Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie mogę pozwolić się podotykać swojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

Znamy się z miesiąc i spotykamy się po 2-3 spotkania w tygodniu (około 12-13 spotkań). Chemia była od początku, ale ja ze względu na wychowanie, zasady i to, że się boję bo jestem nie ufna nie pozwoliłam na nic innego jak pocałunki, przytulanie. Jest duża chemia. Mam 25 lat, nie jestem dziewicą. Ze stosunkiem seksualnym chciałabym poczekać z 4-6 miesięcy. Czy nie wyjdę na łatwą jeśli pozwolę mu się dotykać, pieścić czy lizać tam? On mnie do niczego nie namawia, ma do mnie duży szacunek i powiedział, że poczeka, aż będę gotowa. Wiem, że takie zabawy czy stosunek zbliża bardziej do siebie, ale ja się boję, że tym wszystkim zniszczę to co do tej pory jest i będę miała kaca moralnego. Codziennie myślę o nim, że się dotykamy i całujemy, robię sobie dobrze na myśl o nim. Koleżanka wspomniała mi, że powinnam myśleć o sobie i swojej przyjemności, że już nie mamy po 17 lat i jak chłopak tego nie dostanie to też może odejść. Może zachowuję się jak nastka, ale czuję,że na dotykanie byłabym gotowa, ale boję się, że to wszystko zniszczy i zmieni o mnie zdanie. Liczę na konkretne i kulturalne odpowiedzi.

Gość gość
Nie ryzykuj. Skoro możesz sie powstrzymać to nie dawaj mu. Ja nie potrafilam i teraz cierpię. Facet to zdobywca. Im dłużej go przetrzymasz tym lepiej.

Gość gość
Lol, pewnie straciłaś dziewictwo w wieku 15 lat, a teraz udajesz wielką cnotkę :D żenada

Gość gość
gość dziś Byłam w dwóch poważnych 4-letnich związkach.

Gość gość
gość dziś Co chcesz przez to powiedzieć, że cierpisz? Nie szanuje Cię? Zostawił? Mogę znać przyczynę dla której warto poczekać jak najdłużej na seks z chłopakiem?

Gość gość
nastolatek - poważny związek, wybierz jedno.

Gość gość
Mnie sie wydaje ze takie rzeczy przychodza naturalnie. Z eksem bym poczekekala faktycznie a z pieszczotami po jakims czasie juz bym stopniowa zaczynala pewnie, zeby sie zblizyc, lepiej poznac, wtedy tez poznasz jego podejscie do tych spraw. Zdaj sie na swoj instynkt.

Gość gość
gość dziś Poważny związek, ale jak powinnam się zachować?

Gość gość
Skoro już 2x dałaś dupy to w czym tu się zastanawiać?

Gość gość
gość dziś Myślę, że na pieszczoty czyli dotykanie jestem gotowa, ale zobaczymy jak na spotkaniu wyjdzie, lepiej spontanicznie niż zaplanowane . Z seksem mi się nie spieszy.

Gość gość
gość dziś Zastanawiam się jaki będzie stosunek po tym do mnie, ponieważ widzę jak reaguje i jak na mnie patrzy i z miłością a przy pocałunkach czy przytulaniu z pożądliwością i nie wiem jakby to było po... czy straciłby zainteresowanie czy bardziej by się chciał zbliżyć bo jednak za wcześnie. Nie chcę też tej chemii stracić za szybko bo wtedy wszystkie emocje opadają i mogę dostrzegać wady. I chcę mieć w jego oczach szacunek.

Gość gość
Na pierwszych randkach jakbym dała to bym wyszła na łatwą. Chciałabym o krok iść dalej, ale same pieszczoty a z seksem poczekać. Dawno tego nie robiłam i boję się tego strasznie.

Gość gość
To ja z 18:27 on,gdy mnie zdobył przestał się starać,czuł,ze ma mnie w garści i seks wszystko popsuł,on juz nie chciał ze mną spędzać tyle czasu,mniej mówił o uczuciach,dużo marudzil,az sama go rzucilam,bo chyba do tego dążył

Gość gość
dupa to nie mydło... nie wymydli się.... dawaj szczerze i ciesz się z tego...

