Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZISIAJ ODWIEDZĘ SYSIĘ W PRACY

Polecane posty

Gość gość

w jej biurze rachunkowych hehe:D odwiedze ją jako normalny klient więc nie będzie wiedziała czy dany koleś pochodzi z kafe czy też nie:D i czy jest tu znaną personą czy też szarakiem:classic_cool: Obejrze sobie ją jak wygląda ta cipeczka Następnie chciałbym oglądać w ten sposób kolejne kafeterianki np oszkee tylko nie wiem w której banerowni ona pracuje i czy mnie wpuszczą na dział projektowania banerów tam gdzie ona pracuje, pewnie juz mnie zatrzymają gdzieś przy jakims okienku obslugi klineta jakiejs recepcji czy cos takiego Jak znacie miejsca pracy jakis kafeterianek to podawajcie, bede zwiedzal:D planuje tez zakup okularow z wbudowana kamerka by odwiedziny nagrywac haha

Gość gość
chciałbym zwiedzać ich cipeczki i dupeczki

Gość gość
widzieliscie foty sysi na stronie tego biura rachunkowego? :D jeszcze podpisane ze "nasza glowna ksiegowa" jak ona nawet tabliczki mnozenia nie zna haha

Gość gość
Zabierz ze soba woreczek nylonowy bo na 100% puścisz pawia na wygląd tego częstochowskiego ścerwa!

Gość gość
a w ogóle to ten goowgnojad nie pracuje tylko siedzi w domu i żeruje na swojej mamusi !