość
14:19 chyba cie popierdolilo? Tak sie zachowywaly zboki w sodomie i sie skonczylo jak sie skonczylo.

Gość gość
A jednak pudło, piszę o bogobojnym bohaterze Biblii.

tak jest. Ten kretyn/kretynka chyba nie czytała pięcioksięgi Mojżesza. Zresztą jego córki ostatecznie nie zostały zgwałcone. W prawie Mojżeszowym niema nic o takim obowiązku przeciwnie w pewnych okolicznościach za gwałt było kamienowanie.

Gość gość
Och jak dobrze, że są operacje plastyczne - każda d***** ma szansę na ponowne dziewictwo :D

Morda słowianin ty deistyczna suko do ruchania. Twoim ścierwem nawet bym sobie podłogi nie przetarł. Twoja matka musi być niezłym zjebem genetycznym, skoro takie coś z niej wylazło. Ojciec to pewnie uciekł jak się zorientował, że ma dwóch popierdoleńców w domu.

Gość Michał121212
A ja tobie debilu slowianinie urwe leb i nasram do srodka! A co do ciebie kretynko od gwaltow. To w Bibli jest napisane, ze jesli facet zgwalcil kobiete, ktora byla dziewica to mial obowiazek zaplacic jej ojcu iles tam kasy, a ja pojac za zone! Po za tym w Dzisieciu Przykazaniach jest napisane "nie cudzoloz", a za zdrade bylo ukamienowanie!

gość dziś Nie zemną te numery. Obowiązkowe badanie wariografem wykaże czy dziewczyna jest dziewicą czy nie. To nie jest wcale takie drogie badanie.

Gość gość
Wariograf można oszukać - wystarczy inny silny bodziec w momencie odpowiedzi na pytania (najlepszy jest krótki ból). I co Sherlocku? Aha i jeszcze jedna kwestia, a seks oralny czy analny przed ślubem wchodzi w rachubę? Tutaj nie ma możliwości "namacalnej" weryfikacji.

tak ale są też kamery które wychwycą próbę dostarczenia bodźca. Poza tym kamery połączone z programem komputerowym są w stanie wychwycić ruch twarzy [mikro ekspresja] świadczący o kłamstwie. Poza tym doświadczony śledczy z łatwością przejrzy kłamce.

Gość Michał121212
Dziewice po 23 roku zycia sa dla mnie podejrzane i omijam takie. Unikam w ten sposob zwiazania sie z "dziewica" z odzysku. A co do *****nych analnie i oralnie... z kim ta gadka? Takich "dziewic" jest moze 0,0003% wszystkich dziewic.

Michał121212 dziś A dlaczego nie wariograf? Pisałem powyżej, że z pomocą komputerów i nowoczesnych kamer jest niemożliwe oszukać śledczego. Sam wariograf tak ale nie inne systemy z człowiekiem włącznie. Takie badanie można zrobić prywatnie bez zezwoleń i za dość małe pieniądze.

Gość gość
Czyli według Waszych standardów "raz w dupę to nie grzech", tak??? Uwierz mi, że można i nawet doświadczeni śledczy mówią, że to możliwe :D Hmm... 23 lata? To ile Wy macie lat?

gość dziś Masz nieaktualne wiadomości. Nowoczesne firmy posiadają wyspecjalizowane do tego celu kamery a komputery analizują głos przesłuchiwanego w celu wychwycenia odchyleń od sporządzonego wcześniej profilu głosowego. PRZEGRAŁAŚ PUSZCZALSKA FLEJO W moim przypadku nawet dziewica po oralu niema szans, bo ja i tak się o tym dowiem.

Michał121212 dziś A jakie to sposoby? Sprawdzenie błony dziewiczej nie zawsze zadziała, bo mimo ostrożności możesz trafić na taką po rekonstrukcji. Ps jak nie chcesz pisać publicznie o tych sposobach to daj znać a podam ci mój adres e-mail, bo zaciekawiłeś mnie tymi innymi sposobami.

gość dziś żeby oszukać wykwalifikowanego śledczego trzeba przejść wieloletni trening a takie treningi to organizują tylko służby specjalne dla swoich agentów i szpiegów. ZNÓW PRZEGRAŁAŚ PUSZCZALSKA ŚCIERO

Gość gość
Mylisz się - komputer zawsze można oszukać :) ale jak bieda umysłowa doskwiera na każdym kroku to trzeba w coś wierzyć. I nie odpowiedzieliście ile macie lat...