Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szukam towarzyszki na wakacje

Polecane posty

Gość gość

To nie jest ogłoszenie w stylu „wakacje za sex”. Jestem singlem, który chce pojechać na fajne wakacje, ale nie z grupą znajomych gdzie każdy jest w parze; jedna para chce pójść tu, druga gdzie indziej, a singiel zostaje sam lub idzie na doczepkę. Jechanie samemu – z jednej strony może i fajne, ale poza tym że dużo droższe, to dobrze móc z kimś pogadać przy posiłku, na plaży czy wieczorem napić się wina. Jeżeli myślisz podobnie, a dodatkowo nie masz ochoty oganiać się od gromady facetów – napisz. Chętnie spotkam się w pubie czy kawiarni z miłą, uśmiechniętą i rozmowną dziewczyną z Warszawy w wieku 25-32 lata aby pogadać jak wyobrażamy sobie takie wakacje i zobaczyć czy ogólnie fajnie nam się rozmawia żeby pierwszego dnia wyjazdu nie odkryć że wszystko nas różni i wszystko nam przeszkadza. Spotkanie do niczego nie zobowiązuje. Mam 32 lata, 183cm wzrostu, jestem szczupły i podobno przystojny, ale nie mi to oceniać. Skończyłem Politechnikę, pracuję jako inżynier konstruktor-technolog. Jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej – napisz. Wyjazd: Zagraniczny w bezpieczne miejsce i gdzie nie ma masy imigrantów, 2 tygodnie, all-inclusive, trochę zwiedzania, trochę odpoczynku, najchętniej między 18 września i końcem października, cena 2500-3500PLN/osoba + wydatki i zwiedzanie na miejscu. Kontakt przez https://www.facebook.com/Szukam-towarzyszki-na-wakacje-1112826128798452/home

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować