Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię być sama

Polecane posty

Gość gość
kolejna gównoburza, a temat taki fajny

Gość gość
Prawdziwe szczęście to spokój ducha który można odnaleźć w samotnosci

Gość gość
20:43 o to, to :) nie wszyscy ludzie sa tacy, ale przez wscibskie baby albo takich o waskich horyzontach odechciewa sie kontaktu z ludzmi...

Gość gość
Ja jedna z samotniczek tu piszacych nie jestem nawet feministka w typowym znaczeniu i nie czuje, ze musze o cos walczyc, czy ze jestem pokrzywdzona przez mezczyzn, ale ok :D.

Gość gość
Ja mieszkałam z rodzicami i 3 rodzeństwa. Ojciec alkoholik przepijał cała pensję. Przeżyłam tyle biedy i nie raz uciekałam. Jak miałam 19 lat sąsiad był chory i poprosił mnie, żebym mu przyniosła coś do jedzenia ze sklepu. Dał mi 100 zł i powiedział "reszta dla Ciebie" Ja oczywiście uczciwa wydałam równe 100 zł. Facet był miły i poprosiłam, że jak będzie awantura to da mi się u siebie. Był spokojnym człowiekiem. Potem okazało się dobrze zarabiał nie bardzo chciał przyjął dziewczynę z takiej rodziny. Bardzo mi ten człowiek w życiu pomógł. Dziękuję

szczęście = indywidualizm = upajanie się bogactwem własnego umysłu = antykomunizm, antysocjalizm, antynacjonalizmm antyfeminizm, antykolektywizm. To, czego pragniesz jest już w Tobie;)

Gość gość
Ja mam ludzi w dupsku po rowno, zarowno chlopow jak i baby, tych ordynarnych, wscibskich i tepych oczywiscie. Po rowno, to znaczy mezczyzni nie powinni czuc sie dyskryminowani czy urazeni moim "feminizmem" :(

Gość gość
Ja też czuje sie dobrze we własnym towarzystwie, ale ogólnie ludzi lubie, bo znam wiele ciekawych osób, a w swoim życiu poznałem na prawdę bardzo indywidualne i charakterystyczne osobowości, które milo wspominam... K-ce

Gość gość
Ja jedna z samotniczek tu piszacych nie jestem nawet feministka w typowym znaczeniu i nie czuje, ze musze o cos walczyc, czy ze jestem pokrzywdzona przez mezczyzn, ale ok smiech.gif . x Ja w gruncie rzeczy podobnie :) A co do skrzywdzonego przez feministki - jak ktoś ma ciasny umysł to potrzebuje poukładać sobie świat w kilku szufladkach, bo inaczej go nie rozumie.

Gość gość
ludzie, co ma introwertyzm do feminizmu

nie mam nic przeciwko patriarchalnemu mężowi, który na cały dzień do pracy a ja se będę hasać wolna po łąkach, lasach, RUCZAJACH :classic_cool:

Gość gość
zbyt mądre to wy nie jesteście,bez feministek nie mogłybyście dziś głosować,a mężczyzn kocham,nie ma słodszych istot,za kobietami nie przepadam

Gość gość
ten gość od feministek to tylko nieszkodliwa patologia, ja tam wolę niezależne kobiety, podobnie jak wielu moich kolegów

Gość gość
brokeninside hahaha brzmi pieknie, tez bym mogla miec takiego meza, on by ogarnal sprawy materialne, ja moglabym zajac sie domem, a w miedzyczasie hasac po lace w samotnosci, w pieknych okolicznosciach przyrody plesc wianki, medytowac w zaciszu natury haha

zbyt mądre to wy nie jesteście,bez feministek nie mogłybyście dziś głosować x Kurwa ja to naprawdę czytam? x ,a mężczyzn kocham,nie ma słodszych istot,za kobietami nie przepadam x no w oczach feministki faktycznie jest słodką istotą:D nosisz go na rękach? x gość dziś ten gość od feministek to tylko nieszkodliwa patologia, ja tam wolę niezależne kobiety, podobnie jak wielu moich kolegów x kolegów z Partii Rakłem czy z Ruchu Palipsa? x gość dziś brokeninside hahaha brzmi pieknie, tez bym mogla miec takiego meza, on by ogarnal sprawy materialne, ja moglabym zajac sie domem, a w miedzyczasie hasac po lace w samotnosci, w pieknych okolicznosciach przyrody plesc wianki, medytowac w zaciszu natury haha x :) no pewnie;)

Gość gość
brokeninside87 dziś nie mam nic przeciwko patriarchalnemu mężowi, który na cały dzień do pracy a ja se będę hasać wolna po łąkach, lasach, RUCZAJACH cool.gif x x demaskacja = broken cos tam fafarafa/ Burek z Ruczaju. gratuluje przebiegłosci buahahaha :D

Gość gość
a potem płacz i zgrzytanie zębów jak mąż odejdzie albo umrze, ja tam się cieszę, że mogę decydować o sobie a nie być zdana na łaskę męża, ma to swoje minusy ale i tak wybieram wolność

a potem płacz i zgrzytanie zębów jak mąż odejdzie albo umrze, ja tam się cieszę, że mogę decydować o sobie a nie być zdana na łaskę męża, ma to swoje minusy ale i tak wybieram wolność x a co to jest ta Twoja wolność? tyrania większości kobiet i podpiertalanie Ci pieniędzy przez rząd (bo po to został wymyślony feminizm).

