Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ON DA MI DRUGĄ SZANSE?

Polecane posty

Gość gość

od tygodnia mam problem więc mam 15 lat 5 miesięcy temu poznałam chłopaka który ma 19 lat pisaliśmy normalnie do czasu kiedy tydzień temu nie powiedział że podoba mu się dziewczyna z którą nie ma kontaktu 2 lata..zaczęłam być zazdrosna i on to wyczuł kłóciliśmy się on powiedział że liczę na coś więcej niż relacja kolega/koleżanka że to zaszło za daleko więc wczoraj powiedział że potrzebuję 2 dni przerwy na przemyślenie. Da mi szanse? jak nie da to co mu napisać żeby go to zabolało ale też żeby zatęsknił?

Gość gość
dziecine to. My nie wiemy czy ci da. Poczekaj az napisze i sie przekonasz czy ci da czy nie. Jak cie nie kocha to nie zateskni choćbyś nie wiem co mu napisala i co zrobila

Gość gość
chcę powiedzieć że chce od niego co najwyżej przyjaźni ogólnie jego towarzystwa

Gość gość
Wygląda na to, że mimo 19 lat, to on jest dzieckiem w tym związku. Nie przejmuj się nim, bo to pajac jakiś. Nawet będąc w jego wieku nie opowiadałem kobietom o innych. Osiołek z niego.

Gość gość
15 lat haha jebłem. I tak będziesz zawsze ta druga drogie dziecko. Wyr**** cie, zaciazysz i kopnie w d**e.

Gość gość
Daj sobie spokój z nim. To mentalne dziecko. Zawsze mówię ze wiek to tylko liczba a glupi to wysmiewaja...

Gość gość
Dokladnie odpusc go sobie skoro tak sie wkurzyl o cos takiego to pomysl co by bylo potem gdyby chodzilo o inne rownie wazne sprawy :|