Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ptaszek_w_klatce

Powiedział że chciał z nią uprawiać sex

Polecane posty

Chłopak był na wieczorze kawalerskim mojego brata. Wszyscy wzięli sobie prywatny taniec w klubie ze striptizem. Zapytałam chłopaka co było najgorsze co zrobił tego wieczora: to powiedział, że: najgorsze było to ze jak ta striptizerka po niem jeździła symulując sex i ze jak się rozebrała do zera to chciał ja bzyknąć i że wtedy zapomniał o mnie. Po prostu padam. Czuję się fatalnie. Nie śpię.

Porozmawiaj z nim szczerze i opisz swoje uczucia, przecież mężczyzna nie domyśli się co tak naprawdę czujesz i o czym myślisz. Najprawdopodobniej był też pod wpływem alkoholu przez co nie panował nad tym co mówi :)

Gość gość
Chciał, ale nie zrobił tego. My faceci tak mamy, że na widok kobiety, szczególnie jeśli jest atrakcyjna i wyzywająca, zaczynamy myśleć o kopulacji. Jednak najczęściej udaje nam się nad tym zapanować, i to nas odróżnia od bezrozumnych zwierząt. Z drugiej strony, Twojego chłopaka zawiodła wyobraźnia. Powinien wyczuć że całkowita szczerość nie jest w tym wypadku najlepszym rozwiązaniem :P

Gość gość
Ja pierdole :/ nie wytrzymałabym czegoś takiego... W ogóle dlaczego wzięli prywatny taniec? Żaden porządny facet by na coś takiego się nie zgodził

Gość gość
Nie zrobil, bo to tylko striptizerka, a nie prostytutka, zamówili taniec, to seksu nie bylo w cenie. Nie uwierzyłabym, że nie zrobiłby tego...

Gość gość
Ale wy lubicie takich bad boyow. :)

Gość gość
Serdecznie współczuję, też bym się załamała. Z drugiej strony, delikatny ten twój chłopak nie jest, ale może trzeba to docenić (tylko oczywiście mu nie mówić), że jednak jest szczery do końca. Byłabym baaardzo obrażona.

Teraz trochę żałuję, ale wczoraj ostawiłam mu niezłe show w noym wdzialnku. Bardzo sie podjarał. Powiedział, że tam dziewczyny nie miały takich strojów. ale wiem ze zapewne miały lepsze ciała i ruchy. Kurde... to strasznie boli, myśl że to się wydarzyło. Jeszcze mój brat zadzwonił zadowolony dziś do mnie z zapytaniem czy zostawili porzadek w mieszkaniu. No ku***a. co z tymi facetami jest

Gość gość
KOBITO do garów

Gość gość
jakby cie kochał to by ci o tym nie powiedział, bo w końcu cię nie zdradził a po co rani twoje uczucia ? po ulicy chodzą dziewczyny, sama widziałam w wyzywających strojach, prześwitujące leginsy gdzie widać ci/pe, kreskę , gdzie materiał im wchodzi do tyłka i lubią prowokować wzrok mężczyzn bo sie dowartościowują.i wyobrażasz sobie że facet idzie do dziewczyny/żony i opowiada jak mu się jakas spodobała, jak widział pisdę albo jarał się ? otóż tak się nie robi a jeśli on ci tak opowiedział to wg mnie cię nie kocha a jeśli w to nie wierzysz to wyjdzie to później, może jak będziesz miała dziecko to cie zostawi

DO: gość dziś nie zrobił tego bo nie miał z kim. ale jakby był gdzieś na imprezeie beze mnie i napatoczyła by się jakaś laska to już nie wiem :( co z wami facetami. Czemu bez najmniejszego wahania nas ranicie i nic sobie z tego nie robicie? K***wa czemu?

Przypomniałam sobie jeszcze jedną rzecz. W nocy kiedy był na tym strptizie zadzwonił do mnie. Powiedział że ma na mnie ochotę i czy bym przyjechała do mieszkania na bara bara. Był trzeźwy. Wrócił wcześniej do domu, reszta bawiła się jeszcze w klubie.

