Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproszenie na slub przez smsa czy mam racje

Polecane posty

Gość gość

wczoraj zostalam zaproszona przez swoja bliska siostre przez smsa na wesele-do tej pory jestemm zszokowana i po prostu jest mi przykro. to bliska rodzina-corka siostry rodzonej mojej mamy. napisala czy moze zostawic zapro u moich rodzicow... no masakra. wiem ze nie jestem najwazniejszym gociem ale chyba jakis telefon chociaz slowne zaproszenie??? rozumiem ze maja malo czasu itp ale pamietam ze jak sie dowiedzialam o weselu gratulowalam jej cieszylam sie a tu prosze. zastanawiam sie czy isc ... jakie zaprosiny taka reakcja... czy przesadzam???

Gość gość
Złóż jej zyczenia rownież SMSem i po wszystkim!

Na wesele powinno się zapraszać najlepiej osobiście. Jeśli już naprawdę nie ma okazji się spotkać to chociaż telefon, a zaproszenie można faktycznie zostawić u rodziców (czasami są takie sytuacje jeśli ktoś np. studiuje poza miejscem zamieszkania i nie ma za bardzo jak mu wręczyć zaproszenia). A sms to jednak nie rozmowa przez telefon. Ale trudno, już się stało. Niestety coraz częściej z tym zapraszaniem gości różnie wychodzi. Jak by nie było, zaproszona jesteś, więc najlepiej jak machniesz ręką na to w jaki sposób siostra to zrobiła, odpuść i szykuj się na wesele :)