Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka95

Czego ode mnie On oczekuje,kim dla niego jestem?

Polecane posty

Gość majka95

(mam 20 lat)Otóż znam go od gimnazjum,lecz nie rozmawialiśmy.Dwa miesiące temu zaprosił mnie na ognisko,tam były pocałunki,rozmowy.Na drugi dzień zaproponował wypad na rolki,potem do lasu, w celu pokazania mi jakiejś skarpy-tam też rozmawialiśmy.Potem wyjechał za granicę na miesiąc,pisał do mnie od czasu do czasu.Napisał,że jestem wyjątkową dziewczyną i chciałby mnie poznać.Po jego powrocie napisał do mnie ''Jest plan ,aby jechac nad morze,co Ty na to , jada same pary''-ostatecznie nie doszło do wyjazdu.Potem pojechałam z nim nad jezioro,jednodniowy wypad,kilka godzin.Również rozmawialiśmy,na środku jeziora,na rowerku wodnym jakby złapał mnie za ręke i ''Nie jest Ci zimno,masz gęsią skórkę''?Następnie siedząc na piasku,rozmawiając o pewnej historii z mojego dziecinstwa nagle mnie pocałował.Zamarłam i tylko powiedziałam ''Zaskoczyłeś mnie''.Oczekiwałam jakiegoś postawienia sprawy jasno,czego on ode mnie oczekuje.Nic raczej nie był w stanie powiedzieć oprócz,,To nie jest tak jak myślisz,że utrzymuje kontakt z Tobą dlatego,że byłaś u mnie na ognisku .To nie tak...to....ja sam nie wiem jak mam'' No i ja powiedziałam ''Dobrze,rozumiem''.I w sumie nie wiem na czym stoje.Jak mam to interpretować.

Gość gość
Wg mnie chce sie z Toba przespac, ale nie wie czy chce zwiazku

Gość majka95
Do Ciebie powyżej-nie..Uwierz mi.To nie ten typ.

Gość gość
Skoro wiesz, jaki to typ, doskonale wiesz również, o co mu chodzi. Pytanie nas nie ma sensu, a temat do zamknięcia.

Gość majka95
Chciałam zobaczyć jak trzecia osoba na to spojrzy,ale może masz rację.

Gość gość
Dlaczego powiedzialas,ze rozumiesz skoro nie rozumiesz. Bezsensu. Moze i nie wie czego chce,do ciebie nalezy wybor czy chcesz brnac w cos z kims,kto nie wie czego chce.