Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o wyjaśnienia od Michał121212

Polecane posty

Gość gość

Przeszukując internet natknąłem się na ciekawy temat na Kafeterii, w którym się wypowiedziałeś. Twoja wypowiedź nieco mnie zaniepokoiła, ponieważ z twojej działalności na tym forum wynika coś zupełnie innego, niż to co napisałeś w tym temacie. Zaczynam się obawiać, że przypuszczenia użytkowników tego forum odnośnie twojego stanu psychicznego są słuszne. Proszę cię abyś skomentował twój wpis a i resztę użytkowników zachęcam do zamieszczenia swojej opinii. Jego wpis jest z: 2016.07.01 [13:02] A oto link do rzeczonego tematu: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/mezczyzni-ktorych-nie-stac-na-rodzine-tchorzostwo-czy-odpowiedzialnosc-p_5350872

Gość gość
Kurde spać nie mogę. Powiem tak gość widać nie ma styczności z kobietami i traktuje je jak istoty obce i podludzie. To uwielbienie dla nieapetycznie wyglądającego gluta w pochwie też co najmniej dziwne. Sam sobie krzywdę wyrabia wypisywaniem takich rzeczy i obwinianiem innych za swoje nieszczęście. Żaden normalny atrakcyjny i fajny facet się tak nie zachowuje, więc jaki on mus być. Beznadziejny skazany na porażkę. I wie o tym bardzo dobrze. Wylewa tu swoje frustracje. Uważa, że jeśli on nie może współżyć to inni też nie. Nikt nie traktuje go poważnie. A to chwalenie się pieniędzmi tylko potwierdza jak beznadziejnym człowiekiem musi być. Zapewne bardzo nieprzyjemnym.

Gość gość
Dodam jeszcze że normalny facet zwraca uwagę u kobiet na oczy usta uśmiech pupę biust i tak dalej a nie na kawałki rozwalonego gluta w błonie. Pewnie jakby uprawiał seks z kobietą to nawet by tego nie poczuł i by się zdziwił ale do jego seksu z kobietą przecież nigdy nie dojdzie. Ta telegonia to też bzdura. Nie wyglądam wcale jak pierwszy partner mojej matki ale jak ojciec. To nie ma żadnego uzasadnienia naukowego. A on też zapewne nie jest żadnym biologiem ani kierunku lekarskiego też nie ukończył. Jest nikim. Nie rozumiem dlaczego ludzie udzielają się w jego tematach. To nic innego jak karmienie trolla. To jak gadanie do dziecka. Albo do zwierzęcia. Chorego zdrowy nie zrozumie.

Gość gość
Błona dziewicza sama w sobie nie jest napięta jak struna. Dziewczyna po stosunku wcale nie musi jej stracić to wszystko zależy od podniecenia. Błona się poszerza oraz pochwa wydłuża. Seks na sucho gwałt czy wkładanie przedmiotów mogą być bolesne. Ginekolodzy pytają się pacjentek czy odbyły stosunek i nie oceniają tego na podstawie uszkodzeń błony. O jakiś zmianach drastycznym poszerzeniu pochwy można mówić gdy kobieta rodziła.

Zgadzam się z Tobą autorze całkowicie. Dokładnie takie samo zdanie mam o michale. Dodatkowo chciałem podkreślić ze to lewak :D

Gość gość
Ależ Michałek sam się przyznał, że ma problemy, traumy i tak dalej. I nie, to nie jest podszyw, sam to napisał. Michał121212 dziś Moja matka zaszla w ciaze z moim ojcem przed slubem, i po slubie urodzila pierwsze dziecko - mojego brata. Po tem urodzila moja siostre i zaczela sie qrwa j**ana puszczac! To najlepszy dowod na to, ze qrwy, ktore puszczaja sie przed slubem to zwykle dzi**i bez jakich kolwiek zasad, gotowe zniszczyc rodzine i wlasne dzieci! I wiem, ze jezdze po swojej biologicznej matce, ale taka jest prawda! Szmaty uprawiajace seks przed i po za malzenski, to najwieksze s****wo jakie moze byc!

Gość gość
Michał wypowiedz się na temat tego wpisu z linka.

Gość Michał121212
Ale co mam sie wypowiedziec? Nie widze zwiazku z moja niesmialoscia do pierwszego kroku, a wymaganiem dziewictwa... A ty lewacku rurkowcu zamknij ryj! Sldowski pomiocie!

Gość gość
Piszesz, że wymagasz dziewicy z przyczyn takich jak telegonia itp. W tym temacie napisałeś, że masz problemy z intymnymi kontaktami. Zrobienie pierwszego kroku to jeszcze nie relacja intymna.