Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna żona Azjatka co o tym myślicie :)

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie w czym lepsze są od polek ?

Gość Ąą
Są lepsze w dojeniu kasy. Azjatki to najgorsze materialistki na świecie. Poza tym dochodzą jeszcze bariera kulturowa. Lepiej zacznij się oglądać za Ukrainkami, Litwinkami, Łotyszkami - ładniejsze od Polek i mniej wymagające.

Gość gość
a gdzie poznac Białorusinki łotyszki itp ?

Gość gość
O, widzę że są tam też Polki.

Gość gość
mail.ru a jeszcze gdzies ? czy jezyk to przeszkoda znam tylko Angielski :)

Gość gość
Nie znam innych portali. Jeśli zarejestrujesz sie tam i dasz ogłoszenie że szukasz żony Ukrainki lub Rosjanki, to daj info czy bedzie z ich strony jakiś odzew.

Gość gość
ale ja nie chce Ukrainki ani rosjanki tylko Białorusinke :D

Gość gość
Na targu niewolnikow , najlepiej szukac malowymagajacej wg narodowosci.

Gość gość
No proszę cię one mają mentalność d****** Nie ma nic łatwiejszego jak przygarnąć Azjatkę, pare groszy i jest twoja.

Gość gość
to prawda,kasa to jest to czym się kierują

Gość gość
no niestety taka jest prawda z Azjatkami. Jedna rzecz to calkiem inna kultura i podejscie do zycia, a druga to materializm i uwielbienie dla metek. Mieszkam za granica, mam sporo kolezanek Azjatek i mimo roznych charakterow maja jedna, wspolna ceche: uwielbienie dla metek i ogolnie materializm. Jak torebka, to tylko Prada albo Vuitton, na przyklad, a Kors juz zalatuje wiocha ;) . Jesli je na takie rzeczy nie stac i dorwa jelenia z kasa, to doja ile wlezie :) Zreszta, faceci Azjaci tez lubia sie wyubierac i wyobwieszac drogimi markami :) Zapytalam kiedys jedna z kolezanek, Chinke, dlaczego wszystko musi miec drogie i dlaczego tak zwraca uwagi na metki? Powiedziala mi, ze ona lubi i jej kolezanki maja i sie chwala, wiec ona nie chce byc gorsza i tez chce miec i sie chwalic, poza tym przeciez fajnie jest miec wszystko drogie i znanych firm high end, no i maja taka kulture :) Torebki i ciuchy to nie koniec, bo samochody, miejsca do wypadow, restauracje, gdzie na wakacje, dzielnica zamieszkania itd. tez sa wazne :)

Gość gość
tak roznice kulturowe to moze byc problem w zwiazku jak w skeczu eskimoska ani mru mru

Gość gość
z tym materializmem to fakt.i rozrzutnscia-zarobia-przewala.moja chinska kolezanka nie rozumie ze my z europy trzymamy kase na koncie i oszczedzamy, bo oni tak nie robia, jak jest kasa to trzeba natychmiast przewalic.ma dwoje dzieci, dostaje na kazde 350 e+400 zapomoge studencka i z takiej miesiecznej wyplaty kupi sobie np telefon za 700 e, "bo tansze to dziadostwo"

Gość gość
fakt ze sa z charakteru sympatyczne, nie obgaduja ani nie wysmiewaja jak to niektore kobiety maja w zwyczaju, szanuja ludzi, wszystko im mozna szczerze powiedziec itp

Gość gość
Kazda kobieta chce kasy wiec nie wiem po co to wypisujecie.

Gość gość
phi, nie wszystkie mysla tylko o metkach :) To ja od kolezanki Chinki, ktora lubi metki :) Ja akurat dobrze zarabiam i maz tez, ale czy musimy od razu wszystko przewalac na drogie rzeczy z konkretnymi metkami? Obydwoje lubimy szybkie, sportowe samochody i takimi jezdzimy (ale tez nie zadne tak Ferrari ;) ) - jedyna "widoczna" oznaka tego, ze jakas tam kase mamy ;) Tak poza tym to nie widze sensu na wywalanie kasy na drogie torebki, buty i generalnie tzw. pierdoly. Wole zamiast tego pojechac na fajne wakacje i odlozyc kase na dobra szkole dla dzieci, albo zainwestowac kase w cos sensownego. Coz, ludzie maja rozne priorytety :)

Gość gość
Z tym, ze Chinki nie obgaduja nie moge sie zgodzic :) Owszem, sa sympatyczne i mile, ale nasluchalam sie tylu roznych rzeczy o innych, ze w brak obgadywania innych u Azjatek nie uwierze. No i to ocenianie innych przez pryzmat tego, co kto posiada, jakich firm i co ile kosztowalo. Ble :D

Gość gość
Ktos kto pisze ze azjatki sa materialistkami, nie ma pojecia o czym pisze. Najwiekszykimi materialistkami sa amerykanki/europejki. Mam zone z azji. Panowie naprawde polecam. W naszej kulturze feminizm zniszczyl kobiecosc. Nasze panie nauczone sa tylko jak sie ustawic kosztem frajera faceta i jak odnniego wymagac oraz jak zatruc zycie wiecznymi pretensjami. One poszukuja wszystkie samcow alfa, zeby sie z nimi poscic. Najlepiej je deportowac do arabow, niech bite tam beda w te glupie ryje. Nam siagnac tutaj kochane dobre kobiety z azji. Niestety wiekszosc facetow sie o tym nie przekona bo nie ma z kad. Dlatego pozstaje wspolczuc s*********ogo, zatrutego zycia.