Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komp67

Brzydzę się swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
debilu zostaw ta dziewczyne znajdzie sobie normalnego faceta , a ty zjebany prawiku szukaj dziewicy

Gość gość
Prowo jak chuuuj a wy się dajecie podpuszczać :D

Gość gość
Juz się nad tym zastanawiasz to źle. Marnujesz jej czas i swój. Odejdź bo i tak odejdziesz. Po seksie będzie miała traume ze ja wykorzystałes i odszedłes.

Gość gość
Nie zawsze to provo. Są takie przypadki. Facet myśli ze ona nieruszana jest a potem okazuje się być inaczej i odchodzi.

Gość Kuchcinkaa
Jeżeli dziewczyna ma 23 lata to bardzo prawdopodobne ze była juz wcześniej w związku. A skoro była w związku to o "puszczaniu sie" nie ma mowy. Nie wiem kto Ci dał prawo mówić ze sie puszczała skoro sam powiedziałeś ze nigdy nie dopytywałeś z kim była i co robiła. Moja dobra rada jest taka żebyś to jak najszybciej zakończył. Nie zasługujesz na nią ani trochę. Z całego serca Ci życzę żebyś stracił w końcu cnotę z jakaś dziewczyna i żebyście sie pózniej rozstali. Seks nie czyni człowieka "nieczystym". Seks to cos wspaniałego, ale nie będę z Tobą o tym dyskutowała bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Bardzo współczuje tej biednej dziewczynie ze trafiła na takiego chama jak ty. uderzajaca jest tez twoja hipokryzja. Jeżeli "czystość" jest dla Ciebie taka ważna to nie uważasz ze powinieneś z tym poczekać do ślubu zamiast rozważać stosunek po 3 miesiącach związku? Tak jak pisałam wyżej, nawet gdyby była dziewica to nie masz gwarancji ze po jakimś czasie ten związek sie nie rozpadnie.

Gość gość
Są takie przypadki ale myślę ze masz coś z głową nie tak. Zostaw ta dziewczynę może znajdzie normalnego faceta. Chyba że szukasz dziewicy :-D Każda z nas miała kogoś przed naszymi mężami chłopakami i narzeczonymi. Ty taki święty jesteś? Nawet ksiądz uprawia seks i ma dzieci :-D Żenada co za idiota 🖐️

Ja w ogóle nie rozumiem jak można się brzydzić swojej dziewczyny? Co go kuṛwa zmuszali do bycia z taką a nie inną. Jak się brzydzisz to kopnij ją w dupę na pocieszenie wyzwij, ją od kuṛwy i szmaty a nie przyłazisz tutaj i opowiadasz swoje smutne historyjk. Przypominasz mi poj̣eba, który wieszać się chciał, bo go dziewczyna rzuciła. :O

Gość gość
3 miesięczny związek to żaden związek. Poznasz inną Na wstępie zapytasz ja z iloma spała? Odpowie ci że z 4? Też zakonczysz związek?:-D:-D Dobrze, że wakacje się kończą :-D

Teraz tylko czekać jak Komp67, (dobrze przepisałem nick? ) będzie czatował pod żeńskim klasztorem i napastował te, którym znudził się habit Na 80% będzie miał pewność, że nie pukała się z innymi.

Gość gość
To nie jest ten idiota z ogólnego który szukał dziewic pod innym nickiem?

po 1 ludzie którzy c***isza to debile po osmieszaja twój problem 2 oczywiscie taki zwiazek jest mozliwe ze bedzie trawaly 3 widac że jestes wrazliwy i jesli cie to boli bo to pewnego rodzaju skaza ze twoja dziewczyna wspólzyla juz z innym jesli cie to niszczy to daj sobie spokoj powiedz to swojej dziewczynie https://www.youtube.com/watch?v=gbFTml0_FY4

Gość gość
Spójrz prawdzie w oczy, człowieku - twój problem polega na tym, że jesteś impotentem. Zamiast w idiotyczny, chamski i kołtuński sposób zwalać winę za to na Bogu ducha winną dziewczynę, poszukaj lepiej profesjonalnej pomocy.

Do impotencji to mi daleko, wszystko sprawnie działa. Wystarczy, ze moja dziewczyna tylko na mnie zalotnie spojrzy i i juz stoi :D

Gość gość
Nie wierzę. Stoi ci na widok tej ździry która łykała spermę z innych k***sów? widzę że nie masz szacunku sam dla siebie :O

Gość gość
Ale jak przychodzi co do czego, opada. Oszukuj się dalej, na zdrowie.

Gość Komp67
Kto powiedział, że opada?? Stoi cały czas, że aż spodnie rozrywa. Nigdy do niczego nie doszło, bo mam opory psychiczne

Gość gość
"jak robi się gorąco(...) podniecenie mi przechodzi". Jesteś miękką fajką robaczku i jeszcze masz tupet zwalać winę za to na kobietę. Wstyd, dno, muł i wodorosty.

Tak, zaczynam sobie przypominać, że to samo robiła innym i nie mam wtedy ochoty na seks z nią, ale penis cały czas stoi :)

Gość gość
I elfy latają na smokach.

Czy naprawdę tak cieżko jest pojąć, że wolałbym porządną kobietę??

Gość gość
A przypuśćmy, że ta dziewczyna nie ma takiej przeszłości, więc pindolek ci nie flaczeje i dajesz radę odbyć z nią stosunek. Ale potem ona stwierdzasz, że to nie to i odchodzisz. Albo wpadasz pod samochód. Albo musicie rojechać się po świecie za pracą i rzecz umiera śmiercią naturalną. Czy wtedy powiesz, że jest używana, nieporządna, nie szanująca sie etc.?

Człowieku zrozum ze nikt do nikogo nie jest przyspawany Naprawdę życia ci zabraknie, jak będziesz się tak zadręczał. Prędzej, czy później ten człowiek zrobi komuś krzywdę. :(

Gość gość
a ty z żadną nie spałeś w tym wieku?

Gość gość
Kup sobie nowiutką waginę w sexshopie.

Gość gość
jesteś jebnięty