Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię być sama

Polecane posty

Gość gość

ciągle poznaje nowych ludzi, a jak przychodzi co do czego to stwierdzam, że wolę przebywać sama ze sobą. Lubię sama podróżować, sama uprawiać sport. Fajnie spotkać się ze znajomymi na uczelni, w pracy, wyjść na piwko, ale wszelkie rzeczy związane z rozwojem i pasją wolę robić sama. Czy to dziwne?

Gość gość
nie,tez tak mam

Gość gość
Jestes popierdolona. Umrzesz samotnie i bezdzietnie, ale to twoja sprawa. :)

Gość gość
czyli tak jak lubię

Gość gość
już się jakas nawiedzona pinda odezwała, bój się bój samotnej śmierci,i tak staniesz sama oko w oko ze smiercia nie usłyszysz glosu pocieszania,calkiem samaaaaaaaa uuuuuu

Gość gość
kiedy zrozumiecie ze sa ludzie co kochają spokój skupienie samotność ,nawet gdy zakochani czekają na ich wolny termin,a sa tacy co umierają z rozpaczy jak nie ma dziecka obok bo nie znosza własnego towarzystwa bez przylepy,taka wielka roznorodnosc osobowości,ciezko to ogarnąć niee?

Gość gość
Wszystko z Toba ok! Podobno zeby byc szczesliwym z druga osoba trzeba byc szczesliwym samym ze soba...Ja jestem tzw. dusza towarzystwa, ale byc sama...tak po prostu, pozdrawiam

Gość gość
ja tak mam, ale to z czasem się przeobraża w koszmar... Nie wiem ile masz lat, ale po czasie orientujesz się, że wszyscy się łączą tylko nie ja... Znajomości zaczynają odchodzić, bo z wiekiem powstają im nowe obowiązki. Samotni odsuwani są na bok.

Gość gość
mam 28 lat, tak, wiem, że inni się łączą, albo są już nawet po przejściach typu rozwód. Przyjaźnie się urywają, ale ja też jakoś strasznie o nie nie zabiegam. Nie jest mi z tym źle tzn. z tym, że jestem sama, ale mam problem z opinią innych ludzi. Nie potrafię się nią przestać przejmować, a przecież nie robię nic złego. Chciałabym żyć tak jak chce, ale cały czas przeszkadza mi wstyd przed innymi.

Gość gość
dodam jeszcze, że nie jestem nastawiano anty do związku i dzieci, jeśli poznam odpowiednią osobę to z nią będę, ale nie czuje potrzeby kogoś mieć na siłę, nie jest mi źle samej - nie jestem przytłoczona z tego powodu, uważam, że są gorsze problemy.

Gość gość
Tez tak mam autorko i rowniez odczuwam pewien wstyd z tego powodu, ale nie zmienie osobowosci :/.... juz probowalam, nic z tego. Uwielbiam spokoj, cisze, samotnosc. Powiedzmy, ze wejde na jakas impreze (nie z wlasnej woli oczywiscie) to wszystko mnie przytlacza, nie wiem co sie wokol mnie dzieje, za duzo bodzcow. Typowy introwertyzm - nadwrazliwosc na bodzce :) potrzebuje duzo spokoju albo popadam w rozpacz i odchorowuje to przez tydzien :d

mnie też ludzie zawsze rozczarowują względem tego, jakie mam widoku na początku znajomości, a pasja przynajmniej na pewno nie rozczaruje.

Gość gość
Też lubię być sama i sama podróżować, dawniej koniecznie chciałam sobie znaleźć jakiegoś towarzysza podróży i trafiali mi się sami faceci młodsi o ponad 10 lat, albo baby starsze o ponad 10, z facetami wynikały dwuznaczne sytuacje, a z babami konflikty, po licznych próbach skompletowania jakiejś fajnej paczki dałam spokój i się poddałam, ale wtedy okazało się, że moje samotne podróże i latanie z aparatem po zabytkach są wielce podejrzane, no i odebrano mi pasję, która dodawała mojemu życiu trochę radości. Dla samotnych ludzi nie ma miejsca w tym kraju.

Gość gość
nie wiem jak można lubić samotność, przecież chodzi o to, żeby dzielić radość z innymi.

Gość gość
też uważam, że pasje są dużo bardziej pewniejsze niż ludzie. Ludzie przychodzą i od chodzą, takie życie, nie zawsze mamy na to wpływ, natomiast pasję można porzucić tylko z własnej woli.

nie wiem jak można lubić samotność, przecież chodzi o to, żeby dzielić radość z innymi. x radość może tak, ale prawdziwe szczęście i spokój ducha - tylko w samotności:) tak jesteśmy stworzeni, jak mistycy:)

Gość gość
bez baby nudy jak chuuj !!! już nie wiem co patrzyć na necie , znalazłem to pseudo babskie forum i siedzę se tu

bez baby nudy jak chuuj !!! już nie wiem co patrzyć na necie , znalazłem to pseudo babskie forum i siedzę se tu x tygrysek wita chlebem i solą, uważaj na nickowych "szimejli":)

Gość gość
kolejny wysyp brzydkich feministek, które uważają, że lubią być same zamiast spojrzeć prawdzie w oczy

Gość gość
jesli mam trafic na faceta jak moj ojciec czy brat to oczywiscie ze wole byc sama. a z kobietami musze uwazac bo latwo sie w nich zauraczam

Gość gość
ja jestem feministką ale ty nie wiesz co to znaczy a nie chce mi się znów pisać,były tematy o tym,upodobanie do samotności z natchnieniem miłosnym to najlepsza kombinacja

Gość gość
upodobanie do samotności z natchnieniem miłosnym to najlepsza kombinacja xx rozwiniesz temat?

Gość gość
Mój kolega opiekował się sąsiadką dewotką. Wyrzucał jej śmieci, chodził po zakupy a zaczęło się jak miała złamaną nogę. Kiedyś jak przechodziłam koło jej mieszkania słyszałam odgłosy kopulacji. Myślałam, że umrę ze śmiechu jak widziałam kiedy wychodził z jej mieszkania po 20 minutach :D

Gość gość
no to jak mogl mlody kolega kopulowac ze star***a? fuj, ja bym z niego potem zartowala zeby spalil sie ze wstydu :D

Gość gość
to już nawet nie można sąsiadki bzykać ?

Gość gość
19:59 juz rozumiem czemu faceci mnie podrywają, to dlatego że jestem "brzydka" 😠 a ty jesteś sam nieodwracalnie i na zawsze już będziesz, umrzesz bezdzietnie bo sam jestes brzydki i masz odrażający charakter.

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć jak my wyglądamy, gnoju?

Gość gość
Mądry człowiek woli być sam, niż z takimi kreaturami jak 19:59 albo podsłuchiwaczka z 20:29.

Gość gość
co ma feminizm do tematu? xx też się nad tym zastanawiam.