Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pod artykułami z Ewą Farną zawsze widzę komentarze typu

Polecane posty

Gość gość

"jest za co złapać" "prawdziwa kobieta" itp. nie dziwi was to? Naprawdę to jest deifinicja prawdziwej "kobiecości"? spora nadwaga, duży cyc, grube udo, wielki tyłek, ogólnie taka nabita sylwetka? zawsze myślałam, ze kobiecość to eteryczność, zwiewność, zmysłowość, również w wygłądzie, figurze. Średniej wielkości piersi i pupa, zgrabna talia i nogi, smukłość, wąskie ramiona, a kobiety w stylu Farnej to bez urazy, ale takie baby dla mnie a nie kwintesencja kobiecości... w dodatku taka sylwetka zawsze postarza

Gość gość
patrzac na to jakie kobiety przez lata we wszystkich kulturach byly uwazane za piekne i porzadane...nie masz racji. poza tym ona nie ma nadwagi

Gość gość
Ja wolę szczuple z cycem dużym byle naturalnym.

Gość gość
ten model zwiewnej kobiety z małym biustem jako ideału kobiecości pojawil się niedawno i już umiera

Gość prawictwo pospolite 152
dlatego widzisz takie komentarze , bo naleza one do otyłych kobiet , które chcą sie pocieszyć Faceci nigdy nie wchodzą na tematy zwiazane z farną .. Ja nigdy nie czytam plotek zwiaznych z jej udziałem , bo i tak z góry wiem ze nia ma na czym oka zawiesić

Gość gość
Tak, Ewa to prawdziwa kobieta!

Gość gość
Farna ma budowę wiejskiej baby. Może podobać się chłopom. Pewnie jest to związane z podświadomością. Żyjące na wsi kobiety musiały mieć siłę do roboty. Delikatność może być ceniona w mieście, ale nie tam gdzie trzeba wykazać się siłą.

Gość gość
jej budowa nie świadczy o sile. Estrogen odpowiada za rozkładanie się tłuszczu w ciele kobiety - dlatego "niezwiewne" kobiety są seksowniejsze

Gość gość
ale jednak faceci się oglądają za tymi szczupłymi i przy takich zawsze jakoś inaczej się zachowują, nie wiem, tak zauważyłam, mam kilka koleżanek bardzo szczupłych, i w dodatku z twarzy jak laleczki, ich faceci koło nich wręcz skaczą

Gość gość
Ewa Farna ma normalna,zdrowa figure. aleznajda sie tacy co stiwerdza ze te wieszaki maja normalna figure a pfe

Gość gość
Koło tych mocniej zbudowanych też skaczą, bo każdy typ budowy znajdzie fanów.