Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrezygnowana i zakochana

Frustracja seksualna w zwiazku

Polecane posty

Gość gość
Do autorki. Z tego co piszesz to wygląda na to że twój facet jest oziębły seksualnie może to wynika z tego że brakuje mu jakiegoś męskiego hormonu może ma go za mało być może warto by było iść do seksuologa i wyjaśnij co jest tego przyczyną Bo jeśli za każdym razem musisz zakładać pończochy żeby go podniecić i i pieścić go żeby nabrał chęci to jest przykra sprawa .większość facetów raczej tak ma że niewiele trzeba żeby im stanął i żeby byli gotowi na seks. Ja miałam cztery związki i żadnego faceta nie musiałam rozkręcać w moich związkach to ja byłam tą osobą bierną coś w stylu twojego faceta to znaczy nie mam zbyt dużych potrzeb seksualnych ale może wynika to też z tego że mam niskie ciśnienie i jestem ciągle zmęczona jest mi ciągle zimno i nie mam takiego powera w sobie natomiast mój facet ma to wszystko czego ja nie mam a przede wszystkim jest na mnie strasznie napalony niemalże zawsze. Wynika to może z tego że bardzo mnie kocha i widać to nie tylko w seksie ale i w życiu na co dzień jest dla mnie bardzo dobry zrobiłby dla mnie prawie wszystko jest na każde moje zawołanie . Widzę jak stara się bym była szczęśliwa pod każdym względem i w każdej sytuacji .Nasz seks chociaż jesteśmy 5 lat praktycznie zawsze jest inny stara się go zawsze urozmaicać i w zasadzie w kwestii seksu to on wiedzie pierwsze skrzypce w naszym związku Ja praktycznie nie muszę robić nic. najczęściej kochamy się rano ponieważ wieczorem jestem zmęczona a wiadomo jak kobieta wygląda rano jestem bez makijażu śpię w koszuli która nie jest jakoś zbytnio podniecająca ale mojemu facetowi to nie przeszkadza jest wiecznie na mnie na palonym. W łóżku jest niesamowity .Ponadto spontanicznie często gdzieś mnie dotyka widać że to podniecenie seksualne jest w nim żywe na codzień w różnych miejscach i w różnych sytuacjach. Często mi proponuje że zrobi mi masaż później najczęściej ten masaż kończy się też masażem erotycznym .On mi mówi że miał wiele kobiet ale żadna tak na niego nie działała jak ja i że tylko ja w nim wyzwalam takie pożądanie . Twierdzi że w stosunku do innych kobiet nie był zbyt dobrym kochankiem jeśli sobie teraz porówna to jaki jest między nami seks a jaki był z mimi i dlatego tak sobie myślę czy ten twój facet aby na pewno cię kocha ? Może tu jest problem .Jeśli już tobie tak na nim zależy bo nadaje się on do życia choć nie nadaje się do seksu to może pozostaje tylko takie wyjście by znaleźć sobie dyskretnego kochanka i mieć dwa w jednym bo faktycznie znaleźć faceta i dobrego do życia i dobrego do łóżka to jak igłę w stogu siana. Rozumiem twój dylemat że możesz nie spotkać kogoś na kim tak bardzo ci będzie zależeć gdyż jeśli nawet spotkasz kogoś dobrego w łóżku to może się nie nadawać do życia Dlatego myślę że szkoda ryzykować i najlepiej znaleźć sobie kochanka który potrafi dochować dyskrecji bo ja w twoim przypadku kiepsko to inaczej widzę. Niestety z tym rodzajem ludzkim nie do końca wszystko wyszło często gęsto jest galimatias facet jest z kobietą która nie ma ochoty na seks kobieta jest z facetem który nie ma ochoty i tak się ludzie męczą nawzajem .Niestety te związki damsko męskie są bardzo skomplikowane

Gość gość
a próbowaliście jakiś gadżetów erotycznych? skoro chcesz dalej czuć się pożądana i spełniona i chcesz żeby to od inicjował to moim zdaniem takie cudeńka wam pomogą. Zamów coś w tylu http://freetaboos.pl/uprzaz-skorzana-p-1832.html daj się zdominować a na pewno mu się odmieni. Czasami przez takie problemy cały związek może upaść a tego pewnie byście nie chcieli

Gość gość
Ja dopiero co kupiem, nie mniej liczę, że znów seks stanie się czymś przyjamym.Iqman to moje ostatnia deska ratunku

Gość gość Nelly
Dac sie zdominowac hahaha Probowalam juz wszystkiego .... wypalilam sie... Nie mam ochoty na niego... cos peklo ... Nawet gdy mamy sex to juz nie jest to samo,poprostu juz mnie nie kreci ,a wiec zyczcie mi powodzenia ... bo moj zwiazek to juz tylko wspolny dom...