Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak dużo byłybyście w stanie udawać, aby się przypodobać facetowi?

Polecane posty

Dzisiaj leciał na jakims kanale TV odcinek programu "Nie mówcie pannie młodej"("Don`t tell the bride") . Ten brytyjski program polega na tym, że w kazdym odcinku facet przygotowuje ślub, który ma się spodobać pannie młodej, ale nie konsultuje tego z nią, bo nie widzi sie z nią przez miesiąc. W tym odcinku facet chciał przygotować rockowy ślub w rytmach Guns`n`Roses , gdyż byl wielkim fanem rocka i gdy się poznali wyglądał jak Axl Rose, uważał że razem z swoją laską stanowia rockową parę itp :classic_cool: Problem polegał na tym, że laska tak naprawde "nienawidziła rocka" i udawala że słucha takiej muzyki, nosiła martensy i przebierała się za fanke rocka, aby facet zwrócił na nią uwage i uznał że jest fajna. Więc zostali parą na fundamencie takiego kłamstwa mimo iż mineło troche lat nie powiedziała mu prawdy i ten koleś kompletnie chybił w kwestii ślubu :classic_cool: Byłybyście w stanie tak udawać przed facetem, aby bardziej wpasować sie w jego gust? :D Ja nie, zawsze ukazuje siebie taką, jaka jestem naprawde, wobec każdego człowieka. 🖐️

Gość gość
Oj to nieciekawie ;) Ja nie byłabym w stanie tak udawać, jakby nie patrzeć jest to oszustwo. Choć zdarzają się i takie sytuacje, gdy partner "zaraża" pasją i wtedy na prawdę można polubić to samo co lubi on.

Gość gośćmdtagj
zainteresowałam sie polityką dzieki facetowi,stała sie moją pasją,nikomu nie zamieqrzam sie podlizywać,nie uwazam sie tez za oszustke

Gość gość
Zero udawania w celu przypodobania

Gość gość
Widziałam chyba wszystkie odcinki, a takiego jeszcze nie :P Weź pod uwagę, że te programy są mocne podkręcane, a to nie był największy "f**k up" jaki się w tym konkretnym zdarzył :D

Gość gość
nie wyobrażam sobie tego, to bez sensu a poza tym sama wolę być z kimś kto ma podobne upodobania do moich :P