Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się z 2 facetami bo czuję się samotna ale z żadnym nie widzę przyszłośc

Polecane posty

Gość gość
to slaba jestes dziewczyno tylko z dwoma!?

Gość gość
dziś też się cieszę, bo na serio koleś poważnie myśli o życiu. Tylko najsmiejszniejsze jest to, że znamy sie póki co przez neta, widział dużo moich zdjęc, ja jego też i nie wiem czy na żywo jest on w stanie wzbudzić we mnie pożądanie. Tych dwóch moich ex chodziło na siłownie itd

Gość gość
nie mówię, że od razu chce iść z nim do łóżka, ale mówie juz przyszłościowo

Gość gość
autorko, a jeszcze mam takie pytanie, tych dwóch to poznałaś przez neta czy poprzez znajomych bądź na siłowni ?

Gość gość
o.. i tak sie teraz zyje - takie czasy, mam tak samo jak autorka tyle ze nie sypiam z nimi. Cóż, takie koślawe szczęście. Ja sie licze z tym ze juz zostane sama. W sumie to ile jeszcze czlowiek pozyje..moze ledwo co do 60tki sie dowlecze o lasce i do piachu. A wy nie oceniajcie takiego czegos, mieliscie duzo szczescia skoro zycie wams ie ulozylo 🖐️

Gość gość
Jednego na imprezie, drugiego mozna powiedziec w pracy. Ale przez neta pewnie też bym poszukala jakbym ich nie miała na ta chwile to czemu nie. Bede szukać trzeciego na poważnie, ale wtedy bede musiała zrezygnowac juz z tamtych dwóch bo na trzy fronty to juz nie wiem jakbym wyrobiła żeb się żaden nie dowiedział... Już tamtym dwóm musze czasem wymysleć niestworzone historie i klamstwa gdzie jestem i co robie. Jeden to nawet sie wsciekl kiedys bo drugi pisał smsy do mnie i sie zapytal co to za dzwonek ciagle w komorce, a ja, ze to smsy to widac by ło, ze sie wkurzyl, ale trudno, taki los skoro ciagle na dwa fronty, nieraz wiaze sie to ze stresem, ale w sumie jest fajnie

Gość gość
ciekawa jestem co by było jakby się przypadkiem spotkali u mnie w mieszkaniu i jeden by zastał drugiego np. ze mna w łożku czy by sie to skonczyło bójką :D Ale pewnie wtedy by mi by nie bylo do smiechu..Albo obydwoje by wyszli w milczeniu, to by chyba było nawet gorsze od bojki...

Gość gość
17:54 właśnie takie wyrachowane dzi..ki maja szacunek i faceci za nimi latają,bo są "niedostepne",bo niby nie są toksyczne,bo dają facetowi wolność, a w tym czasie pjerdola się z innym. A porządne,wierne dostają po doopje. Także popieram wam zdradzające i lecące na dwa fronty. Ch00je faceci nie zasługują na nic więcej.

Gość gość podobna sytuacja
tak, to wymyslanie historii i to nie raz w szybkim czasie, męczące na dłuższą mete, ja wyłączam dzwonek w komie i klawisze i se smsy pisze - nie no wiem ze to smieszne, no ale takie życie no

Gość gość
Popieram!Ja kiedys przez krotki czas byłam porzadna i mi sie to nie oplaciło.. A teraz to, raz sie żyje w sumie... W sumie nawet fajnie sie tak spotykac z dwoma naraz zawsze to troche adrenaliny :P Ten co niby z nim jestem jak pisałam nie pociąga mnie nawet jakos szczegolnie, ale fajnie z nim czasem gdzies wyjsc czy wyjechac..

Gość gość
HIM jestes skończonym gównem tyle mam ci do napisania !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
autorko jak tak teraz o tym piszesz, to aż tęsknie do czasu (kilka miesięcy temu) gdy równiez miałam tych dwóch facetów :D też kiedyś była porządna, to sie nie opłaca, tęsknie do tej adrenaliny :D

no to ciesze sie ze nie jestem osamotniona, juz 4 osoby tak mają niby...🖐️

Gość gość
ważne że masz rozrywkę i seks, a 3 możesz sobie poszukać na spokojnie

Gość gość
Zaczynam rozumieć facetów , którzy zdradzaja zony, oni po prostu lubią adrenaline ! :D Tylko oni sa mistrzami w wymyslaniu wiarygodnych powodów, w sumie mozna dosc do wprawy tylko czasem tez mozna sie pogubić w klamstwach ( jak mi sie kiedys zdarzylo) i czegos nie chlapnac przez przypadek np. pomyli Ci sie o czym rozmawialas z jednym a o czym z drugim, ja jestem roztrzepana wiec to calkiem u mnie realne