Gość gość
gość dziś Ile czekał na Ciebie? Może trafiłaś na kogoś kto goni króliczka? Potrafią się nieźle w rolę normalnego chłopaka wcielić czekać z seksem nawet 3-5 lat po czym jak to dostanie to zostawia dziewczynę lub olewa i idzie zdobywać dalej. Chcę wspomnieć, że nie jestem dziewicą więc nie wiem czy powinnam tak długo czekać. Mi nie chodzi o seks bo z seksem poczekam z pół roku, mi chodzi o dotykanie, pieszczoty.

Gość gość
Po prostu jestem typem kobiety, która lubi samą siebie zadowalać i lubię jak ktoś mi sprawia przyjemność oczywiście z wzajemnością. Lubię zbliżenia.

Gość Rozczarowana_gość
Moja droga, chłopak to zdobywca i dowiesz się czy Cię kocha jeśli zdecyduje się przysiąc przez Tobą i Bogiem że Cię nie zostawi nigdy. Jeśli chcesz znać moje zdanie, żaden związek z seksem nie jest poważny, poważna sprawa to tylko małżeństwo, ich trzeba uczyć a my mamy potężną moc. Rozczarowana

Gość gość
Rozczarowana_gość dziś Są małżeństwa szczęśliwe a kochali się przed ślubem. Trzeba też poznać jaki jest w łóżku, jaki czuły etc. Nie chcę zrezygnować z tego rodzaju zbliżenia bo ja lubię się kochać z miłości.

Gość gość
Im dłużej będziesz czekać tym gorzej. W końcu facet się znudzi tym czekaniem i czmychnie. Dlaczego odkładać na później to co przyjemne?

Gość gość
też chciałbym wypieścić jakąś kobitke teraz ale nie stosunek tylko zwyczajnie powydurnać się z nią

Gość gość
gość dziś Chyba od początku na taki doping jak od Ciebie czekałam. Dam się po dotykać a i ja mam ochotę poznać swoją dłonią jego ciało. Z seksem poczekam, ale pieszczoty pragnę z nim.

Gość Rozczarowana gość
Rób jak chcesz, ja myślę że można w inny sposób sprawdzić choćby niewinnie się przytulając czy czuły, i jak się do Ciebie odnosi poza seksem, jeśli jest czuły poza sferą seksualną będzie i czuły wtedy. Ile można sprawdzać? 5 razy, 20? Dla mnie miłość jest na zawsze więc i to powinno być z jednym i na zawsze ale to moja opinia. Mężczyzna nie myśli jak my i trzeba być bardzo ostrożną. Rozczarowana

Gość gość
No ja tez myslalam,po co odkładac,przyjemne,sama go uwiodlam i bardzo żałuje :-(

Gość gość
Jak Ci palcem strzeli to moment się wypniesz. Nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Ja pod wpływem podniecenia zgadzam się na anal...

Gość gość
Jeśli mojemu znudziłoby się czekanie i odszedł wiedziałabym że nie kocha, powiedziałabym do widzenia i czekała na mnie godnego, przyjdzie taki który będzie myślał tak samo, moje ideały są ważniejsze od namiastki miłości i nie jestem w desperacji, ale ty wyłącznie moja opinia, życzę Ci dobrze. Rozczarowana

Gość prawictwo pospolite 152
miesiąc to wcale nie tak długo , po za tym jesli każesz mu czekac to znaczy liczysz na poważny zwiazek , a nie przelotny

a jeżeli o mnie chodzi , to ja bym na pewno nie czekał , bo kobieta w ten sposób pokazuje ze mi nie ufa , jesli wstrzymuje mnie miesiącami z tym .. Więc albo rozpina mi rozporek po 5-10 randkach albo do widzenia

Gość gość
Lubię seks i lubię czerpać z tego przyjemność, ale tylko z osobą, którą kocham i jestem. prawictwo pospolite 152 tak liczę na poważny związek bo pierwszy raz od jakiegoś czasu poczułam, że mogę z nim konie kraść. A jak dziewczyna Ci da na 10 randce to będziesz z nią czy skorzystasz i odejdziesz? Co pomyślałbyś po 10 spotkaniach jakbyś się przespał?

jak ktoś ma odejśc to odejdzie i tutaj nie ma znaczenia czy seks będzie na 10 czy 20 randce CZyli w moim przypadku brak seksu na pewno by nie sprawił ze bym się zakochał .. Bo ja należe do typów którzy zakochują się od pierwszego wejrzenia albo wcale !! A czy łózko moze sprawić czy facet sie zakocha to nie wiem , bo nigdy nie robiłem tego