Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak partnera brak dziecka 40stka na karku

Polecane posty

Gość gość
miedzy mna a bratem jest 14lat roznicy- ja mam 24 a brat 38. oboje bylismy dobrze traktowani ale brat zaczal byc zazdrosny o mnie i znienawidzil mnie i rodzicow za to ze mnie przed nim bronili kiedy mnie atakowal za byle co. i co bedzie jak ja umre? kto sie zajmie moimi starymi? dlatego tak sie nie ciesz czlowieku bo mozna naprawde sie przejechac. babka mojego meza tez dawala wzorowy przyklad swoim synom i co z nich maja? mi jest wstyd za takiego tescia zula. dobrze ze moj maz i pozostale wnuki sa normalni i oni pomagaja babce i dziadkowi.

Gość gość
Zbieraja plony z tego co zasiali. Skoro nie potrafili wychowac dzieci jak nalezy to ich problem. Ja swoje wychowam. A i nie pije alkoholu. :)

Gość gość
gość dziś Wygladam jak wygladam - wazne, ze w przeciwienstwie do was bede mial dzieci. smiech.gif x Haha a z kim? Powiem ci coś w tajemnicy, ta wiadomość odmieni twoje życie na zawsze. Uważaj-gumowa lala, którą bzykasz namiętnie każdego dnia nie zajdzie w ciążę, pomimo iż kończysz w środku buhahahaha

Gość gość
dzie jest ten glowny reproduktor co sie tak produkował chvj jeden, czas mu spuscic wp/i/e/rdol, nauczy sie porządku co by nie trollowac, knur zap************y :D🖐️

Gość gość
Ja znam te szczęśliwe bezdzietne pracownice koropo,jak juz nie będziecie przydatne to was wasze koropo tak mocno kopnie w tył że odlecicie na Księżyc . I po co wam sukom odpadom genetycznym dzieci?Przygarnijcie się szczeniaki, do suki bardziej pasują .

Gość gość
A co powiecie na moją sytuację, 38 lat, lekarka, brak męża, brak dzieci, dziewica, nigdy nie była w żadnym związku, ucieka w prace i nie wytrzymuje już psychicznie.

Gość gość
01:04 stawiam na chorobliwą otyłość

Gość gość
1.08 to przegrałeś zakład.

Gość gość
W każdym razie 38 letnia dziewica nie może wyglądać dobrze, przykro mi ale nie wierzę w cuda.

Gość gość
Wyglądam ok, mam kasę więc dbam o siebie bo przecież rodziny nie mam by na nią wydawać.To uwierz, cuda się zdarzają.

Gość gość
Jakim trzeba być człowiekiem żeby do 40 nie zbudować z nikim na tyle trwałego związku bez szansy na dziecko. Boję się takich ludzi.

Gość gość
Ale czasu nie cofniesz i młodsza już nie będziesz, powodzenia w szukaniu faceta...

Gość gość
Jakim człowiekiem? Najpierw mega nieśmiałym a potem zapracowanym, wybrednym, wyniosłym a potem już starym. Faceci się mną interesowali do 30 potem to już praktycznie nic a nic. Wiem, że zmarnowałam sobie życie, jestem tego świadoma.

Gość gość
Czasem życie tak się podkłada ze lata lecą a my nic nie osiągamy. Moja koleżanka bardzo ładna zadbana wykształcona a jakoś życie jej przeleciało pomimo ze bardzo sympatyczna ciągle trafiała na jakiegoś dupka

Gość gość
Straszne.

Gość gość
Dużo jest takich niby sympatycznych. Ale co wyprawiają dalej w związkach to już zupełnie inna sprawa.

Gość gość
Może warto poszukać czegoś innego w końcu nie każdy musi mieć dzieci. Faceta poszukaj i cieszcie się sobą. Ja mam malutkie dziecko i czasem trudne są nieprzespane noce. Ciesz się życie a nie marnuj bo na żale. Trudno jesteś w takiej sytuacji i musisz to zaakceptować

Gość gość
Kiedyś był taki portal randkowy dla lekarzy i miałam nadzieję że sobie kogoś znajdę ale jak zaczęli pisać do mnie jacyś budowlańcy bez matury to dałam sobie spokój. Najbardziej boję się samotnej starości...że nikt mi szklanki wody nie poda. Chociaż nie wiem też czy dożyję tego bo aktualnie wpadłam w pracoholizm i zamęczam się na własne życzenie.

Gość gość
rozmnażajcie się bo ja muszę się zająć czymś innym

Gość gość
To jest prawa spokojnych chłopaków nie chcecie tylko wybieracie badbojów, pijaków, patoli.

Gość gość
01:41 budowlaniec bez matury to dla Ciebie dno tak i nie ważne że jest dobrym człowiekiem który mógłby Cię pokochać. Żenada, zdychaj.

Gość gość
01.51 Pokochać..taaa chyba moje pieniądze bo niby w jakim celu ktoś taki rejestruje się na portalu dla lekarzy? Gdyby to była Sympatia to mogłabym zrozumieć, nie jestem naiwna, cały czas pracuje z ludźmi wiem jacy są fałszywi, nieraz się przejechałam.

Gość gość
gość dziś 01:41 budowlaniec bez matury to dla Ciebie dno tak i nie ważne że jest dobrym człowiekiem który mógłby Cię pokochać. Żenada, zdychaj. PRZECIEŻ WY ROBOLE GARDZICIE LUDŹMI PO STUDIACH. SAM ZDYCHAJ

Gość gość
38-letnia dziewica mnie nie przeraża :D. Jakiś czas temu, podrywałem 41-letnią :). Zresztą też lekarza :D. Mam 44 lata, własne spore mieszkanie i duży samochód. Z powodu pewnej choroby, której po mnie nie widać, zostało mi prawdopodobnie jeszcze tylko kilka lat życia. Choroba nie jest zakaźna, ani dziedziczna. Wyglądam nie najgorzej, szkoły pokończyłem, o kulturę się otarłem. Interesuje Cię ktoś taki ?

Gość gość
Sam jestem dobrze ustawiony ale ludzi którzy poniżają robotników wysłałbym jeszcze raz do szkoły. Dno.

Gość gość
Przecież tu pisze raczej margines społeczny. Poziom tragiczny.

Gość gość
gość dziś gościu dobry sposób na zamoczenie ogóra. Szacun

Gość gość
gość dziś Nikt nie powinien obrażać innych. x Z drugiej strony, na tym forum, dominują przygłupy, bez wykształcenia. i to właśnie oni usiłują udowodnić, że studia i nauka sensu nie mają. x Z "trzeciej" strony :D, prawda jest taka, że osoba wykształcona i obyta, najczęściej dusi się i marnieje w związku z niewykształciuchem :D.

Gość gość
gość dziś Przecież tu pisze raczej margines społeczny. Poziom tragiczny. 500+ Będzie gorzej nawet likwidacja gimbazy nie pomoże :D

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem. x Mnie całkiem poważnie intryguje, czy samotna i fiksująca z tego powodu kobieta, byłaby taką "brzytwą" zainteresowana. x Nie wchodzę w związki, bo nie mogę zagwarantować, wspólnej długiej przyszłości, ale jeszcze jakiś czas, po tym padole sobie pochodzę :).