Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podgrzewana butelka

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Wybieramy się z dzieckiem nad morze,jednak sen mi spędza jak w podróży podgrzeję dziecku mleko? Może ktoś słyszał o jakiejś butelce ,która to zrobi? Będę wdzięczna za wszelkie porady.

Gość gość
ja swojej też daję podgrzewane mleczko tylko musi go potarmosić chwilę

Gość gość
Cześć. Poszukaj w necie. Wiem że są takie samopodgrzewające butelki, bo moja siostra kupiła.

Gość gość
Zgadza się można taką kupić w sklepach internetowych chociaż w stacjonarnych dziecięcych też można już spotkać. Nazywa się to yomi czy coś koło tego.

Gość gość
Butelka nazywa się yoomi jest świetna, szybko podgrzewa mleko do odpowiedniej temperatury więc nie ma strachu, że mleko się przegrzeje tak jak w przypadku podgrzewaczy. Można ją kupić w większości sklepów internetowych.

Gość gość
Podgrzewana butelka? Kiedy moje dzieci były małe jedyną możliwością podgrzania był garnek z wodą albo cud techniki, jakim był elektryczny podgrzewacz.

Gość gość
Czego już teraz nie wymyślą :) też widziałam taką butelkę w sklepie dziecięcym w Kielcach i zamierzam ją kupić koleżance na prezent. Są całe zestawy z podgrzewaczem i kapsułą do ładowania w mikrofali :) naprawdę pożyteczna rzecz!!

Gość gość
ta Yoomi to ekstra sprawa jak gdzieś trzeba wyjść a nie masz możliwości w trakcie podgrzać pokarmu. Jeszcze jest iiamo ale ona ma jednorazowy wklad (nie trzeba go wczesniej podgrzewac jak w yoomi) na podróz za to jest super! obie obserwowałam na www.ebiton24.com aż jedną kupiłam :)

Gość Kamil

Nie jestem fanem gadżetów - uważam, że większość z nich jest zrobiona, żeby rodzice wydali kasę na niepotrzebne bibeloty dla dzieci, ale muszę przyznać, że Yoomi w opiece nad synem i karmieniu sprawdziła się jak mało co.

Nie muszę kontrolować temperatury: robi to za mnie podgrzewacz. Można go zabrać na spacer i na bieżąco podgrzać mleko. Sprawdziła się w nocnym karmieniu, na wyjazdach, itp.

Prosty w obsłudze: wystarczy kliknąć przycisk, żeby zaczął działać gdzie chce i kiedy chce. Dla tatuśków jak znalazł ;)