Gość gość
Jak często się kochacie ?

Jakiś czas temu mieliśmy kryzys. Ja się zapuściłam. Ewidentnie. (waga 65kg przy 165kg). Teraz uprawiam sport, zdrowo się odżywiam, bardziej dbam o wygląd i schudłam. Teraz kochamy się mniej wiecej 2 razy w tygodniu. Często się przytulamy, całujemy, on wielokrotnie w ciągu dnia łapie mnie za tyłek.

Chodzi mi o to, że jest między nami chemia. Kiedys wiadomo była większa...ale myślę że nie jest źle. Choć mogłoby być lepiej, ale staramy się obydwoje.

Gość gość
Musisz mu co min 2-3 dni opróżnić jądra i będzie dobrze nie będzie się oglądał za innymi

Gość gość
No ta waga to problem może daj zdjęcie figury to zobaczymy czy jest aż tak źle. A może piersi mu nie odpowiadają?

Teraz figurka jest ok. wyglądam całkiem sexi. (ale do striptizerki to jeszcze mi brakuje :( ) Może nago jeszcze nie ma rewelacji ale pracuję nad tym, a on mi kibicuje i bardzo wspiera. Biust zawsze miałam duży, i to uwielbiał. Na szczęście natura była łaskawa dla mnie. Np. wczoraj jak zrobiłam mu show to nim mu się oddałam wyjęłam swoja mate do ćwiczeń i powiedziałam ze muszę trochę poćwiczyć. on zapytał: a z kim? a ja że z moim instruktorem i przyszedł do mnie i kochaliśmy sie na macie. było bardzo fajnie.

Gość gość
A może potrzebuje twój facet więcej niż 2 razy w tygodniu? Może wieje nudą trochę u was? Mam podobną figurę do twojej i mój facet nigdy nie wspomniał żebym się odchudzała.

Gość gość
Musisz poważnie pomyśleć o analu widać że mu go brakuje

Fakt trochę nudą wiało. Jak się poznaliśmy to ważyłam 58kg i wyglądałam lepiej. On lubi szczupłe dziewczyny i go rozumiem. Potem miał kontuzję, operację i trochę kondycja mu siadła. Zrobił się też bardziej krótkodystansowy, co z kolei mi do końca nie odpowiada, bo nie zdążam się nacieszyć

Gość gość
Można przecież 8 razy raz po raz :-)

Gość gość
Ile macie lat?? Jesteś blondynką jaki kolor włosów miała striptizerka :-)

mamy 28 lat, 2,5 roku razem. mieszkamy razem Ja jestem blondynką i wiem że lubi blondynki. Ale striptizerkę wziął brunetkę. bo akurat chyba ta do niego podeszła. Powiedział też ze tam miała miejsce przykra dla niego sytuacja: bo jak przychodziły te stiptizerki to mówił którzy są najbardziej przystojni i zawsze wychodziło ze on jest na końcu. mówił ze przykro mu było i ze wyszedł stamtąd z ego -10

Gość Meg gosc
Może poprostu lubi szybko i myśli, że tobie to odpowiada? Może jakbyście się kochali częściej i spontanicznie, np. w przerwie w trakcie filmu, spacer do lasu i tam szybka akcja. Nie można wiecznie się kochać w jednym miejscu bo to się znudzi szybciej niz myślisz. Może też sama zaczni inicjować sytuacje. Długo jesteście parą?

Gość gość
PEWNIE MU gałkę strzeliła za dopłatą i teraz ma wyrzuty sumienia. CO TO ZA CHŁOPAK CO włóczy się po striptizach.

Gość gość
O matko dziwne by bylo jakby tego sexu nie chcial z nia uprawiac. Powiem Ci ze czasmi facetom staje na widok jakiejs atrakcyjne kobiet nie striptizerki tylko zwyczjniej babki ktora kolo nich przeszla. I tez maja ochote na sex z taka babka. Tylko CI tego nie mowia. Mimo ze jestem kobieta to wiem jak faceci mysla. Inaczej podchodza do sexu.