Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię być sama

Polecane posty

Gość gość
broken to bym yebał bez opamiętania !!!

Gość gość
broken to projekt chlopa, wieprzka powyzej 100kg, wiec uwazaj jesli mowisz ze "chcialbys ja j***c"

Gość gość
broken to projekt chlopa, wieprzka powyzej 100kg, wiec uwazaj jesli mowisz ze "chcialbys ja j***c" ja też myślę, że to facet udający kobietę

Gość gość
kobiety musiały iść do pracy gdy chłopcy zostali wybici w zabawach w wojnę,a teraz najwazniejszy jest wolny wybór,kto chce pracuje kto nie chce nie pracuje

Gość gość
i odgórny projekt jest taki że jednostki szlachetne mają przejąć świat ,bez względu na płeć ,to plan na wiele pokoleń :-)

kobiety musiały iść do pracy gdy chłopcy zostali wybici w zabawach w wojnę,a teraz najwazniejszy jest wolny wybór,kto chce pracuje kto nie chce nie pracuje Zgłoś gość dziś i odgórny projekt jest taki że jednostki szlachetne mają przejąć świat ,bez względu na płeć ,to plan na wiele pokoleń usmiech.gif x poczytaj/cie o Lewiatanie i NWO, to ugasi optymizm

Argen dziś YO Brok bycie samemu ma zalety: ma się czas czas na planowanie działań, "podładowanie akumulatorów". x no cześć, Argenku:) wszystko się zgadza:) można tyle rzeczy uporządkować i wymyślić;)