Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mieszkajac w bloku slyszycie jak sasiedzi się bzykaja?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam. To musi być okropne.

Gość gość
Nie, bo ro emeryci:-)

Gość gość
Czasem jak się głośno bzykam to słyszę jak sąsiedzi nas parodiuja. Strasznie mnie to śmieszy.

Gość gość
Nie, bo cicho się zachowują. Pierwsze to by ich dzieci usłyszały :-)

Gość gość
tak nade mna mieszka prostytutka

Gość gość
Nie, ale słyszę jak spuszczają wodę w kiblu...

Gość gość
A pode mna staruszka i slysze tylko jak kaszle. Chyba ze tak sie objawia orgazm u staruszek

Gość gość
Nie, chociaż obok mieszka studencka para, a z drugiej strony młodzi małżonkowie z niespełna rocznym dzieckiem. Ostatnio dziecię nieco nam "dokuczało" płaczem, wyrzynały mu się ząbki. Zwinęliśmy z małżeńskiego łoża materace i spaliśmy w salonie na podłodze, a sąsiadkę uspokoiliśmy, nam dziecięce odgłosy nie przeszkadzają. Na górze mieszkają ludzie w średnim wieku, już bez dzieci, pod nami małżeństwo z 2 dzieci w wieku wczesno szkolnym, o godz. 20 dzieci już są wyciszone i w domu panuje cisza. Ogólnie w budynku mamy ciszę po 20

Gość gość
niet ale moi sąsiedzi to takie krzykacze sa tylko nie od bzykania ale od wkvrvvienia xdd wyjde z kipem na balkon i juz slysze jak somsiadka piszczy "kvrrrrrvva ale śmierdzi! ekhe ekhe!" albo jak sie na syna drze "Paaaaaweeel kvrrrrrrrrrvva scisz te muzyke ee" niekiedy ten z gory tez sie wne rwi i oo ten jak ryknie to we wszystkich klatkach sie niesie

Gość gość
No ja kiedyś myślałam, że u mnie w pokoju straszy. Bo słyszałam po polnocy pukanie i stukanie oraz takie skrobanie po scianie od strony komina. A okazało się, że to sąsiedzi mają łóżko od tej strony i się po północy bzykali jak już ich dzieci smacznie spały hehe

Gość gość
seksu nigdy nie slyszalam, ale kiedys byl taki okres, że slyszalam jakies męskie jęki dobiegające z łazienki sąsiada. Więc chyba po prostu jakis facet sobie walil \konia w lazience i jęczał, to było obrzydliwe. I trwalo to kilka miesięcy, codziennie rano okolo 6 słyszalam jęki, a czasem też pod wieczor jak ten gosciu przychodzil z pracy i myl sie w lazience. Na szczescie potem ten zboczeniec sie wyprowadzil chyba bo jęki ustały. A bylo to naprawdę wnerwiające... A nie wiem kto to byl bo to ktos z klatki obok, meiszkający na tym samym pietrze co ja, mający lazienke kolo mojego pokoju. Albo ktos tylko wynajmowal kilka miesiecy i sie wyprowadzil na szczescie bo mozna bylo oszalec słuchając dwa razy dziennie tego jęczenia jakiegos palanta

Gość gość
gość dziś zboczeniec to kobieta która uprawia seks bo normalni ludzie tego nie robią w związkach.

Gość gość
moze miał zatwardzenie

Gość gość
Wydaje mi się, że to tak jakoś głupio podsłuchiwać sąsiadów. Nie słychać aż tak bardzo, chyba, że w łazience albo w kiblu jak ktoś rozmawia w nocy, to tyle. Jedna wścibska baba przykładała szklankę do ściany albo chodziła w nocy pod czyjeś drzwi. Została przyłapana i najadła się wstydu ☺☺☺

Gość gość
ja słyszałem jak sąsiadka krzyczała MOCNIEJ !!! MOCNIEJ!!!! MOCNIEEEEEEEEJJJJJJ!!!!!! potem rano mowila ze jej męża ręce bolą bo dokręcał słoiki ,dżemy robili

Gość gość
Mieszkałem już w kilku blokach w warszawie i nigdy nie słyszałem.tylko wodę w kiblu.

Gość gość
zamieszkaj na plebani to usłyszysz

Gość gość
jak się wprowadzę to usłyszycie napewno

Gość gość
Nie, poza jedna para, kobieta wydawa z siebie glosne dzwieki przy otwartym oknie. W koncu sasiedzi sie wkurzyli i zaczeli kibicowac, wiec zamkneli okno i bylo po sprawie.

Moi słyszą. Kiedys nam zostawali liściki na,wycieraczce w,stylu: ,,jak się pier...e to cały dom sie trzęsie. Słychać zwłaszcza,,panią,, :-) Jeden oprawiłam w,ramkę i wisi w,sypialni jak dyplom uznania.

Gość gość
normalni ludzie nie uprawiaja seksy

Gość gość
ja slysze bzykajaca muche trzeba miec tylko dobra szklanke

Gość gość
U mnie niestety nie słychać

Gość gość
Koniec dyskusji??? :-D

Gość gość
slyszalam jakies męskie jęki dobiegające z łazienki sąsiada. Więc chyba po prostu jakis facet sobie walil konia w lazience i jęczał, to było obrzydliwe. x tez raz po 22 przez sciane jeki faceta slyszalam, obok chyba lazienke sasiedzi maja. no jeczal jakby w p****lu grał :D mnie to akurat podniecilo

Gość gość
Czasami slysze i zastanawiam sie czy nas tez slysza, chociaz my z tych cichych nie jeczacych :)

Gość gość
A u mnie w moim hotelu bywa para - on ok 50.ki a ona ok 30.ki - cała noc ją słychać w recepcji... Niezła jazda...

Gość gość
U mnie w klatce mieszka kobieta której mąż przebywa za granicą i co kilka dni głównie w piątki lub soboty przyjeżdża do niej jakiś przystojniaczek a wyjeżdża w niedziele. Często ich słychać nocami szczególnie ją ale ja nic nie widze i nie słysze :) Ale ten facet fajny też bym chciała z takim poszaleć.