Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie że w łodzi kończą budowe trzech linii metra?

Polecane posty

Gość gość
Bzdury. Nie metra tylko kolei, nie kończą tylko zaczną i nie trzech tylko jednej z trzema stacjami.

Gość gość
Bzdury. Nie metra tylko kolei, nie kończą tylko zaczną i nie trzech tylko jednej z trzema stacjami. bzdury? Łódź będzie miała "metro". I to już niedługo pw, mf 18.05.2016 11:36 Tunel pod Łodzią łączący dworce Łódź Fabryczna i Łódź Kaliska Tunel pod Łodzią łączący dworce Łódź Fabryczna i Łódź Kaliska Dzięki tunelowi kolejowemu Łódź zyska 11 kilometrów podziemnych torów pod miastem. PKP PLK właśnie zdecydowały, że w ścisłym centrum miasta powstaną przystanki. Łódź będzie miała - i to już niedługo - infrastrukturę, którą śmiało będzie można nazywać metrem.

Gość gość
bzdury bzdury? na chwile obecną na razie bedzie tyle lepsze to niż nic onet. Wiadomości Strona Główna Polska Świat Kiosk Ciekawostki Nauka Religia Na tropie Tylko w Onecie Pogoda Program TV Lotto Forum Regionalne ▼ Więcej ▼ Kultura Inwestycje Edukacja Służba zdrowia Wiadomości › Regionalne › Łódź Onet 19 maja, 12:04 Łódź: będzie tunel, a w nim – dwa przystanki. Miasto zyska mini metro? Magdalena Gałczyńska Dziennikarka Onetu Zarząd PKP PLK podjął decyzje o budowie pod Łodzią tunelu, który połączy Łódź Fabryczną z Łodzią Kaliską, a później, z dworcem Łódź – Żabieniec. W tunelu będą dwa przystanki, zlokalizowane w ścisłym centrum miasta.

Gość gość
wiecie że w łodzi kończą budowe trzech linii metra? Nie metra tylko kolei, nie kończą tylko zaczną i nie trzech tylko jednej z trzema stacjami. to ja autor miałem na mysli trzy stacje a nie linie mi chodzilo o stacje pomyliłem sie tu pisze 18.05.2016 11:36 Tunel pod Łodzią łączący dworce Łódź Fabryczna i Łódź Kaliska Tunel pod Łodzią łączący dworce Łódź Fabryczna i Łódź Kaliska Dzięki tunelowi kolejowemu Łódź zyska 11 kilometrów podziemnych torów pod miastem. PKP PLK właśnie zdecydowały, że w ścisłym centrum miasta powstaną przystanki. Łódź będzie miała - i to już niedługo - infrastrukturę, którą śmiało będzie można nazywać metrem.