Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak partnera brak dziecka 40stka na karku

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 21:33 natomiast wy macie inne braki w psychice uniemozliwiajace wam reprodukcje. x główny reproduktor na kafe - knur z obory, zaloze sie ze tez tak wygladasz spasiona mendo

Gość gość
znajoma nie pracuje w zadnej korporacji,ma wolny zawod. nie wiem dlaczego takie tepaki jak ty utozsamiaja prace w korpo z kariera?????

Gość gość
Wygladam jak wygladam - wazne, ze w przeciwienstwie do was bede mial dzieci. :D

Gość gość
jak zwykle swirniety samotny misio - przegrany srawik musi sie naprodukowac i komus nasrac, nie przejmuj się autorko. ja dopiero ok 40stki poznałam milosc swojego zycia i urodzilam 2 dzieci-zdrowych szczesliwych i kochanych!

Gość gość
21:34 zaczyna sie wciskanie kitow, zeby mi pokazac, ze nie mam racji. :D

Gość gośćlaluna
Hej ciesz sie,ze nie pierzesz smierdzacych skarpet i gaci,a do towarzystwa pelno w sieci menow na sex tel,a na co ci w tym zaklamanym swiecie byc niewolnica,jak ma cos byc to bedzie,nie martw sie

Gość gość
tak, tylko ja nie jestem ok.40, mi 40stka juz stuknela ,nie mam partnera więc jak tu miec nadzieje na dziecko?

Gość gość
21:24 to na dzisiejszy wieczor sobie wystarczajaco pouzywales,prymitywny, napewno upojony tanim winem chlopie. Idz teraz do wyra do swojej tlustej kobiety i robcie glupie dzieci START!!!!

Gość gośćlaluna
A ry tam cwaniaku,dawco nasienia tak naturalnie zapladniasz a twoja aparycja,podejscie do kobiet,jestes bykiem meskim

Gość gość
A KTO powiedzial , ze kazdy musi miec dzieci????????????? Dlaczego????

Gość gość
21:40 spoko ja zrobie dziecie. :) ty? NIE! I nie bedzie cie mial nawet kto pochowac. :P

Gość gośćlaluna
Mnie osobiscie nie obchodzi wyglad byka zaplodowego,a ty autorko tematu sie przekonasz bedziesz miala i faceta i dziecko pozdro ciebie ja nocna wrozka

Gość gość
Zaplodnic to zadna sztuka, Dziecko trzeba wychowac i zapewnic mu przyszlosc. A tego patologia nie moze zapewnic. Patologia rodzi patologie.

Gość gośćlaluna
Hej cwaniaku urzad pochowa,a po smierci dupa nie wierci,spelniaj koles swa misje byku i ciesz sie sprawnym fiutem,ale nie dokuczaj kobietom

Gość gość
21:46 jezeli ich dziecko rowniez przekazuje geny itd. To odnosza sukces reprodukcyjny. :)

Gość Rosesss
Hej autorko, to mamy podobnie, a w zasadzie tak samo, bo ja już za rok 40. Też faceta niemam juz, dzieci też nie, z resztą może i dobrze żeśmy nie mieli, skoro i tak się rozpadło.

Gość gość
coraz częściej widzę 40 latków trzymających się za ręce a nawet koło 50 , dopiero się poznali czy jak ?

Gość gość
ja tez ci wrożę autorko faceta i dziecko, zobaczysz,zycze ci tego:) ja ( 40) jestem szczesliwą pozną mamusią zobaczysz jak fajnie miec pozno dziecko:)

Gość gość
Wybrzydzaczki - to zjawisko ogarnelo cala europe. Szukaja ksiecia z bajki i idealu i... nie znajduja, zostajac samotnymi starymi pannami.

Gość gość
21:58 To o niebo lepiej niż "desperatki":D

Gość gość
ja jestem taka stara panna, kariery nie mam, swiata nie zwiedzilam, seksu przygodnego nie uprawialam :) nic, tylko sie zalamac :) zostaje mi rozwijac sie duchowo, medytuje i tak dalej... staram sie znalezc spokoj ducha, mam depresje przez samotnosc...

Gość Rosesss
Też zawsze byłam spokojna. Kariery nie zrobiłam, żadne takie korporacje i inne, ale pracuję i sobie chwale.

Gość gość
lepiej byc starą panną niz niewolnicą pijaka i obesranego menela.

Gość gość
22:05 to badz stara panna. :P

Gość gość
Trolu idx do piwnicy, napij sie jeszcze i spadaj stad!

Gość gość
Nie zasmiecajcie tematu autorki! Piszcie na temat

Gość gość
ten co tu tak sie produkuje ze stare panny itp, ze jego bedzie mial kto pochowac itd :D zebys sie nie zdziwil... babka mojego meza- ona pozadna i jej maz rowniez a trzech synow zuli z ktorych nie maja zadnej opieki czy wsparcia. pochowaja ich wnuki. moi rodzice- brat byl pierwszym i ukochanym dzieckiem, wypielegnowanym i rozpieszczonym, manna z nieba kapala. jest egoistycznym knurem ktory dostawszy wszystko wypial sie na starych a ja jako jedyna potencjalna opieka dla nich mam podejrzenie raka w bardzo mlodym wieku mimo braku rakow u innych czlonkow rodziny czyli nie genetyka zawinila. pracuje jako pielegniarka wiec widze mase przykladow gdzie dzieci wypiely sie na rodzicow lub staly sie pasozytami ktore zeruja na nich dozywotnio - przyklad z brzegu -moja pacjentka ktora dobra kobicina utrzymuje dwoch synkow meneli ktorzy przepijaja jej emeryture. wiec sie za wczasu nie ciesz ze bedziesz mial rajska starosc z racji posiadania potomstwa bo z tym bywa roznie

Gość gość
gość dziś 22:05 to badz stara panna. jezyk.gif nie mam na to szans. to ja szczesliwa 40 stka,co najwyzej moge byc "starą matką" ale dla mnei to zadne nieszczescie:) pisze teoretycznie-lepiej byc starą panna niż sługą zasmierdziałego żula-to ze pisze się pewną dygresję,nie znaczy ze takim się jest,tak trudno pomyśleć?

Gość gość
Współczuję brata. Ale często jest tak, że syn jest rozpieszcza, więcej mu uchodzi a córka to musi być posłuszna, sprzątać, gotować, no bo to dziewczynka.... Syn może balowac całą noc, córka musi wrócić o 22 giej.

Gość gość
Na to wychodzi ze jakby panna nie wybrzydzala i wzięła tego który się trafi,to byłaby teraz szczęśliwa a tak to jest sama i nieszczesliwa? Wtf? ???