Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na portalach randkowych fajni faceci chcą seksu, a normalni są strasznie nudni

Polecane posty

Gość gość

Niestety to strasznie ,nie mam o czym rozmawiac z facetami tam... z zadnym rozmowa się nie klei, pitolenie o niczym, przeraza mnie to a moze wspolczesni ludzie tacy są, pusci i nudni ?

Gość Heniuś
A mnie k*rwa przeraża, że ktoś oczekuje, iż na portalu RANDKOWYM z kompletnie OBCĄ osobą będzie prowadził od *uja poważnych debat o efekcie cieplarnianym czy najnowszych doniesieniach gospodarczych? I to wszystko to jest bzdura, aż śmierdzi tutaj kolejnym pasztetem internetowym, który musi szukać na portalach poklasku po czym je zawiedziony, że nie ma "ach" i "och". Bo przecież nie napiszesz, czego oczekujesz, nie? Zero konkretów, tylko takie właśnie babskie pie*dolenie z którym już się spotkałem pierdyliard razy. Facet ma się dwoić i troić a ty będziesz tylko "eh", "oh", "no ok, ale stać cię na więcej" - ciekawy jestem bardzo, co ty piszesz? Na 99% oczekujesz, żeby wpie*dolić ci motyle w bebech a potem wielki żal, że jakiś żigolak czy bazyl z portalu ci tego nie dał. Zapisz się do Oxford Journal jak chcesz debat na poziomie albo do grupy dyskusyjnej - przecież nawet ja wiem, że takie portale są po to, żeby mogli spotkać się i parzyć ci, których nie stać na prostytutkę lub przystojniaka. Zacznij myśleć i dorośnij w końcu to i amatorzy poważnych rozmów się znajdą - i to zapewniam, że nie na tych z*ebanych portalach.

Gość gość
Ja tam założyłem konto , i jeżeli chodzi o zdjęcie kobiet , to większość ładna, ciekawe czy nie oszukują . A tak po za tym , moim zdaniem ladna dziewczyna nie ma problemu znaleźć faceta realu , i nie musi siedzieć po jakiś portalach.

Gość Azotan z Baru
Autorko, fajny znaczy przystojny , a normalny to już nie? Dobrze rozumiem?

Gość gość
Heniuś, a mnie k*rwa przeraża, że ktoś reaguje tak agresywnie na posta obcej kobiety i traktuje ją tak bardzo z góry. Znasz ją, żeby takie chamstwo uprawiać? Nie.

Gość gość
zeby byly fajne rozmowy to samemu trzeba byc oczytanym, miec zainteresowania... nie pisze tego z przytykiem, sama mam taki problem. zdalam sobie sprawe, ze jestem nudziara i pracuje nad tym. poza tym na tych portalach mozna sobiue zrobic przesiew, tzn brac takich, co sie wysilili na ciekawy opis siebie w profilu, ma sie jakies wspolne zainteresowania, a i po sposobie pisania widac czesto, czy ktos pustak, no ja na przyklad nie trawie jak ktos pisze "mam bląd wloski i niebieskie oczka" :D

Gość gość
Heniuś, awansowałeś na mistrza osobistych wycieczek do obcych bab na kafe . Normalny to jest kontakt osobisty, mailowy i telefoniczny z ważnymi dla nas ludźmi, a nie radosne rozładowywanie swojego napięcia na obcych ludziach na forach.

Gość gość
Nie masz o czym z nimi rozmawiać, bo sama masz niewiele do powiedzenia i nie potrafisz pociągnąć jakiegoś fajnego tematu. Co prawda z portali randkowych nie korzystałem, ale nie raz rozmawiałem z kobietami przez net i bez większych problemów dało się znaleźć ciekawy temat... z tym, że pisałem z ogarniętymi kobietami, te nieogarnięte eliminowałem już po pierwszej wiadomości która do mnie przychodziła, bo jeśli ktoś odpowiada trzema słowami, to nie warto z tą osobą dyskutować. Ciekaw jestem o czym tak interesującym chciałabyś rozmawiać z OBCYM facetem? Kosmetyki, ciuszki, seriale, czy może clubbing :P

Gość gość
ja tam wysyłam zdjęncie swojego wielkiego pytonga i pisze cze mała, pujdziesz ze mno do luzka? i mam pełno hentnyh. Nie wiem czemu narzekacie.

