Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćila

Mąż ma gdzieś ciążę

Polecane posty

Gość gośćila

Dziewczyny mam dość jestem w 24 tyg ciąży już od pierwszej sekundy kocham moją malutką dziewczynkę cieszę się i jednocześnie jest mi smutno bo mąż zachowuje się jakby dziecko nie istniało ma syna z poprzedniego nie formalnego związku jego była też jest w ciąży będzie mieć bliźniaki i w stosunku do niej okazuje większe emocje niż do mnie... Irytuje go gdy mówię o dziecku mię mogę nawet wspomnieć bo albo zmienia temat albo udaje że nie słyszy. Wiem jak wygląda kiedy się cieszy widzę radość gdy rozmawia z synem ( 4 lata) i totalną obojętność pomieszaną z nagłą złością boje się że moje dziecko zawsze będzie gorzej traktowane nie wiem co robić rozmowy nic nie dają :(

Gość gość
a jego byla z nim jest w ciazy ??

Gość gość
Może zapytaj czyje te bliźniaki

Gość gość
Bo bliźniaki to pewnie jego

Gość gość
Nie musze pytać każdy ma swoje życie i my i oni

Gość gość
to zacznij miec GDZIES meza-proste

Gość gość
To nic nie daje... ignoruję go ale jest mi coraz ciężej to moje pierwsze dziecko nie mam rodziców... :( chyba się wyprowadzę

Gość gość
to po co zachodzilas z nim w ciaze , jak jest taki , nie widzialas wczesniej ?

Gość gość
A chciał tego dziecka czy zaliczyliscie wpadkę? Współczuję ci

Gość gość
Facetowi chyba zależy tyko na tym, aby napłodzić jak najwięcej dzieci. To ile już ma? Czwórkę z trzema babkami? Rany ale z was frajerki. Ja bym takiego chłopa, co bzyka na wszystkie strony, kopnęła w tyłek, a ty jeszcze dałaś mu się zapłodnić widząc, co to za ziółko? Nie wiem, głupota czy naiwność? Myślisz, że jak już miał tyle bab, to prędzej czy później nie znajdzie sobie kolejnej?

Gość gość
Pewnie kontrolowana wpadka :)

Gość gość
Moj mąż ma dziecko z nieformalnego związku w liczbie JEEDEN i tak to dziecko to byla wpadka nasze bylo planowane jestesmy rok po ślubie

Gość gość
Zajmij się sobą, czytaj jakieś mądre książki zapisz się na fajne szkolenie, kurs językowy rozwijaj sie itp nie wiś tak na nim, ja będę się rozwodzić, wyszłam za podobnego kutafona. Najgorsze, że kochasz go mocniej niż on ciebie to jest niekorzystne dla ciebie, żebranie o uczucia jest bez sensu tylko go odpycha bardziej, znam to byłam taka sama. Teraz wiem że wiele rzeczy robiłam źle. Buduj sobie zaplecze, żebyś nie była na niego skazana pod każdym względem. I nie proś o uwagę, miej swój honor mimo że jesteście w małżeństwie nie mów wszystko co myślisz, nie bądź taka szczera i otwarta, niech myśli że nie wie wszystkiego itp. Wychodź na spacery, nie proś go żeby chodził wszędzie z tobą itp.

Gość gość
Masz racje ja nawet juz nie jestem pewna czy on mnie w ogóle jeszcze kocha nie mam juz do tego sily mam swoja prace przyjaciół i mieszkanie po rodzicach muszę pobyć sama :'(

Gość gość
-1 dziecko z nieformalnego związku -bliźniaki czyli 2 dzieci w ciąży jego byłej (no chyba jego, skoro tak go interesują) -1 dziecko z twojej ciąży Jakby nie liczyć, wychodzi, że rozpłodnik z niego niezły i ma CZWORO dzieci, tyle że część jeszcze skąpana w wodach płodowych.

Gość gość
Moze jest rozczarowany plcia?

Gość gość
Jo pewnie chodzi o to ze corka. Boi sie ze nie nawiarze wiezi.

Gość gość
Ach bardzo Ci wspolczuje