Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Gdzie to robiliście? Ile mieliście wtedy lat? Jakie wam z tego wspomnienia pozostały? Czy było to coś niesamowitego czy wręcz przeciwnie, wolelibyście o tym nie wspominać? :)

Gość gość
ja mialam 16 nie bylo to dla mnie ani cos niesamowitego, ani cos co chialabym zapomniec.Bylam z tym chlopakiem juz pol roku i juz wypadalo to zrobic. jakos bardzo nie wspominam.

Gość gość
13lat kiblu w szkole moj chlopak mial wtedy 16 i bylo zajebiscie

Gość Michał121212
Wypadalo? Ty puszczalska qrwo, obys zostala stara panna!

Gość gość
Opanuj d**** b******. Mój pierwszy raz gdy miałem 17 lat robiliśmy to na łące, bardzo dobrze to wspominam.

Gość gość
Co za zdziry nie szanujące ciała jak tak można się kurwić i jeszcze w tak młodym wieku? Cnotę trzymajcie do ślubu jak to robią prawiczkowie

Gość gość
1997 rok, styczeń, Amsterdam i z******ta młoda mulatka za 25 guldenów, tak to bylo :) Zjarany pierwszego sortu ziołem zaróóchałem pierwszy raz :)

Gość gość
a co za problem zrekonstruowac blone dziewicza? :P moj pierwszy raz byl w wieku 16l. (ja, moj chlopak byl rok straszy), chcielismy oboje miec juz to za soba, i dobrze, bo byl to koszmar :O gdybym miala sie podwojnie albo potrojnie stresowac w pozniejszym wieku, to chyba bym umarla jako dziewica (jzu wtedy kazdy opowiadal, jak to boli, albo w ogole koszmarki; wydluzenie tego strachu i dochodzacy stres z powodu uplywu lat itd, to koszmar jakiego nie polecam zadnej lasce :O )

Gość gość
gość dziś WSTYD!!!! tego nie da sie pojąć jak można tak się k***ić

Gość gość
Jakoś 15 czy 16 lat miałam. Nic specjalnego, nie mam z tym związanych złych wspomnień, ale bez fajerwerków :P

Gość gość
gość dziś gość dziś WSTYD!!!! tego nie da sie pojąć jak można tak się k***ić----to masz bardzo ciasny umysl :P gdyby kur/wienie nie bylo takie przyjemne, nikt by tego nie robil :P

Gość gość
Można trochę bardziej kulturalnie podejść do tematu? Słowa skierowane głównie do tych którym tego brak :)

Gość gość
temat tematem, niektore posty, jakbys zauwazyl/a, sa kierowane stricte do jednej osoby ;) a ja nie mam zadnego problemu z dostosowaniem sie do jakiegokolwiek poziomu :P jestem niezwykle elastyczna pewnie jest to wynikiem duzej pewnosci siebie i szacunku do wlasnej osoby :)

Gość gość
Rozumiem cię :) Chodziło mi o osobę, jak Michal1212 coś tam dalej. :)

Gość gość
jedna osoba napisała wszystkie posty

Gość gość
gość dziś z seksem sie czeka do ślubu a ty się wolisz kurwić i nie trzymać cnoty! WSTYD! do piekła pójdziesz bo masz grzech śmiertelny gorzej jak za zabójstwo

Gość gość
gość dziś jak można się tak nie szanować? jak można uprawiać seks z każdym w którym jest w związku i bez twierdząc, że się szanuje? szkoda pisać do takich puszczalskich zdzir

Gość gość
Up opanuj się. Chyba że, tak :)