Gość gość
wielki znawco z 13:02 ja akurat nie znam sie na kosmetykach (co nie znaczy ze sie nie maluje i nie dbam o siebie, ale nazwy mi z glowy wylatuja), ciuszki tez mnie srednio nie kreca jako temat do rozmowy, do klubow nie chodze, seriali tez nie ogladam, co prawda planuje niedlugo zaczac "gre o tron" bo duzo moich znajomych to oglada :)

Gość gość
Portale randkowe nie służą do dyskusji, tam co najwyżej można próbować dowiedzieć się czegoś o drugiej osobie i należałoby się spotkać w realu, a nie dyskutować o bzdetach. Od poważnych rozmów są fora tematyczne, tam można sobie ciekawie porozmawiać.

Gość gość
to ty jesteś nudna autorko....

Gość gość
*tez mnie srednio kreca za to czym sie interesuje - lubie czytac ksiazki, szczegolnie klasyke (ostatnio czytam Solaris Lema), filmy - jak kazdy wlasciwie, chodze na silownie, basen, lubie gotowanie (rozne eksperymenty, ktore nieraz nie wychodza jak trzeba hehe), lubie wycieczki rowerem, cykanie zdjec widoczkow, mojego kota, zwiedzanie ciekawych, slabo udokumentowanych miejsc (rozne stare dworki) tzn urban exploration, lubie czasem czytac o historii, polityce, co nie znaczy ze mam wielka wiedze na te tematy, ale lubie poglebiac swoja wiedze

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy na takim portalu poznasz faceta z ktorym się zwiąrzesz , kiedy to nastąpi, jaki on będzie, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
zeby byly fajne rozmowy to samemu trzeba byc oczytanym, miec zainteresowania x bzdura, znam ludzi oczytanych z zainteresowaniami których w ogole w domu nie ma, ciagle cos robią ale są niesamowicie drętwi, introwertycy w 1000%, ani be ani me, jak poznalam takiego kolege to na poczatku myslalam, ze on jest na lekach psychiatrycznych albo jakis upośledzony :D

Gość gość
gość dziś "nażekacie a nie narzekacie" bądź konsekwentny

Gość gość
inaccessible89 dziś Ja na portalach randkowych prowadziłem dyskusje x Jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
16:15 To mężczyzna, ale niestety nie lubi kobiet:)

Gość gość
To zalezy OD CIEBIE w 50%. Ja tam nie mam problemu z rozmawianiem.

Gość gość
co do facetów,to oni zanim się zorientują z kim rozmawiają palą głupa i piszą durne teksty :-) a jak się zorientują to nawet taki co pieprzy pokaż cycki okazuje się być wykształconym mądrym wrażliwym facetem,nie raz już się z tym spotkałam,może to taki cyrk dla idiotek bo myślą że takie jest zapotrzebowanie :-) tylko dlaczego oni tak myślą ? bo za dużo kretynek się wykluło?

Gość gość
Za parawanem internetu tacy wykształceni i na pozór kulturalni pokazują swoją prawdziwą twarz. Puszczają wszystkie hamulce i piszą to co myślą, a nie to co wypada lub nie. Żony przecież tam nie szukają ( chyba, że cudzej) to po co mają się wysilać z udawaniem dżentelmena.

Gość gość
Dokładnie, ja ciągle spotykałam się z tym na tych portalach, niby eleganccy, niby kulturalni, niby wykształceni...a wytstarczyła stanowcza odmowa NIE, NIE CHCĘ CIE POZNAC albo nieodpisywanie (czasami nie da sie odpowiedziec kazdemu lub nie masz na to ochoty) i panowie zaczeli blugac, wyzywac, obrażać od k***w, dziwek

Gość Marek

Cóż tego że jest się facetem mającym zainteresowania jak druga strona te zainteresowania ma inne? Tez nie ma wtedy o czym gadać. Ja mam ich masę a i tak ciezko mi się z kimkolwiek rozmawia. Chyba że mowa o tinderze który dobiera ludzi na podstawie zainteresowań wlasnie.

Gość ergreg

na portalach randkowych na fajną zabawę mogą liczyć tylko przystiojniaczki, czyli goscie z dobrymi fotkami i dobrą bajerą

normalni goscie tam sie nie przebiją, bo takie panienki, ktore dostaj dziennie po 20 wiadomosci, nie wybiorą przecietniaka ktory sie do nich odezwal, tylko zawsze tego kozaczka