Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicola987

Urolog dzieciecy Krakow.

Polecane posty

Gość Nicola987

Witam. Moze ktos polecić dobrego urologa dziecięcego w Krakowie?

Moja coreczka ma 3 latka zrobiłam badanie moczu wyszlo ze sa dość liczne bakterie liczne szczawiany wapnia i nie liczne fosforanu wapnia. Jest moze tu jakas mama ktora miala podobny problem?

Gość gość
Mogę polecić dr Pawła Pilcha. Co prawda nie wiem, czy Pan doktor jest również urologiem dziecięcym, na pewno jest znakomitym specjalistą dla dorosłych. Podsyłam namiary, może warto do niego zadzwonić i się zapytać czy zajmuje się również problemami u dzieci. http://znajdzlekarza.pl/pawel-pilch2/urolog/krakow

Gość gość
Jednym z lepszych urologów dziecięcych, z którymi miałam styczność to dr Witold Smoleński. Mój syn kiedyś do niego chodził i wizyty przebiegały w bardzo fajnej atmosferze. Doktor był cierpliwy, dziecko się nie stresowało, wszystko wyjaśniał. Polecam, tym bardziej, że jest też bardzo skuteczny.

Gość gość
Z całego serca polecam dr Michała Wolnickiego! Przeprowadzał u naszej córki operacje, gdy biała 5 dni, a teraz jesteśmy pod jego stałą kontrolą.

Gość gość
Bardzo polecam ośrodek Rehaorthopedica. Mają tam bardzo dobrych specjalistów, którzy mają świetne podejście do dzieci. Chodziłam tam z synem do urologa i dziecko się nie stresowało, wizyty przebiegały w bardzo przyjaznej atmosferze i szybko udało się zdiagnozować problem. Polecam.