Gość gość
kolegów z Partii Rakłem czy z Ruchu Palipsa? xx Dziewczyno, halo XXI w, chcesz żyć konserwatywnie - twój mąż się na to godzi, to ok, wasza sprawa, ale niektórzy mają inne priorytety

Gość gość
psie z ruczaju, naprawde tak nisko upadles by stac za tym zy*****m projektem brokeninside? trywialna panienka

Dziewczyno, halo XXI w, chcesz żyć konserwatywnie - twój mąż się na to godzi, to ok, wasza sprawa, ale niektórzy mają inne priorytety x :D wiem, żyć i żreć. won do Rowu Mariańskiego

Gość gość
a co to jest ta Twoja wolność? tyrania większości kobiet i podpiertalanie Ci pieniędzy przez rząd (bo po to został wymyślony feminizm). xx rząd zabiera mi kasę przez feminizm, doprawdy ciekawy? Gdyby nie feminizm to byłabyś zdana na łaskę faceta, jak byłby dobry to pół biedy, ale z agresorem to byś nieciekawe życie miała i nie mogła z niego zrezygnować. Poza tym niech do niektórych dotrze, że są kobiety, które wolą pracować niż siedzieć w garach

Gość gość
kochanieusmiech.gif siostro towarzyszkousmiech.gif z wściekłymi sukami to Ci się dostała RÓWNOŚĆ, czy równe ruchanie w d**ę, raz Ty, raz Twój "partner", raz dziewczynka raz chłopaczek dla Lewiatania-Państwo, a nie żadna wolność Piszesz tak, jakbyś nie była kobietą, a jakimś dresem spod bloku

rząd zabiera mi kasę przez feminizm, doprawdy ciekawy? Gdyby nie feminizm to byłabyś zdana na łaskę faceta, x no to Ci oświadczam, że wolę łaskę (wyimaginowaną) faceta, niż Państwa. a o tym jak zabiera kasę przez to to trzeba wykładu z ekonomii, przykro mi, ale temat nie ten i Twoja mózgownica nie ta x jak byłby dobry to pół biedy, ale z agresorem to byś nieciekawe życie miała i nie mogła z niego zrezygnować. x a Lewiatan jest ZAWSZE zły :D difikult czois. x Poza tym niech do niektórych dotrze, że są kobiety, które wolą pracować niż siedzieć w garach x a co to ma do feminizmu? cywilizacja europejska (nie unijna) zawsze jakoś faworyzowała pracowitość. poza tym ja nie postuluję cofnięcia się w czasie, tylko przywrócenia wartości. niuans dla móz.... układ nerwowego lewaka nie do wychwycenia.

Piszesz tak, jakbyś nie była kobietą, a jakimś dresem spod bloku x wybacz, ale feministka ucząca kobiecości to jak komunista uczący pozostawania przy swoim, albo multikulturant patriotyzmu

Gość gość
wiem, żyć i żreć. won do Rowu Mariańskiego x psychofanka Korwina? Tego co głosił, że rozwody powinny być karalne, a kobieta nie powinna pracować. Fajnie, że sam rzucił żonkę dla młodszej

Gość gość
wybacz, ale feministka ucząca kobiecości to jak komunista uczący pozostawania przy swoim, albo multikulturant patriotyzmu xx sorry dziewczyno, ale niewiele wiesz o kobiecości.

psychofanka Korwina? x nie, ale to jedyne, co pewnie znacie, bo JKM najbardziej ze środowiska konserwatywno-liberalnego pcha się do kultury dla mas, czyli dla Was (komunizm=kult mas, nie powinniście się obrazić) x Tego co głosił, że rozwody powinny być karalne, x te po ślubach obwarowanych przysięgą - bardzo logicznie się więc wypowiedział. x a kobieta nie powinna pracować. x wielokrotnie mówił, że to jego prywatny pogląd, na pewno mówił o niepchaniu się kobiet na nieodpowiednie stanowiska, tak samo jak niepchania się kogokolwiek na nieodpowiednie dlań stanowiska siłą swojej cipki i martyrologii płci x Fajnie, że sam rzucił żonkę dla młodszej x a co to ma do rzeczy? faktycznie, JKM czasem wyrwie się coś niekonserwatywnego. czy jak kogoś cytuję to znaczy, że jestem jego rzeczniczką? nie działam w jego partii