Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mężowie lub partnerzy też całymi dniami leża na łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy mieszkam z moim partnerem- lat 47, ja mam tyle samo i zauważyłam, ze on cały czas spędza w łożku. Nigdy ta kanapa nie może być zaścielona, bo on wiecznie leży. Oglada telewizję- leży, przegląda internet- też z laptopem z łóżku, wstaje jedynie do stołu, by zjeść, do wc lub, zeby chwilę pogadać w kuchni, a tak to ciągle spędza czas leżąc w łóżku. Ja sama idę na rower, na spacer, bo jemu się rzadko chce tyłek ruszyć z tego łóżka. Teraz ma kilka dni wolnego, myslałam, zę sie ruszy, to ruszył sie jedynie ze mna po zakupy, a tak to znów wrócił z zakupów i w ciuchach do łózka! mamy kawalerkę, więc ta rozkładana sofa jest non stop rozłożona, nie mogę jej zaścielić, bo on musi leżeć. pali nawet w łóżku na leżąco! Czy Wasi panowie w podobnym wieku także sa tak leniwi, ze tylko leżą całymi dniami? Czy ten mój to jakiś wyjątek?

Gość gość
a to swinia!! wyrzuc jego!!

Gość gość
Tak samo mam. Ja też leże nic mi się nie chce po pracy, mam 42 lata, mąż 46 lat. Jeszcze 3 lata temu na rower wyszliśmy ,teraz już nic nam się nie chce. Praktycznie tapczan składamy jak ktoś ma do nas przyjść.

Gość gość
otulona ty jesteś psychiczna,siedzisz tu kurwa kiedy tylko się nie wejdzie a pociskasz głupoty o długich wędrówkach i spacerkach pod gwiazdami:-D jesteś mitomanką jak większość stałych bywalców

Gość gość
Mój leży nawet jak je i przełącza w trakcie tylko z kanału na kanał tv.. :o mam go dość

Gość gość
Ja mojego już też powoli zaczynam mieć dość! Szczególnie, ze nawet nie chce mu się przebrać w domowe ciuchy, zeby siew tym łóżku położyc, a kładzie sie w tych, w których po ulicy łazi! Pościel śmierdzi jegopapierochami, wszystko smierdzi papierochami- i ja też! Jestem wdową od kilku lat, on jest rozwodnikiem. Swoje mieszkanie wynajęłam, a wprowadziłam sie do jego kawalerki.

Gość gość
Atawizm. Wszystkie zwierzeta odpoczywaly miedzy jedzeniem i polowaniem, zeby miec sily na: A) polowanie. B) walki, gdy trzeba bylo bronic jaskinie. Poobserwuj ludzi ininne zwierzeta (czlowiek to tez zwierze). Wszystkie, jak nie walcza, nie poluja, nie jedza - to spia. :)