Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczna lecz niepewna

paczka dla byłego

Polecane posty

Cześć, rozstałam się z chłopakiem, ponieważ po prostu nam nie wyszło :/ wiadomo, po rozstaniu kłótnie, afera z podejrzeniem o ciążę... zablokował mnie tak, że nie mogę mu niczego wyjaśnić. Chcę mu wytłumaczyć, ze nie jestem w ciąży a test falszował przez moje problemy zdrowotne. Postanowiłam mu wysłać list, w którym mu wszystko wyjasnię i paczkę. W paczce chcę włożyć test na dowód, jego książkę, którą mi pożyczył oraz inne rzeczy - figurkę pingwina z papieru, którą dla niego zrobiłam, rysunek na a3, nad którym spędziłam dużo czasu, robiąc go dla niego, gdy bylismy jeszcze para, powycinane brokatowe żabki, konfetti, cukierki i futrzane pachnące kuleczki. Cala paczka jest urocza i słodka, jak dla dziecka. Myślicie, że on to doceni, że sie tak dla niego staram i poświęcam swój wolny czas na robienie tych wszystkich d**erelek, tylko po to, żeby się uśmiechnął? Czy zauważy, że jestem inna niż dzisiejsze chamskie dziewczyny, lecące tylko na fejm i hajs? Czy mu się to spodoba? A może go to rozzłości, że go stalkuję i wysyłam mu paczki? Jakie jest wasze zdanie, czy wy byście chcieli otrzymać taką paczkę? Mam 20lat, on jest w moim wieku.

Gość gość
Wg mojej oceny niepotrzebnie to zrobisz. Brawo za pomysłowość, pracowitość, ale po rozstaniu daj sobie spokój, nie wysyłaj tej paczki. To zabrzmi jak narzucanie się. Faceci nie doceniają takich bzdetów (bez urazy Ciebie).

Gość gość
Zaraz, zaraz, bo czegoś nie rozumiem... wysyłasz paczkę przeprosinowo-błagalną z samodzielnie wykonanymi rzeczami gościowi który Cię zostawił, bo myślał że zaciążyłaś??? Na logikę powinnaś się cieszyć, ze stało się jak się stało... no ale ty jesteś kobietą, więc logika jest Ci obca :P

Dla faceta taki prezent to będzie żenada i błaganie o litość. On jest mężczyzną, nie dzieckiem, po co mu futrzane kulki i żabki z brokatu? Opanuj się dziewczyno. Nie wysyłaj żadnych testów, książek i pierdół - miej trochę honoru.

Gość gość
Skoro ktoś odchodzi, to chyba jasne że nie kocha, więc każda próba błagania o powrót będzie żenująca i śmieszna. Nie warto!

Gość gość
Autorko, NAWET SIĘ NIE OŚMIESZAJ! Nie wysyłaj róznych "bzdetów", bo ONma to "gdzieś", a wysyłanie różnych zbawek z papieru- żabek pingwinków- CZY TY JESTEŚ NASTOLATKĄ??? Opanuj się dziewczyno! Ten gość Cię nie chce po prostu! Następnym razem jak kogoś poznasz to nie kładź się z nim szybko do łóżka. Dziewczyny- dlaczego jesteście takie łatwe???!!!

Gość gość
Nie rób tego, bo za kilka miesięcy, kiedy ochłoniesz i zaczniesz racjonalnie mysleć, uznasz to za największy swój błąd. Będziesz się zwyczajnie wstydzić przed samą sobą.

Gość gość
on cie zzablokowal bo bał się że jesteś z nim w ciąży??czy ze z innym?

Gość gość
mnie nigdy żaden nie zablokował ale jak jakiś zrobi coś złego to dostaje taką wiązanke że dziwię się ze mają odwagę dalej się kontaktować ze mną ,działam całkiem inaczej niż ty ,gonię łotry jak psy ,a nawet niełotry bo mnie drażnią

Dokladnie, to bez sensu i niepotrzebne. Gdyby mu zalezalo na jakimkolwiek kontakcie z toba to by cie nie blokowal. Tym bardziej po aferze z ciaza. A test moglabys wziac od kolezanki ktora jest w ciazy wiec to ci nic nie da a wiecej...skompromituje. miej chociaz troche honoru i zachowaj sie na te 20lat ktore masz. Blagam cie...jakie figurki, zabki ciulemule? Wtf! Jestem kobieta w twoim wieku i mnie to odraza! Jaka dziecinada! Jak w przedszkolu.

Gość gość
Pierdol to...ja bym to wyjebał przez okno....

Gość gość
Szczerze to ja bym się ucieszył, gdybym dostał taki prezent. Jeśli bym nie chciał być z dziewczyną przynajmniej dałbym znać, że dziękuję albo żeby się spotkać i pogadać. Ale to jestem ja, mnie się podobają takie dziewczyny.

Gość gość
Oczywiście nie mówię o sytuacji tak konfliktowych że z blokowaniem ale raczej wolę być w zgodzie z byłą i lubię dziewczyny z którymi byłem, bo jak bym ich nie lubił to bym z nimi nie był. xd

Nie zablokował mnie, bo myślał, że jestem w ciąży, tylko dlatego, że myślał, że go okłamuję. Byłam dziewicą, a on nie skończył we mnie, więc uznał, że nie może być ciąży. Myślał, że go okłamuję. Wyszłam na laskę, która zatrzymuje na ciążę ;/

Gość gość
więc to jednak byłeś Ty :)

Gość gość
Jeśli koniecznie chcesz mu coś wyjaśnić, to wyślij mu list z JEDNYM ZDANIEM wyjaśnienia. Gwarantuję ci, że jeśli będą 2 zdania, to list od razu wyrzuci do kosza nawet go nie czytając. I to wszystko! I poza tym żadnego innego kontaktu z twojej strony! Żadnego!