Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektóre kobiety uważają że urodzenie dziecka to jest osiągnięcie ?

Polecane posty

Gość gość
tu nie chodzi o samo urodzenie, a o mądre wychowywanie i czerpanie z tego satysfakcji. Nie każda matka tak potrafi i nie każda jest dobrą matką.

Gość allium
ostanie zdanie mnie zachwyciło : --a w ogóle to sformułowanie "jestem szczęsliwą mamą" a mozna być nieszczęśliwą mamą ? pechowiec.gif przecież jesli kobieta jest nieszczęśliwą mamą to oddaje dziecko, nie ? --- :D a gdzie oddaje ? do serwisu czy jakiejś przechowalni ?:) jakie sens jest dyskutować o rodzicielstwie z kimś kto wypisuje takie głupoty ?

Gość gość poniedziałkowy
nie rozumiem robienia "problemu" z czegoś takiego... :O autorce się chyba nudzi i wymyśla na siłę 🖐️

Gość gość
Wysranie bachora nie jest żadnym osiągnięciem. Eot.

Gość gość
chodzi mi o to że każda normalna kobieta która urodzi jest tzw "szczęśliwą mamą" po jakiego chu/ja to tytułowanie ? przecież jeśli jestes nieszczęśliwą mamą to oddajesz dziecko do adopcji po urodzeniu, zrzekasz się praw albo do okna życia nie słyszałaś nigdy o tym ? nie można być nieszczęśliwą mamą więc sformułowanie i tytułowanie siebie jako "szczęśliwa mama" jest bez sensu myslisz że dziecka nie można oddać ? tzn że jak nie chcesz dziecka to je zabijasz ? bo nie wiedziałas że można zrobić cos innego ? nonsens