Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolne domki letniskowe wolne terminy Władysławowo zapraszam

Polecane posty

Gość gość

zapraszam was na wypoczynek w domkach letniskowych we Władysławowie do plaży 100m do sklepu 20m do baru 100 m do centrum 1km przystanek pks 300 m bankomat 200m Na terenie domków ( teren ogrodzony zamykany ) plac zabaw grill parking akceptacja zwierząt domowych nowe drewniane domki całoroczne ( ogrzewane elektrycznie) a w nich kuchnia ( kuchenka elektryczna, czajnik elektryczny , lodówka naczynia , sztućce , garnki kieliszki , szklanki itp. łazienka ( wc, prysznic umywalka) 2 sypialnie 2-osobowe pokój dzienny ( tv, kanapa fotele) przysyłam zdjęcia http://pokazywarka.pl/800enm/

Gość gość
ktoś zapomniał o adresie:D

Gość gość
po prostu ogłaszam sie w internecie i wzielam zdjęcia

Gość gość
upupupupupu

Gość gość
specjalnie dla gości z kafeterii nawet 50 % rabatu

Gość gość
ceny od 20 zł za osobe !!!

Gość gość
Zapomniałaś dodać że zimno i leje jak z cebra.Dziękuje posiedzę w domu!

Gość gość
z rana jest słońce po południu troszke popada wieczorem przestaje pogoda idealna na odpoczynek nie ma upałów ale nie jest zimno

Gość gość
Jakbym miała z kim to pojechałabym. Fajnie wygląda.

Gość gość
15 lat nie jeżdżę na Bałtyk woda lodówa pogoda to loteria wszędzie słychać przekleństwa bo polactwo jak się nachleje to dostaje małpiego rozumu , ceny kosmiczne i na kazdy kroku chcą człowieka oskubać a niestety wszędzie syf i postkomuna jak widzę te krzywe krawężniki i chodniki z plyt betonowych wszędzie zielsko to mnie obrzydzenie bierze! Tylko Wlochy albo Hiszpania tam wiedzą jak zadbać o turystę.

Gość gość
ostatni raz byłam w tym roku we Władysławowie. ludzie chamscy, tłumy ogromne, w każdym miejscu chca miejscowi wycyckac cię do zera z kasy. morze zimne, pogody zero bo co mi po tym ze raz na dwa dni słońce wyjdzie. beznadzieja polskie morze a już wladyslawowo najgorsze bo hel i jastrzębia i Kołobrzeg lepszy. za rok Bułgaria. taniej i ciepło.