Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ptaszek_w_klatce

Powiedział że chciał z nią uprawiać sex

Polecane posty

Gość gość
gość dziś -------> bo tu same wieloryby siedzą dlatego tak naskakują na chłopaka autorki iż śmiał być szczery :classic_cool: 🖐️

Gość inna Asia
gość 16:24 Pytam raz jeszcze - chciałabyś usłyszeć, że jesteś słaby w łóżku, albo że nie masz płaskiego brzucha z sześciopakiem? Czy np. zróbmy to dziś inaczej, może będzie fajnie, albo zapiszmy się na siłownie, ja podkręcę kondycję do seksu, a Ty będziesz wyglądał jak młody Bóg.

Gość inna Asia
Kolejny z syndomem małego fiutka :D Napisałam, że może i ma prawo lubić i chcieć być ze szczupłą kobietą - kwestia jest jak się to powie. Tekst: "przytyłaś, już mnie nie pociągasz" - nie zmotywujesz jej, a tylko dobijesz. Ale np. wspólny karnet na basen to jeden z fajniejszych pomysłów.

Gość żona od 8 lat
droga Autorko to ile ważysz nie powinno mieć żadnego wplywu na popęd twojego faceta, co jesli zajdziesz w ciąże utyjesz, albo zachorujesz, czego ci nie życzę i będziesz musiała brać sterydy?abo nie daj boze sie pomarszczysz za pare lat , moze problem jest w tym ze on jest niedojrzały bo zaden facet który naprawde kocha swoją kobietę nie powie jestes za gruba dlatego mi nie staje jestem ze swoim mężem od 13 lat od 8 jako małżeństwo i uwierz przerobiliśmy rózne zmiany wyglądu moje i jego, jeśli cos mi we mnie nie pasowalo to on tym bardziej mnie chwalił kochał się ze mną jeszcze częściej i mowił ze dla niego jestem najpiekniejsza, to jest miłośc i z taka osoba warto sie zestarzeć jeśli ty tak nie czujesz nie trać czasu szukaj swojego szczęścia

Gość gość
Ale ten temat jest mdły, 28L a świrujesz jak nastolatka.

Zauważyłam tu wielkie nadinterpretacje. Jak napisałam, że mój chłopak kibicuje mi przy chudnięciu to okazuje się że to tyran. A tak nie jest.... wczoraj mnie tulił głaskał po brzuszku i mówił ze jest coraz ładniejszy. po tyłku całował i mówił z niedowierzaniem, że ładniejszy to już on nie może być. ciesze się że temat wyglądu nie jest tabu w naszym związku i że otwarcie o tym rozmawiamy. Ja mu tez kibicuję by więcej ćwiczył i jemu to się podoba. Wzajemnie się wspieramy bo razem chcemy być jak najbardziej dla siebie atrakcyjni by za 10 lat nie obudzić się z nadwagą 20 kg. Sport i dobre odżywianie fantastycznie wpływają na nasz nastrój, sposób spędzania popołudni i ochotę na seks. a jak ważyłam kilka kilo więcej to przecież mnie nie rzucił, dalej całował i przytulał i kochał. Tylko powiedział że bardziej go podniecam jak jestem szczuplejsza. Ciesze się ze tak wyszło bo i teraz ja sama czuję się bardziej atrakcyjna :)

żona od 8 lat wczoraj Fantastycznie że masz takiego męża. Jednak nie wszyscy są tacy sami. Nie wiem czy będę z moim chłopakiem całe życie, ale wiem że takie rzeczy to nie powód do rozstania. Że skoro tak mówi to mnie nie kocha. Po prostu mamy inne charaktery i tyle

a co do striptizu. Powiedziałam co czuje, że jest mi z tym źle. Ustaliliśmy że jak jeszcze kiedyś pójdzie do takiego miejsca to po prostu nie będzie korzystał z tańca prywatnego. (czego oczywiście nie sprawdzę, ale tu pojawia się zaufanie). Rozmawialiśmy o naszych sprawach łóżkowych i cudownie zakończyliśmy wspólny wieczór. Bez minuty krzyku i awantury, tylko na szczerej rozmowie. Może inni będą uważać mnie za idiotę ale ja wiem, że jestem ze wspaniałym facetem który mnie kocha. Może nasz związek nie jest w każdej minucie idealny, może musimy nad kilkoma rzeczami popracować ale to wspaniale jest się móc starać i stawać lepszym dla drugiej osoby. a sytuacji takich jak striptiz zapewne będzie się jeszcze trochę (mam nadzieję że jak najmniej) i będziemy sobie z nimi radzić. i tu zapewniam że następnym razem bez cennej pomocy forumowiczów. Rozmawiałam wczoraj z moim przyjacielem i mówił że był na wielu kawalerskich które kończyły się w burdelu a nie w clubie go go. Dlatego ja wolę usłyszeć cała prawdę niż słodkie kłamstwo.

Gość Anasta
Masakra, ja nie wiem czy dałaby radę być z kimś po czymś takim. Miałabym w głowie, że o tym powiedział, a może zdradzić i nie powiedzieć. Jestem bardzo podejrzliwa, ale bo szanuje siebie i nie chcialabym tracic czasu z kims kto mnie zdradza. Lepiej go sprawdz, zrób mu test wierności poprzez prowokacje przygotowana przez agencję i się dowiesz jak jest naprawdę. Moja najlepsza przyjaciółka zgłosiła się do: http://sprawdzwiernosc.pl/ mega dyskretnie i profesjonalnie załatwili sprawę, no i wyszla prawda, ze jej narzeczony wcale takim dobrym kandydatem na meza nie jest