Gość gość
"ważne że masz rozrywkę i seks, a 3 możesz sobie poszukać na spokojnie" Kwintesencja k***eskiego myślenia :O

niestety nie trwam w tym dla adranliny, po prostu, nie chce byc sama :-]

Gość gość
Jak czytam czasem kafeterie to zaczyna mi się odechciewać żeby szukać dziewczyny... Poczytajcie siebie same jak to brzmi szczególnie to zdanie" ważne że masz rozrywkę i seks, a 3 możesz sobie poszukać na spokojnie"

Gość gość
19:11- Ja tak samo :P W sumie to jest calkiem zabawne ich tak oszukiwać. Mniej zabawne by bylo jakby sie to w koncu wydało, ale cóż, jest ryzko jest zabawa :P

Gość gość
gość dziś Jak czytam czasem kafeterie to zaczyna mi się odechciewać żeby szukać dziewczyny... Poczytajcie siebie same jak to brzmi szczególnie to zdanie" ważne że masz rozrywkę i seks, a 3 możesz sobie poszukać na spokojnie" x akurat to zdanie tak, ale niekazda sytuacja tego typu jest podobnie motywowana. Są wyrafinowane kobiety i są te, które nie są w tym szczęśliwe a los postawił je niełatwej sytuacji. Pozatym mężczyzni tez moga sie w takiej sytuacji znalezc.

Gość gość
Autorko zazdroszcze ci, tez bym tak chciala :(

Gość gość
3 poszukac na spokojnie, miałam na myśli, że nie trzeciego do kompletu, tylko że bedzie szukac trzeciego i jak znadzie trzeciego to rzuci faceta nr 1 i 2 :D. JUż nie udawajcie takich świętych :D

no tak, jakby sie wydało do biada. Ja powiem szczerze na samym początku mialam wyrzuty sumienia, bo z tym pierwszym znam sie 9 lat ale cos miedzy nami sie popsulo, zostalo jakby samo przyzwyczajenie, wiec tak jakby ten drugo napatoczyl sie w momencie gdy byłam w dołku i sie zaczeło.. ale cos mi sie zdaje ze ani jedno ani drugie nei wypali, no cóż.. trudno..

Gość gość
"Pozatym mężczyzni tez moga sie w takiej sytuacji znalezc." Mogą? Oni ciagle się "znajdują w takich sytuacjach" :P

Gość gość
Za to ja mam inny problem bo porzucilam kochanka i mi smutno.

Gość gość
Chcialabym, zeby mi tak napataczali sie faceci :(

Gość gość
No tak, niby mi sie oni napatoczyli, ale wcale nie jest z nimi tak super jak myslisz... Znaczy jest fajnie na chwile, ale na dluzsza meta to oni maja wady nie do zaakceptowania. bez sensu jednym slowem. Tylko teraz juz nie jestem tak przebojowa jak kiedys i jakos przesatalam wychodzic na imprezy itd wiec dlatego nikogo nowego nie poznaje... Ale mam zamiar to zmienic ;) Trzeba bedzie bo jak jeden mnie nie denerwuje to drugi... Swoja droga wpadł mi do głowy głupi pomysl, ciekawe czy jakby sie poznali to by sie polubili :P Pewnie nie, bo maja całkiem inne charaktery, poglady itd. tylko maja jedna wspolna ceche, ze są babiarzami ...I to klejny powod dlaczego nie nadaja sie na mezow

Gość gość
Znaczy lepiej jestem z nimi niz bez nich rzecz jasna, dlatego sie z nimi spotykam :) troche z wygody, ale jestem na ta chwile zbyt leniwa zeby szukac kogoś nowego...No ale obie te znajomości sa dalekie od idealu, a mi sie zaczyna marzyc jakas wielka ,szalona milosc ;)

Gość gość
Też mam podobnie, mam 28 lat i od kilku zaawansowana znajomość z dwoma facetami, jeden rok młodszy, drugi starszy dwa lata. Nie umiem zrezygnować z żadnego, oni chyba się domyślają ale nic z tym nie robią i dobrze, bo pasuje mi taki układ :) Gdybym znalazła trzeciego przystojnego i fajnego też bym go zatrzymała przy sobie, z żadnym nie planuję związku, bo każdy ma jakieś wady wykluczające małżeństwo np. słaba praca, rozrzutność, za mała odpowiedzialność.

Gość Michał121212
Co za qrwiska zaklamane... :O dlatego dziewice sa najlepsze!