Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawniej faceci byli bardziej przystojni a kobiety ładniejsze...taka prawda

Polecane posty

Gość gość

oglądam w necie stare fotki z lat 1950-1980 faceci byli duzo fajniejsi, po prostu bardziej męscy, nawet młodzi chłopcy mozna powiedziec dzieciaki byli po prostu fajnymi młodymi chłopakami, prawie męzczyznami... to samo dziewczyny, kobiety, przede wszystkim były NATURALNE, zdrowe, ładne... a teraz mamy zniewieściałych facecików, jakies ohydne paskudy z brodami co myslą że sa ''męscy'' a wyglądają jak brudasy z trzeciego świata lub zaniedbane lumpy :( kobiety zmutowane, wstrętne, jakies wychudzone patyczaki ze stopami jak facet, płaskie, grube balony, potwory a'la margaret (ta niby piosenkarka) twarz jak kosmita :( promują przerobione baby jak Siwiec, Rozenek, robią pieknosc z takiej Lewandowskiej... to straszne co sie porobilo w naszych czasach, naturalna ladna dziewczyna jest uwazana za ZANIEDBANĄ, brzydką, pewnie do tego cnotka niewydymka, katoliczka z owłosionym łonem ?! Kto uwaza tak jak ja ?

Gość gość
Ja też nie rozumiem jak można nosić brodę?

Gość gość
mnie obrzydzają kobiety które się odchudzają i nic z tym nie robią! to jest aseksualne i mało apetyczne kobiety w latach 50-80 miały bardzo kobiece kształty i to było to!

Gość gość
Brody są wstrętne.

Gość gość
jak kobieta ma naturalne wieksze piersi to automatycznie ma wiekszy brzuch, a to juz sie panom nie podoba. wiec sie odchudzaja i piersi i tylek tez leca... fitnesski maja cycki z silikonu ale tylek i talie zgrabne.

Gość gość
owlosione łono szmato HIM jest najobrzydliwszą rzeczą na świecie:O:O