Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy depilujecie włosy na rękach?

Polecane posty

Gość gość

albo rozjaśniacie je czymś żeby były bardziej nie widoczne? czy to prawda że po depilacji włoski wyrastają słabsze i jaśniejsze? ja depiluje plastrami z woskiem i zauważyłam że jakby takie się stały, nie wiem jak jest z kremem do depilacji czy on też osłabia włoski? jak sobie z nimi radzicie? chyba że ktoś z natury ma niewidoczne i mu nie przeszkadzają, pytam te które coś z nimi robią

Gość gość
Ja golę zwykłą maszynką. Może są ciut ciemniejsze, niż były kiedyś, ale bez przesady. I robię to może raz na trzy tygodnie, jak zobaczę, że są dość długie, bo mnie właśnie głównie ich długość przeszkadzała.

Gość gość
"Czy to prawda, że po depilacji włoski wyrastają słabsze i jaśniejsze?" Nie wiem skąd ci się to wzięło, jest na odwrót.

Gość gość
"Czy to prawda, że po depilacji włoski wyrastają słabsze i jaśniejsze?" Nie wiem skąd ci się to wzięło, jest na odwrót. x jasne na odwrót, wiele osób tak pisze i sama zauważyłam chyba że o o golenie ci chodzi ale ja napisałam ''depilacja'' czyli wyrywanie włosków jak nie wiesz

Gość gość
Ja golę maszynką co mniej więcej półtora tygodnia lub co dwa. Robię tak od kilku lat. Nie znoszę mieć włosów na rękach.

Gość gość
Tak. Robie to depilatorem tak z raz na miesiac. Nie rosna mocniejsze

Gość gość
Depilacja oslabia. Wystarczy spojrzec na brwi. Wyrywane latami oslabiaja i przerzedzaja sie.

Gość gość
Ja depiluję sobie ręce (oraz inne części ciała) za pomocą urządzenia Philips Lumea. Zdecydowanie polecam. Depilacja jest całkowicie bezbolesna, według mnie świetnie się sprawdza. Zrobiłam już kilka serii, włosy odrastają zdecydowanie słabsze, a depilacja jest dokładna i przyjemna.

Gość gość
Ja też depiluję ręce laserem, kupiłam urządzenie PANASONIC ES-WH80-P803, efekt jest świetny. Po za tym nie jest taki drogi jak philips.

Gość asiutka   1999
No

Gość gość
Jak można golić ręce :D

Gość gość
ja nie mam włosów na rękach. serio macie takie,że aż musicie golić?