Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to rasiści, homofoby, wszystkich hejtują, wyzywają ...

Polecane posty

Gość gość

Przeklinają i myślą tylko o sobię! I ciagle tylko Wołyń, Bandera i hejty ... gdzie nie wejdę na jaką stronę o Ukrainie to tylko o tym piszą w komentarzach ... jakby ktokolwiek o tym niewiedział i kogokolwiek to interesowało ... co ma młode pokolenie do Wołynia? Czy młodzi Ukraińcy mordowali na Wołyniu? Nie! Kiedyś ... ooo biedna Ukraina! A teraz co wam się stało, że nagle tacy wielcy patriociz was się zrobili? W dodatku wszędzie klną, wszystkich hejtują itp. A potem się dziwią, że żaden kraj nas nie lubi ... Kto sie ze mną zgadza?

Gość gość
I tutaj się zgodzę! Moja rodzina została zamordowana na Wołyniu i jakoś nic nie mam do Ukraińców, bo wiem, że to nie ich wina, oni tylko obu stron ... pozatym jak już to wina Bandery ...

Gość gość
Popieram! Wstydzę się co za niektórych ... A w Niemczech? Tutaj nikt Cię nie wysmieje ...

Gość Maggy1234567890Pig
W innych państwach Europy jakoś niema rasizmu, homofobów i ludzie jakoś się zachowują, no już chociażby w takiej Ukrainie ... nie to co w Polsce

Gość gość
Popieram! Dlatego nie chcę tu mieszkać! Już wolę na Ukraine się przeprowadzić, tam to przynajmniej nikt Cię palcem nie wytknie, nie wyśmieje!

Gość LochaLoszkaKlotkaOrgazmMmm
i tutaj sie zgodze, polska jest chyba najbardziej zapatrzonym w siebie krajem w europie!

Gość gość
Wina Tuska hehe Popieram!