Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

W zyciu nie tknalbym nie dziewicy! Puszczalskie nie dziewice to najwiekszy syf i

Polecane posty

słowianin fnw dziś Nie mają prawa się puszczać, bo demoralizują społeczeństwo i nie spełniają ich naturalnego obowiązku. Do kiedy ludzie przestrzegali zasad moralności to do tego momentu rasa ludzka rozmnażała się i rozwijała swoją cywilizację. Przez takie puszczalskie samotne matki mnoży się niepotrzebny element społeczny zwany patologią, który niszczy ład jaki był na Ziemi. Ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło, bo natura sama pozbędzie się tych pokrak, choć mam nadzieję, że szybciej się z nimi uporają Islamscy Radykałowie.

Radykałowie chętnie by się też pozbyli zakonnic i zakonników i nie patrzyli by się na ich czystość. Masz tylko dwa wyjścia i naprawdę nie ma innych - pierwsze - albo zidiocieć do reszty, albo drugie - zmądrzeć. Nie ma nic pośrodku.

Gość gość
Maly ksiaze ucisk i uciezenie kobiet rozumie jako ich naturalny obowiazek Dlategoa te religia,ktora dyskryminuje i prawo Mojzeszowe tak Wam odpowiada :-) obowiazek rozmnazania i droga zycia narzucona przez mezczyzn,bez prawa wyboru i refleksji nad inna. Kiedy do tych Waszych zakutych lbow dojdzie ,ze nie kazda kobieta jest katoliczka i nie kazda marzy o slubie i dzieciach?!

zakonnicy też nie spełniają swojej roli. Bóg w Księdze Rodzaju napisał wyraźnie... Bądźcie płodni i rozmnażajcie się. W prawie Mojżeszowym jest coś takiego jak nazyreat, ale nie trwał on całe życie jak to bywa w przypadku zakonników. Nie zidiocieje, ponieważ ścieżka, którą obrałem jest dobra a to za sprawą prawa Mojżeszowego, którego przestrzeganie zapewni mi poczucie bezpieczeństwa i szczęśliwe życie. Co myśli na ten temat świat to mnie nie obchodzi, bo opinia ludzi zdemoralizowanych jest gówno warta. Moją sytuację dobrze oddają słowa piosenki zespołu Myslovitz pod tytułem Długość Dźwięku Samotności: I nawet kiedy będę sam Nie zmienię się, to nie mój świat Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam

Gość gość
Nie dotrze. Jest dla nich jedna droga, jedna forma, w której każdy człowiek ma się zmieścić i przeżyć życie jak oni sobie życzą, bez uwzględniania różnic pomiędzy nami.

Gość gość
Boga nie ma. A na pewno nie ma go w takiej formie, jak żydki i katole sądzą. Być może jest jakaś istota, która nadaje bieg pewnym rzeczom, ale na pewno nie jest to żydowska albo katolska szumowina, którą stworzyli ludzie. Wierzysz w bzdurę, bajeczkę wymyśloną dla pospólstwa, by trzymać je za ryj. Wybrałeś w gruncie rzeczy drogę niewolnictwa, tępy żydku.

Gość gość
up

Gość gość
ja lubie niedziewice

Gość gość
Ja bym w zyciu nie tkneła autora wątku, chyba że kijem po wszystkich zębach.

Gość gość
Michałku lecz sie na glowe

Gość gość
jak tak możesz pisać autorze

Gość gość
Rzecz w tym, że to żadna ciebie nie chce tknąć

Gość gość
Michal.... Az tak bardzo skrzywdzila Cie jakas laska co?:):):) pewnie Cie k***a olala;) madra byla co umowila sie z Toba i w ostatniej chwili zrezygnowala?;););) oj przykro miiiiiii;)

Gość gość
Lecz się człowieku